Deseti plemenski savjet
|
|
biba91 | Date: Monday, 01-03-2010, 23:35 | Message # 11 |
Colonel general
Group: Users
Status: Offline
| Hm da klanovi postoji Koje dvoje najugroženi? svi smo ugroženi Najdraži? Oni što ne hinave A sad, da sama srebe ucenim. Pošto je to moja prva ovakva igra i da mi i jezik radi poteškoče tako da ne mogu tako brzo odgovoriti pošto moram u glavi prvo prevesti sve i tek onda iči tražiti i tek onda napisati Evo probajte po slovensko pa boste videli kako je to težko. Ali se trudim jer se mi srbski jezik dopada. Tako, da se neču ocenjivati sama jer po moje sam odigrala super.
Prijatelj svih nije ničiji prijatelj....
|
|
| |
GameHost33 | Date: Monday, 01-03-2010, 23:38 | Message # 12 |
Generalissimo
Group: Game Host
| Slusajte imaju tri osobe koje nisu glasale zamolio bih da odmah glasaju
|
|
| |
renegade | Date: Monday, 01-03-2010, 23:49 | Message # 13 |
Colonel
| Quote (Survivor) PITANJE ZA SVE : POSTOJE LI KLANOVI Da. Quote (Survivor) PITANJE ZA SVE: KOJE DVOJE JE VECERAS NAJUGROZENIJE ??? Petarkondor i petarkondor. Quote (Survivor) PITANJE ZA SVE : KO VAM JE NAJDRAZI U NOVOM PLEMENU ??? Ne poznajem nikoga lično. Quote (Survivor) PITANJE ZA ETHANA,RENEGADE I LAVICA88 : POSTO SE VEC POZNAJETE DA LI CETE SE VI DRZATI ZAJEDNO ??? To nema veze sa poznavanjem pošto se niko ne zna u stvarnom životu. Svako će se držati za svakog dokle god je to u interesu obe strane.
|
|
| |
petarkondor | Date: Monday, 01-03-2010, 23:52 | Message # 14 |
Lieutenant colonel
| Klanova ima i to je da kažemo normalno ... Najugroženiji sam ja zbog starih dugova verovatno i to mi je isto normalno i nauparac ... U novom plemenu su mi najdraži Jess, Neve , Srki i Lavica ...a i sa ostalima sam uglavnom OK Ja i Jess od početka se sjajno slažemo i sjajno komuniciramo tako da baš i ne vidim što bi to nekom bolo oči....uglavnom sa svima se sjajno družim i ako to nekom smeta njegov problem
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Monday, 01-03-2010, 23:57 | Message # 15 |
Major general
| Klanovi postoje, svako ko pokušava da bez klanova ide dalje ne shvata poentu ove igre i u zabludi je da tako može da stigne do pobede. Mislim da je Nauparac najugroženiji, ali može svašta da se desi. Možda sam ja najugroženiji, a da ni sam ne znam za to. Najdraže su mi Biba i Neve. Nekako su mi bile najlepše te pobede kada smo bili nas troje u plemenu, ne znam zašto. Da, nas troje se znamo sa drugog foruma, ali to po mom mišljenju nema nikakav značaj. Sa Lavicom ovde nisam razmenio nijednu privatnu poruku, a sa Renegadeom je malo bolja situacija, 4-5 poruka smo razmenili.
Outwit - Outplay - Outlast
|
|
| |
GameHost33 | Date: Monday, 01-03-2010, 23:57 | Message # 16 |
Generalissimo
| Svi ste rekli da ima dogovor,pa ko je to sa kime u dogovoru ???
|
|
| |
GameHost33 | Date: Tuesday, 02-03-2010, 00:10 | Message # 17 |
Generalissimo
| Pa o cemu se to radi koliko sam ja zakljucio na jednoj strani su Neve,Biba,Petar,Jess na drugoj Rene,Nau,Ethan,Lavica Srki i Delija neutralni svasta ce tu biti
|
|
| |
GameHost33 | Date: Tuesday, 02-03-2010, 00:13 | Message # 18 |
Generalissimo
| jos 2 osobe
|
|
| |
Neve | Date: Tuesday, 02-03-2010, 00:14 | Message # 19 |
Lieutenant colonel
| Sto se mene tice,ne postoje klasicni dogovori,vec ljudima koje gotivim necu dati svoj glas i to znam...Pa po ceni,ako bi morala,ukoliko bi doslo do toga,pre bih glasala za sebe Znaci znam za koga necu sigurno i za koga bi mogla...I to po meni nije dogovor
|
|
| |
Naup | Date: Tuesday, 02-03-2010, 00:14 | Message # 20 |
Colonel general
| to su pretpostavljam lavica i delija
|
|
| |