Friday, 10-01-2025, 03:27Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Vindur - Page 11 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Vindur
GameHost33Date: Sunday, 11-03-2012, 23:22 | Message # 101
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Status: Offline
Quote (ludjak_18)
Stvarno se neću sad prepirat s tobom Miroslave,naše je pleme u dva navrata bilo zakinuto,ali o tome ćemo nakon sezone,kad se sve zgotovi...
Ja znam da je čudno da ti praviš greške jer si diljem regije poznat kao odličan,gotovo savršen Game Host,ali ne brini-događa se i najboljima ;))

u koja 2 navrata, navedi ih smile

petarkondor1300Date: Sunday, 11-03-2012, 23:28 | Message # 102
Lieutenant colonel
Group: Users
Awards: 0
pošto si tolko pošten i ne favorizuješ drugo pleme objasni nam molim te, lančo jel može igrati ovu igru tj jel može slati odgovore ...

I am in love with petarkondor

Message edited by petarkondor1300 - Sunday, 11-03-2012, 23:28

ludjak_18Date: Sunday, 11-03-2012, 23:30 | Message # 103
Lieutenant colonel
u koja 2 navrata, navedi ih

Prvo,prvi izazov za imunitet koji smo izgubili,pitanje je bilo "Koliko litara je izmuženo bla bla bla" a odgovor je treba bit "Niti jedna" a ne ono šta je bilo. To je bilo odlučuje pitanje i tim više smo ugroženi. Pitanje je treebalo bit poništeno i igra se nastavit,mi bi osvojili izazov i smanjili na 3-1. Kasnije je njihov član bia neaktivan,ja aktivan i to je odma 3-2,a onda je bio Savo koji može za marendu pojest svakoga od njih i vjerojatno bi bilo 3-3,a onda bi izazov otišao u potpuno drugom smjeru.
Drugo,u temi našoj još i danas piše da je ova igra odigrana u petak u 21 sat., Tako je i trebalo biti sve dok se drugo pleme nije pobunilo. Član našeg plemena,Aleksandar Sale Lančuški se žalio na taj termin prije drugog plemena,ali su njegove molbe odbijene. Čim se Presveto pleme Vulkanaca žalilo,termin je pomaknut. Slučajnost? I think not.

I još da te pitan,obzirom da Lančo ne može slat poruke,kako bi on treba poslat rješenje ovog zadatka?

GameHost33Date: Sunday, 11-03-2012, 23:46 | Message # 104
Generalissimo
Quote (petarkondor1300)
pošto si tolko pošten i ne favorizuješ drugo pleme objasni nam molim te, lančo jel može igrati ovu igru tj jel može slati odgovore ...

ban mu istice sutra u 11:16 , tako da ce imati oko 8 sati da posalje odgovore tj 9 i pol sati.

Quote (ludjak_18)
Prvo,prvi izazov za imunitet koji smo izgubili,pitanje je bilo "Koliko litara je izmuženo bla bla bla" a odgovor je treba bit "Niti jedna" a ne ono šta je bilo. To je bilo odlučuje pitanje i tim više smo ugroženi. Pitanje je treebalo bit poništeno i igra se nastavit,mi bi osvojili izazov i smanjili na 3-1. Kasnije je njihov član bia neaktivan,ja aktivan i to je odma 3-2,a onda je bio Savo koji može za marendu pojest svakoga od njih i vjerojatno bi bilo 3-3,a onda bi izazov otišao u potpuno drugom smjeru.
Drugo,u temi našoj još i danas piše da je ova igra odigrana u petak u 21 sat., Tako je i trebalo biti sve dok se drugo pleme nije pobunilo. Član našeg plemena,Aleksandar Sale Lančuški se žalio na taj termin prije drugog plemena,ali su njegove molbe odbijene. Čim se Presveto pleme Vulkanaca žalilo,termin je pomaknut. Slučajnost? I think not.

1. Gubili ste 3-0 i 2-0 u 4.izazovu , priznao sam vam 2 odgovora koja su bila polu-tacna a njima nisam koja su isto mogla biti tacna. Na 2-2 se podrazumevalo , koliko ce prodati litara ako ne moze muziti tj koliko ce zaraditi nebitno , u svakom slucaju da ste vi osvojili poen tako sto bih vam priznao da ste napisali 0 , a onda odlucio da ne priznam , VI SE NE BI BUNILI I NE BI GOVORILI DA SE PODRAZUMEVA ? Ko gubi ima pravo da se ljuti , ne mozes mi dokazati da ne bi tvrdio da se podrazumeva jer sam sam igrao ovu igru vise puta i znam kako stvari kotiraju.
2. Rekao sam da igri nece biti petkom i subotom i to dobro znas , lepo sam vas pitao na chatu ako se ne secas , pronadji istoriju chata tj onaj ko je pravio nek pronadje i nek vidi da sam vas lepo na chatu pitao mozete li igrati petkom i subotom , istu poruku sam poslao na oba plemenska chata , vi ste se slozili , mislio sam da ce i oni pa sam ostavio na forum , oni su rekli videce posle igre i onda su odlucili da nece da igraju i ja to postujem jer sam rekao da nema igri petkom i subotom i nece ih biti ukoliko se svi ne sloze.

Tako da koliko vidim sa moje strane nije bilo ni propusta ni favoriziranja smile

ludjak_18Date: Sunday, 11-03-2012, 23:55 | Message # 105
Lieutenant colonel
Ovo prvo neću puno komentirat,bi li se mi bunili ili ne,bitno je da smo mi izgubili a odgovor je bio NEPOTPUN i POLUTOČAN,ako i toliko. To što si nama priznava,nitko te nije tjerao na to,moga si i nama ne priznat.
Drugo,jesi li ti Game Host ili ne? Nemaš ti šta mijenjat termin zbog par ljudi koji ne mogu u 24 sata 2 minute doć na chat. Po ovome pari da nemaš autoriteta,ali to nije moguće,ipak si ti Game Host ovog sajta. Nije moguće da dopuštaš drugima da upravljaju terminima... Ili je ipak moguće ??
Usto,ti si objavia termin,a oni ti nisu ništa odgovorili i ti si opet stavia da će bit u petak? Odlično,drugi put im daj čitav tjedan da odluče o tome kad im odgovara igrat. Ovo si ignorira-Lančo se žalia za termin i nisi reagira,oni su se žalili na termin i odma mijenjaš. I nema favoriziranja? Ma daaj,kome ti lažeš?

I treća stvar,nama je zakočen chat jer tebi ne odgovara šta drugi pišu. Ja te nijednom na chatu nisan uvrijedia a opet si mi ga blokira. Zašto? Jer ti ne odgovara šta ja pišen. Šta je ovo,doba u kojem ljudi ne mogu iznijet svoje mišljenje? Ovo je diktatura,eto šta je, D I K T A T U R A !! Jebena diktatura,eto šta.

petarkondor1300Date: Sunday, 11-03-2012, 23:55 | Message # 106
Lieutenant colonel
Quote (MikoSurvivor)
Tako da koliko vidim sa moje strane nije bilo ni propusta ni favoriziranja

bolje ti je jedanput da sedneš i da lepo sagledaš sve i suočiš se sa svojim greškama i onda ćeš tek moći da budeš dobar GH smile
iskren da budem nadao sam se da si se malo uozbiljio u odnosu na onu tvoju prvu sezonu ali kolko vidim ti i dalje praviš iste greške smile

GameHost33Date: Monday, 12-03-2012, 00:00 | Message # 107
Generalissimo
@Ludjak

Nisu imali vremenski odabir nego nisam hteo da ih ometam u sred igre tj da ih ubedjujem , vi ste odmah rekli ok i nije bilo problema , ja stojim iza svoje reci , ako sam rekao da nece biti petkom i subotom nece, ovo je bila prilika da iskoristite dan pazue koji bi imali tokom sedmice mozda i 2. Stao sam iza svoje reci smile

Quote (petarkondor1300)
ali kolko vidim ti i dalje praviš iste greške

kao na primer ?

ludjak_18Date: Monday, 12-03-2012, 00:02 | Message # 108
Lieutenant colonel
Ovo si ignorira-Lančo se žalia za termin i nisi reagira,oni su se žalili na termin i odma mijenjaš. I nema favoriziranja? Ma daaj,kome ti lažeš?

I treća stvar,nama je zakočen chat jer tebi ne odgovara šta drugi pišu. Ja te nijednom na chatu nisan uvrijedia a opet si mi ga blokira. Zašto? Jer ti ne odgovara šta ja pišen. Šta je ovo,doba u kojem ljudi ne mogu iznijet svoje mišljenje? Ovo je diktatura,eto šta je, D I K T A T U R A !! Jebena diktatura,eto šta.

Added (11-03-2012, 22:02)
---------------------------------------------
šta s ovim?

petarkondor1300Date: Monday, 12-03-2012, 00:04 | Message # 109
Lieutenant colonel
Quote (MikoSurvivor)
kao na primer ?

ovo ti se ponavlja iz sezone u sezonu ...

http://survivorvirtual.ucoz.org/forum/97-512-19272-16-1285265478

GameHost33Date: Monday, 12-03-2012, 00:11 | Message # 110
Generalissimo
Posto si vec znao moje greske od ranije petar nisi se trebao ni prijaviti u sezonu wink ... Ludjak , vi ste pleme , neko me uvredi iz plemena jednom,dva puta precutacu ali kad neko konstantno vredja logicno da cu zakljucati chat jer ne mogu da se prepirem po celi dan.

Nadam se da cete da uzivate u sezoni i da mozemo da prekinemo sa ovom prepirkom koja ne vodi nigde wink

Search:

VS |