Thursday, 09-01-2025, 17:40Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Sesnaesti plemenski savjet : FINALE - Page 2 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Sesnaesti plemenski savjet : FINALE
renegadoDate: Friday, 12-03-2010, 01:34 | Message # 11
Pobednik VS 1
Group: Users
Awards: 0
Status: Offline
1. Već sam rekao Nauparcu da mislim da ja zaslužujem više ali je i biba91 opasan takmičar.
2. Da li želiš da nabrojim sve? Neki ljudi bi mogli da skoče sa mosta kada bi pročitali... hahaha
3. Bio bih objektivan i glasao za boljeg igrača.

EthanMorascaDate: Friday, 12-03-2010, 01:38 | Message # 12
Major general
Awards: 6
Želim sve da čujem. biggrin

Outwit - Outplay - Outlast

biba91Date: Friday, 12-03-2010, 01:42 | Message # 13
Colonel general
Awards: 5
1. Oboje mi najiskrenije odgovorite ko od vas dvoje više zaslužuje pobedu.
Rene
2. Koji su vaši strateški potezi u ovoj igri?
Nesmem da jih kažem pošto se mislim prijaviti i u naredne VS smile
3. Da ste vi na mom mestu, da li biste glasali po ličnom nahođenju ili biste bili objektivni i glasali za boljeg takmičara?
Da glasala bi za boljeg takmičara i bar pri glasanju zaboravila na stvari koje sam imala sa kojim igračem biggrin

Prijatelj svih nije ničiji prijatelj....

renegadoDate: Friday, 12-03-2010, 02:44 | Message # 14
Pobednik VS 1
Kao što znaš od samog početka sam imao metu na leđima jer je LaraCroft krenula u oštru kampanju u njenom plemenu Overleve koje je bilo jače od našeg, Seier. Oni su imali aktivnije i jače igrače (LaraCroft, JessicaRabbit, Srđan su se najviše isticali na početku).

Nakon podele na nova plemena, svi mi iz bivšeg Seier smo se nalazili u još goroj situaciji jer smo bili brojčano nadjačani i to u dva plemena, ja u Seier i IvanaSM u Goofy, dok je u ostalim plemenima bio podjednak broj ljudi, tako da su se stvari morale dovesti pod kontrolu, i zato sam ja najpre kontaktirao bibu91 i IvanuSM i rekao im da se ništa ne brinu, da je staro pleme i dalje zajedno i da ako treba gubiće se igre da neko od njih ne bi bio ugrožen.

Potom sam sa tobom Ethane napravio prvi konkretan savez u igri pod nazivom Keyser Söze, i predložio ti listu za odstrel, plan je bio prvo LaraCroft kao osoba koja je najmanipulativnija i kojoj se najmanje može verovati iz Begre pomoću Saca, Delije i Ivane, potom Simo iz tvog plemena, nakon njega Galaktikos iz mog plemena da bi stekli kontrolu u Seier, potom Srđan iz Overleve kao najjači takmičar, i na kraju Nauparac, ponovo iz mog plemena kako bi se rešili većine članova Overleve pre ujedinjenja. To je bila prvobitna ideja.

Ubrzo smo krenuli da radimo na tom planu, ja sam uveo Saca, bibu91, IvanuSM, preko tebe i Deliju i Ivanu, dok je Lavica88 postala nov član saveza nakon što joj je Miko dozvolio da zameni NinjinuMaki. Mi smo ubrzo iz veoma lošeg položaja došli u situaciju da kontrolišemo sudbinu tri plemena i ko će kada ispadati jer smo mi odlučivali ko će koje igre gubiti. Prvo, najveća pretnja za mene u igri, LaraCroft, kao veoma jak takmičar i iskusna, sposobna da kontroliše mozgove drugih je morala da prva leti. Deliji i Ivani je bilo rečeno da namerno izgube igru za imunitet, a Sac je bio upoznat sa tim i ja sam mu zauzvrat obećao da ću mu dati tajni imunitet ako ga ikada pronađem ili mu pomoći da ga nađe. Ali igrom slučaja iako su Delija i Ivana zaradili dosta kaznenih poena, tu igru je izgubilo tvoje pleme zbog sjajne igre LareCroft, pa smo odmah izbacili Simu kako bi oslabili Srđana unutar tvog plemena i kako se ne bi desio nerešen rezultat.

Odmah nakon toga je u igri sa licitacijom biba91 uspešno pokupovala i crni i dupli glas umesto Srđana... Ja sam joj pomagao tu malo da digne cenu jer se nikako nije smelo dozvoliti da on kupi bilo šta od toga, a opet zaduženje dobro dođe jer je on bio naredni koji bi ispao. Sacu sam rekao da kupi lični imunitet kako bi njegovo pleme lakše izgubilo narednu igru i kako bi se rešili LareCroft i on je to učinio. LaraCroft je poslata na OD od strane bibe91 kojoj sam ja rekao da to uradi kako bi Delija i Ivana komotno izgubili narednu igru za imunitet. To se i desilo, i LaraCroft kao najveća pretnja je izbačena iz igre i to pre ujedinjenja što je bio najbolji mogući scenario.

Potom sam ja u dogovoru sa Sacom i tobom odlučio da bacim igru u svom plemenu kako bi ispao Galaktikos i kako bi imao potpunu kontrolu u Seier jer su Nauparac i Galaktikos u tom momentu bili bliski i hteo sam da razbijem tu vezu. Igra je izgubljena, nakon brojnih pogrešno ostavljenih rezultata od strane mene i Galaktikos kao neko ko se nije pojavio redovno na prethodne dve igre nam je rekao da glasamo za njega zbog obaveza čime je znatno olakšan taj problem.

Problem sa tom igrom doduše je bio taj što je Srđan sjajnom igrom otplatio ceo dug plemena, a ubrzo je i zamenio mesto sa Neve, ali budući da je i Neve pokazala na plemenskim savetima da joj se ne može verovati nakon što me je uzimala u usta ničim izazvano, ona je postala jedna od sledećih meta.

Potom je Goofy poslat na plemenski savet od strane mene nakon osvajanja igre za nagradu jer je IvanaSM smanjila kontakt sa nama, a i bila je bliska sa Bibom, tako da gubljenjem IvaneSM, jedini pravi preostali oslonac za Bibu sam ostao ja u igri.

Nakon toga su usledili problemi jer Sac zbog zauzetosti nije uspevao da stigne na igre pa su umesto planiranog gubitka Overlevea, dve igre za redom izgubili članovi Begrea. Bilo je jasno da će Sac i Ivana izaći iako je meni Sac kao lojalnija osoba više odgovarao u ujedinjenju i ja sam pokušao tu da utičem, ali džaba sve kad se niko nije pojavljivao u igrama za imunitet.

U toku svih tih igara sam uspostavio bliži odnos sa Nauparcem koga sam uveo u savez koji je sada brojao čak 7 članova, a pri ulasku u ujedinjenje 6. Rekao sam Nauparcu da su prve mete u ujedinjenju Srđan i JessicaRabbit kao najjači takmičari. Njemu se to nije svidelo pa me je pitao da li možemo da uvedemo Srđana u priču, ja sam mu rekao da ga pozove slobodno i znao sam da će to biti sjajna prilika da Srđan zauvek raskrsti sa Nauparcem kada vidi da je on sklopio dogovor sa mnom, članom bivšeg Seier... Srđan je sa nama sklopio lažni final 3 dogovor, iako je i on znao da želi mene da izbaci (to sam saznao od tebe), a i ja sam znao da ću ga svejedno izbaciti i bez Nauparca. U toj igri za imunitet sam nabavio sve podatke od svih takmičara za Cluedo, jer su skoro svi bili u savezu sa mnom pa sam taj imunitet lako osvojio, a Srđan je ostao nezaštićen. Nauparac je zaradio crni glas od Srđana, a naš savez koji je i dalje bio nevidljiv je blindsidovao Srđana, za svaki slučaj ako je imao tajni imunitet.

Sledeća je usledila JessicaRabbit i Nauparac je sada bio potpuno na našoj strani jer mu je bivše pleme okrenulo leđa. Nakon JessiceRabbit je odustala Neve i petarkondor koji bi svejedno leteli na jednom od narednih saveta.

Usledio je moj boravak na OD gde sam našao tajni imunitet.

Potom su usledili saveti na kojima sam ja morao da razbijam veze koje su ostvarili takmičari među sobom, i tu je bilo tri grupacije:

Ethan (ti) - Delija - ja (ja bih u toj kombinaciji prvi leteo)

Lavica - biba - ja (Lavica i biba su se sve vise zbližavale tako da me je to zabrinjavalo)

Delija - Nauparac - ja (Delija i Nauparac su bili u kontaktu)

Prvo sam rekao Nauparcu i bibi i Lavici da izglasaju Deliju da vas dvojica posle ne bi napravili nerešen rezultat u final 4. Delija je blindsidovan, kao i ti da ga ne bi slucajno upozorio (pošto nikad nisam bio 100% siguran da li i on ima tajni imunitet). Tako je ispao veoma jak takmičar u igrama, ko ti je bio najbliži saveznik i koji je takođe umeo sa ljudima... iliti bio je i popularan, barem koliko sam ja čuo.

Sledeća na redu je bila Lavica88. Bibi sam rekao da bi ti i Lavica mogli da napravite nerešen rezultat jer se znate dobro iz mog VS i da moramo da razbijemo tu vezu. Nauparcu sam rekao da glasa za Lavicu što je on i uradio jer su svi ljudi kojima je verovao izbačeni od strane mene i ja sam mu sada bio najbliži saveznik. Lavica je glasala za tebe jer svakako da nije želela za Bibu.

Nakon eliminacije Delije i Lavice sam imao potpunu kontrolu jer su svi preostali učesnici najviše verovali i najviše komunicirali upravo sa mnom, pošto su sve njihove druge veze do tog momenta bile eliminisane. Sledeći si izašao ti jer si od svih preostalih bio najjači takmičar, a i Delija bi sigurno glasao za tebe u finalu, tako da si imao jedan siguran glas.

Potom je usledilo finale i tu sam se dugo razmišljao koga da povedem u finale pošto mislim da bih imao podjednake šanse i sa Bibom i Nauparcem. Odlučio sam se za Bibu jer sam sa njom imao final 2 dogovor, a sa Nauparcem final 3 dogovor i zato što mislim da mi Biba ne bi dala glas u finalu da sam je izbacio, dok za Nauparca mislim da postoji šansa... mada pitanje je koliko nakon što sam sve ovo izneo na čistac.

Eto to bi ukratko bilo to... hahaha. :S

Message edited by renegado - Friday, 12-03-2010, 02:52

DelijaDate: Friday, 12-03-2010, 15:59 | Message # 15
Major
E pa evo i ja da se oglasim!

renegado lepo si sve ovo gore napisao, mislim hvala ti i na komplimentima da sam bio jak takmicar kao i popularan. Zapravo sam to hteo i da te pitam, ali si to gore sve vec lepo napisao!

bar za sad nemam nista da pitam, ako mi nesto padne na pamet ja cu te pitati!

OVIM JE VEC JEDNOM RAZRESENO PITANJE SA MIKOM DA SAM IPAK I ZASLUZIO DA DODJEM DO TOP 6 MA KOLIKO GOD MISLILI DA SAM NEKATIVAN!!!!

Ali evo pitanje za Bibu91

biba91: Mi nismo uopste komunicirali tokom ovog survivora, interesuje me sta si tu cula o meni tokom ove igre. I da li za mene glasala zbog nagovora ili je nesto drugo u pitanju.

Added (2010-03-12, 14:59)
---------------------------------------------
e da evo pitanje za renegade: Da li sad posle sve ove price o namestanju mislis da ces pobediti?

biba91Date: Friday, 12-03-2010, 16:08 | Message # 16
Colonel general
biba91: Mi nismo uopste komunicirali tokom ovog survivora, interesuje me sta si tu cula o meni tokom ove igre. I da li za mene glasala zbog nagovora ili je nesto drugo u pitanju.
Glasala sam za tebe jer si bio jak takmičar.

DelijaDate: Friday, 12-03-2010, 17:14 | Message # 17
Major
Biba91:
Mislis da mozes da pobedis?

biba91Date: Friday, 12-03-2010, 17:22 | Message # 18
Colonel general
Pa na vama je da odlučite

renegadoDate: Friday, 12-03-2010, 17:32 | Message # 19
Pobednik VS 1
Quote (Delija)
Da li sad posle sve ove price o namestanju mislis da ces pobediti?

Na koju pricu o namestanju mislis? Na dogovore o gubljenju igara sa tobom i sest drugih ucesnika?

Added (2010-03-12, 16:32)
---------------------------------------------

Ako mislis na pricu o gubljenju igara, ja nisam zeleo da zavisim od nepredvidivih igara koje su cesto bile na srecu i da gubim vreme na to. Ovako je nas 7 kontrolisalo ko ce i kada izaci iz igre.

To da li cu pobediti zavisi od kriterijuma kojima se Veliko Vece bude koristilo prilikom glasanja. Jedino na sta ja mogu da ukazem je da ja nisam stigao do finala pukom srecom vec sa dosta rada i planiranja, i da do sada ni na jednom plemenskom savetu niko nije glasao da me izbaci sto govori i o dobrim komunikacijama koje sam uspostavio sa svim igracima.

Takodje, sve ljude koje sam izbacivao sam izbacivao jer su bili dobri takmicari i velika pretnja, i svako ko postuje takav nacin razmisljanja bi trebalo da mi da glas jer time daje glas za samu igru pa i za cinjenicu da je izbacen kao velika pretnja i sjajan takmicar, a ne iz licnih razloga ili pukom srecom, igrom eci peci pec.

GameHost33Date: Friday, 12-03-2010, 20:00 | Message # 20
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Jessica nije pitala,ali glasanje moze poceti imate vremena do 21:00 Jessica ce glasati poslao sam joj pp na srdjanovom sajtu

Search:

VS |