Jedanaesti Plemenski Savet
|
|
Cruella | Date: Friday, 14-01-2011, 23:44 | Message # 11 |
Major general
Group: Users
Status: Offline
| Zbog cega ste izglasali Ratka22 ? ...zato sto nije dolazio na igre Sta mislite ko je glasao za Ratka a ko za Miku ? ... ne mislim Da li ste zadovoljni uspehom u sezoni i zasto ? ...zadovoljna Nemanja i Lanco pa i Suljo , zasto se niste pojavili , ostali kako to opravdavate ? ...obaveze Da li mislite da je ovaj imunitet bio vazan ? Zbog Cega ?...svaki imunitet je vazan Da li imate nekoga u koga se uzdate u ovoj sezoni ? ...da...sangue Prilikom cega cete se voditi kod ovoga glasanja ? ...ne znam...sad nas je malo pa je tesko Da li mislite da je bolje izbacivati osobe sa kojima ste dobri jer znate da ce oni za vas glasati u finalu ili one sa kojima niste dobri i zasto ? ...one sa kojima nisam dobra
|
|
| |
Mika | Date: Friday, 14-01-2011, 23:45 | Message # 12 |
Pobednik VS 6
| Veliko vece ce sacinjavati ti ljudi koje si "sutnuo" tako da mislim da je to fail taktika ....
|
|
| |
Suljosa | Date: Saturday, 15-01-2011, 00:02 | Message # 13 |
Colonel general
| Quote (Mika) Veliko vece ce sacinjavati ti ljudi koje si "sutnuo" tako da mislim da je to fail taktika .... Pa vidi s kim god budem u finalu to mi je uspjeh, ako sam nekog "sutnuo" nisam sutnuo citavo pleme, ako sam nekog sutnuo sutnuo sam ga jer je nepromisljen a taktike su sastavni dio survivora tako da ako nekog takticki sutnem treba da mucne glavom, jer ja sam ga zajebao sto je sastavni dio survivora Added (14-01-2011, 23:02) --------------------------------------------- Mika misli sta oces to je tvoje misljenje, al ja tebi ni jednu rijec ruznu rekao nisam tipa (balavac itd.) Ovo je nadmetanje ovdje slabo kome mozes vjerovat
<3 KAO STO JE BOSNA MOJA, NA SVIJETU LJEPSE NEMA!!! <3
|
|
| |
Nemanja | Date: Saturday, 15-01-2011, 00:30 | Message # 14 |
Generalissimo
| Quote (MikoSurvivor) Zbog cega ste izglasali Ratka22 ? zato shto nije dolazio Quote (MikoSurvivor) Sta mislite ko je glasao za Ratka a ko za Miku ? nzm,ja znam za koga sam ja i Miko samo majmuni misle xD Quote (MikoSurvivor) Da li ste zadovoljni uspehom u sezoni i zasto ? pa ako prodjem ovaj i sledeci plemenski(da prevazidjem ostvareno u proshloj sezoni-top6)mozhda i budem zadovoljan... Quote (MikoSurvivor) Nemanja i Lanco pa i Suljo , zasto se niste pojavili , ostali kako to opravdavate ? ja imam probe i koncerte za izvoz,i sutra imam koncert,pa tek 27.do tad ce da ze zavrsi VS,valjda xD Quote (MikoSurvivor) Da li mislite da je ovaj imunitet bio vazan ? Zbog Cega ? pa verovatno jeste,kao i svaki drugi... Quote (MikoSurvivor) Da li imate nekoga u koga se uzdate u ovoj sezoni ? prvenstveno u sebe,a onda i u lanca,kingy,miku,sulju,cruellu i majka Quote (MikoSurvivor) Prilikom cega cete se voditi kod ovoga glasanja ? NEKA SE NIKO NE LJUTI! sa svima imam relativno ok odnos,ne zhelim nikakve taktike itd...glasam za najslabijeg po mom mishljenju! Quote (MikoSurvivor) Da li mislite da je bolje izbacivati osobe sa kojima ste dobri jer znate da ce oni za vas glasati u finalu ili one sa kojima niste dobri i zasto ? al' si smuljao pitanje,*ebao si mu kevudzu xD odgovor:Vladimir Vlajkovic...
LIVE RUGBY, LOVE LIFE...
Message edited by Nemanja - Saturday, 15-01-2011, 01:56 |
|
| |
Suljosa | Date: Saturday, 15-01-2011, 00:43 | Message # 15 |
Colonel general
| BORN IN BIH
Message edited by Suljosa - Saturday, 15-01-2011, 00:44 |
|
| |
Mika | Date: Saturday, 15-01-2011, 02:01 | Message # 16 |
Pobednik VS 6
| Quote (Suljosa) Mika misli sta oces to je tvoje misljenje, al ja tebi ni jednu rijec ruznu rekao nisam tipa (balavac itd.) Ovo je nadmetanje ovdje slabo kome mozes vjerovat Za tebe balavac sigurno nisam ...
|
|
| |
Suljosa | Date: Saturday, 15-01-2011, 02:04 | Message # 17 |
Colonel general
| Quote (Mika) Za tebe balavac sigurno nisam ... Ocito pogresno shvatas sta sam ti htio rec...ja se vise necu trudit da ti objasnim
|
|
| |
Lančo | Date: Saturday, 15-01-2011, 17:57 | Message # 18 |
Major general
Group: Blocked
| Zbog cega ste izglasali Ratka22 ? nzm Sta mislite ko je glasao za Ratka a ko za Miku ? nzm Da li ste zadovoljni uspehom u sezoni i zasto ? prezadovoljan... zato sto sam prezadovoljan Nemanja i Lanco pa i Suljo , zasto se niste pojavili , ostali kako to opravdavate ? imao obaveze... Da li mislite da je ovaj imunitet bio vazan ? Zbog Cega ? nije...zato nisam ni dosao... vise mi nista nije vazno... nemam volje za ovim vise xD Da li imate nekoga u koga se uzdate u ovoj sezoni ? samo Cruella jer je jedina prava drugarica ovde Prilikom cega cete se voditi kod ovoga glasanja ? prilikom gatanja u pasulj... pa sta pasulj kaze tako ce biti Da li mislite da je bolje izbacivati osobe sa kojima ste dobri jer znate da ce oni za vas glasati u finalu ili one sa kojima niste dobri i zasto ? izbacujem one sa kojima nisam dobar jer da finala necu doci
|
|
| |
Cruella | Date: Saturday, 15-01-2011, 18:01 | Message # 19 |
Major general
| Sta mislite ko je glasao za Ratka a ko za Miku ? nzm,ja znam za koga sam ja i Miko samo majmuni misle xD ahahahha tako je Nemanja.... ni ti ne mislis :P Prilikom cega cete se voditi kod ovoga glasanja ? prilikom gatanja u pasulj... pa sta pasulj kaze tako ce biti ahahaha...aj da vidimo dal valja pasulj :D
|
|
| |
Lančo | Date: Saturday, 15-01-2011, 18:13 | Message # 20 |
Major general
Group: Blocked
| ma smorio je vise sa pitanjem...xD trebao sam sve napisati NZM
|
|
| |