Friday, 10-01-2025, 01:48Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Rottura - Page 6 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Rottura
SuljosaDate: Saturday, 15-01-2011, 01:52 | Message # 51
Colonel general
Group: Users
Awards: 12
Status: Offline
<------------- KAKO VAM SE SVIDJA MOJA NOVA SLIKA?

<3 KAO STO JE BOSNA MOJA, NA SVIJETU LJEPSE NEMA!!! <3

kingyDate: Saturday, 15-01-2011, 13:33 | Message # 52
Colonel
Awards: 0
to suljo biggrin

LančoDate: Saturday, 15-01-2011, 19:39 | Message # 53
Major general
Group: Blocked
Awards: 2
axaxaxaaaaa......cini mi se da je neko jako glup pa je pobrkao ''TAKTIKU'' i ''MULJANJE''...al cini mi se i da su drugi jos gluplji pa se upustaju u tu ''TAKTIKU'' biggrin

CruellaDate: Saturday, 15-01-2011, 21:15 | Message # 54
Major general
Awards: 3
...bezveze iskorisceni tajni imuniteti...jbg...mogli ste da ih cuvate do kraja

LančoDate: Saturday, 15-01-2011, 21:18 | Message # 55
Major general
Cruella...ja sam svoje ocekivanje ispunio... wink
dosao sam do top 6, unistio im plan za vecerasnje glasanje... i da znas udjes li u finale moj glas za pobednika ne moze otici nikome sem tebi... u krajnjem slucaju ako ti neudjes u finale onda ga dajem miki... a i mika da izbace... ja necu ni glasati... niko od njih moj glas nije zasluzio!

GameHost33Date: Saturday, 15-01-2011, 21:35 | Message # 56
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
biggrin Ako Cruella i Mika ne udju moras za nekoga glasati smile , prijavom za ovu igru ... Morao bi za nekoga glasati smile

LančoDate: Saturday, 15-01-2011, 21:37 | Message # 57
Major general
pa mozda onda za sulju jer ako njih dvoje ne udju u finale onda je on sa svojim muljanjem jedini zasluzio pobedu... wink

Message edited by Lančo - Saturday, 15-01-2011, 21:38

CruellaDate: Saturday, 15-01-2011, 21:39 | Message # 58
Major general
Awards: 3
Hvala Lanco...al znas da ja ne ocekujem finale...nije mi to bio cilj kad sam pocela da igram...Po meni iskreno Nemanja zasluzuje pobedu...kidao se na igrama,znaci pobedjivao cak je jednom i sam trazio one likove dok je nas bilo 4 i opet zamalo da pobedi sve nas :)...mislim svaka cast Nemanja...

A ti Suljo...stvarno si za dzabe iskoristio imunitet...mislila sam da ti je Nemanja rekao da ja ne lazem...ako sam vec odlucila da glasam za Majka onda cu da glasam za njega,ne vezano ko je kako glasao...I da je moj glas bio jedini ja bi i dalje za Majka...to sto je Mika ljut na tebe ja nisam...ovo je obicna igra i mi se samo igramo...odakle ti ideja da imam neku teoriju da izbacim tebe...ja sam bar uvek otvoreno govorila koga cu da izbacim...i sve je stizalo do tebe i znao si...al jbg...ne verujes...mozda je to glupo...sto sam sve javno govorila i uvek se znalo kako cu ja da glasam...ali jbg,meni je ovo prvi virtualni survivor...naucicu vremenom biggrin
...mozda biggrin :D

LančoDate: Saturday, 15-01-2011, 21:45 | Message # 59
Major general
vremenom??? biggrin
i meni je prvi al toliko mi se zgadio da cu razmisliti za drugi....xDDD
nemanja je najjaci takmicar (od ovih sto su ostali) al on moj glas nije zasluzio...
a i ne mora uvek da pobedi onaj ko je najjaci... wink

MikaDate: Saturday, 15-01-2011, 21:48 | Message # 60
Pobednik VS 6
Awards: 5
Quote (Cruella)
Nemanja zasluzuje pobedu...kidao se na igrama,znaci pobedjivao cak je jednom i sam trazio one likove dok je nas bilo 4 i opet zamalo da pobedi sve nas :)...mislim svaka cast Nemanja...

Zbog ovog ja pricam i da dodjem do finala molio bi da niko ne glasa za mene... nego cu i ja 1 dati glas Nemanji .posle 2-3 sezone koliko li je vec igrao ovolikog truda oko igara bez "muljanja" ,laganja ,taktike gazi sve samo da pobedim i ostalih sranja krace receno fer borbom mislim da je decko zasluzio da pobedi ...

Search:

VS |