Sesti plemenski savjet
|
|
LaraCroft | Date: Tuesday, 23-02-2010, 14:54 | Message # 11 |
Lieutenant general
Group: Users
Status: Offline
| Delija, nije tacno da nikad nisam htela da komuniciram sa tobom, daleko od toga... mislila sam da ce nam Tiksi dozvoliti da komuniciramo u njenoj sobi na MEEBO chatu, ali je promenila sifru i izbacila i vas i mene... ako hoces, napravi ti neki chat negde, ja se u to slabo razumem... inace, ja u onoj licitaciji nisam ucestvovala... posle sam otisla na ostrvo izgnanih, pa nisam mogla da ucestvujem u borbi za imunitet... by the way, ne hvalim se, ali u onoj igri sa gradovima, svih 19 poena i pobedu donela sam ja... ako mi ne verujete, mozete pitati game hosta koliko je ko doprineo sa poenima...
|
|
| |
GameHost33 | Date: Tuesday, 23-02-2010, 14:54 | Message # 12 |
Generalissimo
Group: Game Host
| Cekat cu da Sac glasa i onda ce s zavrsiti plemenski savjet,posto ne mogu njemu dati automatski glas jer ima imunitet,znaci plemenski traje dok Sac ne glasa
|
|
| |
Ivana | Date: Tuesday, 23-02-2010, 14:56 | Message # 13 |
Lieutenant
| ko je ucestvovao u licitaciji kad je uspeo da udje u debeli minus? ja nisam!
|
|
| |
GameHost33 | Date: Tuesday, 23-02-2010, 14:58 | Message # 14 |
Generalissimo
| Sac je kupio imunitet za ovaj plemenski i potrosio 4 poena imas u temi igre za imunitet/nagradu a biba91 je kupila da posalje laru i ivanu_sm na ostrvo izgnanika i da ne mogu ucestvovati u borbi , a Lara jeste izvukla debelo pleme iz ,, govana ,, u igri ukrstenici
|
|
| |
LaraCroft | Date: Tuesday, 23-02-2010, 14:58 | Message # 15 |
Lieutenant general
| Quote (Ivana) ko je ucestvovao u licitaciji kad je uspeo da udje u debeli minus? ja nisam nista licitirala, jer nisam htela da opteretim svoje pleme dugovima... licitirao je Sac, to mozete proveriti, pise u temi sve... slobodno mozete glasati za moje izbacivanje i slobodno mi to recite...
|
|
| |
Ivana | Date: Tuesday, 23-02-2010, 15:01 | Message # 16 |
Lieutenant
| a ja ovde vidim da sam vec izbacena pre vremena! a mozda i delija!
|
|
| |
Delija | Date: Tuesday, 23-02-2010, 15:02 | Message # 17 |
Major
| u pravu si ivana ovde su neki izbacenni pre vremena! pa i ja! ljudi ako je ovo nemesteno treba da se stidite!
|
|
| |
GameHost33 | Date: Tuesday, 23-02-2010, 15:03 | Message # 18 |
Generalissimo
| Sta je namesteno???
|
|
| |
Delija | Date: Tuesday, 23-02-2010, 15:05 | Message # 19 |
Major
| samo nemojte da letite brzo nasa dva clana su bila na ostrvu duhova, garantovano neko ima tajni imunitet!Added (2010-02-23, 14:05) --------------------------------------------- Laro, ni ja ne znam za chat da napravim! Added (2010-02-23, 14:05) --------------------------------------------- a i postoji private messages pa!
|
|
| |
LaraCroft | Date: Tuesday, 23-02-2010, 15:09 | Message # 20 |
Lieutenant general
| Delija, Ivana, nije nista namesteno... meni je zao sto nisam mogla da ucestvujem u poslednjoj igri za imunitet, jer me je Biba poslala u izolaciju a nemas pojma koliko to mrzim, jos sa prethodnog VS GREECE... da sam ja bila u igri, sigurno ne bismo izgubili, taj dug koji je napravio Sac nije bi veliki u odnosu na broj poena koji je u igri bio u opticaju... na zalost, sad od nas 4 mora da ispadne... mada, vidim vas troje da ste se prijavili kod Srkija na VS SAMOA, a to pocinje 1. marta, tako da samo ja, u slucaju da ispadnem ovde, vise nemam gde da igram... VS GREECE sam zavrsila ponosno, VS MAFIJA me ne zanima jer je tamo game host jedan hohstapler, a VS SAMOA ne mogu da igram jer nemam snage da igram tri puta sa istim facama (koje nisu nesto)
|
|
| |