Thursday, 09-01-2025, 18:22Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Publika - Page 9 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Publika
SavoBLDate: Monday, 09-04-2012, 01:36 | Message # 81
Colonel general
Group: Users
Awards: 1
Status: Offline
Kakav si ti lik??Iskoristio si sve i jednu mogucu metodu da pobedis na VS!!Hvalisas se od pocetka kako ovo kako ono daj molim te majkl..ne volim dvolicne ljude poput tebe..jos sad ovde se pravis nevinasce,postenjacina..posle jebanja nema kajanja znas i sam

un montón de gente estúpida en un solo lugar

MichaelDate: Monday, 09-04-2012, 02:01 | Message # 82
Lieutenant colonel
Awards: 0
O cemu ti to? Pricas gluposti obicne a znas da sam u pravu. Ja nikad nisam rekao da zelim da pobedim,vec da dodjem do ujedinjenja. To moze Miko da potvrdi. wink
Nego je tebi krivo sto znas da sam u pravu,i znas zbog cega sam odlucio za tebe da glasam ali i dalje ne zelis da kazes istinu o tome.

SavoBLDate: Monday, 09-04-2012, 17:58 | Message # 83
Colonel general
Hvaliso si se stalno kako si najbolji i govorio u igrama kako to nije nista i kako mozes bolje...to sad kazes da ti je bilza zelja da dodjes samo do ujedinjenja..a oca bi izigro da pobedis ovde.

Ni sam nezz zbog cega si odlucio za mene da glasas a kad ja necu da kazem istinu ajde ti onda reci..ajde Majkl prosvetli nas da vidimo ko to laze

MichaelDate: Monday, 09-04-2012, 23:00 | Message # 84
Lieutenant colonel
Ti si lud decko i s tobom se ne vredi raspravljati. crazy crazy crazy

Znas dobro ti sta se desilo, samo ne zelis da priznas. To bi mozda ti nekog svog izigrao,meni to nije ni na kraj pameti,kad je ovo igra. Hvalisao sam se iz zajebancije,svako ko me iole poznaje zna kakav sam zajebant a ti me ne znas u opste i sve shvatas ozbiljno. A koliko vidim ti nijednu igru nisi odigrao bolje od mene koliko znam. Cak si malo i bio na igrama koliko se secam. rolleyes rolleyes

SavoBLDate: Tuesday, 10-04-2012, 00:45 | Message # 85
Colonel general
Pa reci ti brate sta se to desilo..ja nezz...ja nisam imo nikakvu namjeru da nikog prevarim s kim sam imo dil..a ti znas dobro ko je bio u dilu.Nisi iz zajebancije hvaliso si se prsio si se stalno u svakoj igri...hahaha koliko si odigro igri 1 eventualno 2...a ja sam bio na igrama stalno koliko se ja sjecam wink wink

GameHost33Date: Tuesday, 10-04-2012, 02:11 | Message # 86
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Kako vam ne dosadi prepirati se biggrin u krajnjim crtama obojica ste ispali na kraju wink

MichaelDate: Tuesday, 10-04-2012, 02:16 | Message # 87
Lieutenant colonel
Ja mogu ovako do kraja zivota ako on toliko zahteva biggrin

A znas dobro i lepo sam objasnio toniju pitaj njega,on mi je potvrdio da ste mene zeleli da izbacite,znaci obrati se njemu pricali smo on i ja i lepo mi covek potvrdio,znaci da sma bio u pravu.. A to znas i ti samo ga pitaj smile

SavoBLDate: Tuesday, 10-04-2012, 20:16 | Message # 88
Colonel general
A meni ni na kraj pameti da se vise prepirem s tobom jer ima i pametnijih stvari..

Jest istina je da smo te hteli izbaciti al ne odmah..posle Urketa I Arova al nisam te ha jedini hteo izbaciti nego svo cetvero ..znaci taj isti te hteo izbaciti sto ti je prico

MichaelDate: Tuesday, 10-04-2012, 20:38 | Message # 89
Lieutenant colonel
Nije tacno vec je bilo prvo mene pa urketa i arrowa... A koliko znam incijatori ste bili ti i toni. Sve se sazna smile
I eto ja sam u pravu nadam se da si shvatio smile

petarkondor1300Date: Tuesday, 10-04-2012, 21:46 | Message # 90
Lieutenant colonel
auuuuuu ... neću ni da čitam ovo biggrin

I am in love with petarkondor

Search:

VS |