Jedanaesti plemenski savjet
|
|
Naup | Date: Saturday, 06-03-2010, 00:15 | Message # 11 |
Colonel general
Group: Users
Status: Offline
| Miko, koliko jos nisu glasali ?
|
|
| |
Neve | Date: Saturday, 06-03-2010, 00:20 | Message # 12 |
Lieutenant colonel
| Ja nisam i necu do sutra do 13:30...hehe
|
|
| |
petarkondor | Date: Saturday, 06-03-2010, 00:35 | Message # 13 |
Lieutenant colonel
| PITANJE ZA ANUBISA I GAME - HOSTA ...:) ZAŠTO SU SINOĆ KOD SRKIJA HTELI ZAJEDNO DA IDU NA OSTRVO...DAL JE TO ZBOG NJIHOVE LJUBAVI PA DA BUDU SAMI ILI JE NEŠTO DRUGO U PITANJU ... I PITANJE ZA ANUBISA ...KOLIKO JOŠ UVREDA ĆEŠ MOĆI ISTRPETI PRE NEGO ŠTO BUDEŠ GLASAO ZA MENE ...ILI MOŽDA VOLIŠ DA TE MALTRETIRA NEKO ...VOLIŠ DA DOMINIRAJU NAD TOBOM I JOŠ JEDNO PITANJE ANUBISE KAKO JE TO KAD TI NEKO DRUGI ODREĐUJE ZA KOGA GLASAŠ I KAKO JE TO BITI NEČIJA KUČKA ? ps. sve je ovo šala ...mada u svakoj šali ima dosta istine
|
|
| |
Lavica88 | Date: Saturday, 06-03-2010, 00:36 | Message # 14 |
Lieutenant
| Nemam pojma ko je ugrozen. Logicno da je neko nasao imunitet... Ja mislim da je to bio onaj ko je prvi poslan na ostrvo izgnanika. Igra nije bila narocito teska. Najvise vjerujem samoj sebi.
|
|
| |
Delija | Date: Saturday, 06-03-2010, 00:40 | Message # 15 |
Major
| jess, ja sam poslat prvi na ostrvo duhova
|
|
| |
GameHost33 | Date: Saturday, 06-03-2010, 00:54 | Message # 16 |
Generalissimo
Group: Game Host
| Jos 3 treba da glasa
|
|
| |
biba91 | Date: Saturday, 06-03-2010, 01:33 | Message # 17 |
Colonel general
| pa ko nije glasao svi smo bili tu
Prijatelj svih nije ničiji prijatelj....
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Saturday, 06-03-2010, 10:45 | Message # 18 |
Major general
| Mislim da smo ugroženi svi sem Renegadea. Svako ko se smatra sigurnim u ovoj igri je u zabludi. Čak i ako neko ima većinu, uvek neko iz manjine može da izvadi skriveni imunitet i poremeti igru. Mislim da je neko pronašao tajni imunitet, ali nemam predstavu ko bi to mogao da bude. Sumnjao sam na Srđana, mada nisam siguran. Za mene je to kompliment što sam treći po aktivnosti, ne nešto sramotno, pa ne vidim zašto me pitaš da li je to istina. Kao da bih trebao da krijem to.
Outwit - Outplay - Outlast
|
|
| |
petarkondor | Date: Saturday, 06-03-2010, 11:18 | Message # 19 |
Lieutenant colonel
| Evo da ti odgovorim na jedno pitanje ...Jess je osoba od najvećeg poverenja što se mene tiče u svakom pogledu i veoma mi je drago što sam je upoznao
|
|
| |
Neve | Date: Saturday, 06-03-2010, 11:54 | Message # 20 |
Lieutenant colonel
| Miko,posto ja necu glasati,racunaj da sam glasala protiv sebe i time zavrsavam sa ovom igrom...Usla sam u ovu igru sa previse emocija i izgleda da se nisam najbolje snasla...Izvinjavam se svima koje sam mozda na neki nacin uvredila i povredila,ali zaista mi nije bila namera...Zelim svima mnogo uspeha u daljem takmicenju,puno srece u ovom i u Srkijevom VS... i nadam se da cemo se ponovo sresti u istom sastavu na zvanicnom forumu,sledeceg emitovanja survivora...I neka najbolji pobedi
|
|
| |