Reunion Show
|
|
petarkondor1300 | Date: Wednesday, 18-04-2012, 00:40 | Message # 121 |
Lieutenant colonel
Group: Users
Status: Offline
| Quote (Michael) Sto da lazem decka kad je tako odluceno
surovo, surovo, surovo
i najzad dolazimo do epizode br 7 u kojoj glavnu ulogu tumači savo_bl
šta reći o ovom planinskom vuku i mom bratu ciganinu ... nemam pojma iskreno mislim da ga je ovaj VS zanimao skoro pa kao i lanjski sneg ...msm ja sam bio nezainteresovan u pojedinim momentima ali cenim da je savo takav bio cele sezone ja ne znam ni dal smo progovorili dve rečenice o ovoj sezoni ... a pričali smo non - stop i super je bilo na kraju šta reći osim da je nesrećno ispao
p.s. izvinjavam se na ovom "ohne humor" postu ali sam smoren maximalno
I am in love with petarkondor
|
|
| |
GameHost33 | Date: Wednesday, 18-04-2012, 00:58 | Message # 122 |
Generalissimo
Group: Game Host
| U ujedinjenju je doslo do prvog blindside. Meni je Biba bila skroz osamucena na glasanju , nisam ni skontao na koga je ona racunala , imala je HII u dzepu i ispala je sa njime a mogla je detaljno okrenuti situaciju i time poslati na novo glasanje u kome bi Savo,Arrow ili Ludjak ispali a ona bi bila sigurna. Ali eto to se nije desilo i Biba je prvi blinsideovan takmicar u sezoni.
Michael - Biba. Jbg, da si me pustila da pobedim u 4. igri bilo bi drugacije
Ludjak - Ja glasam za Bibu. Nema nekog posebnog razloga,jednostavno nije u mom klanu. Glasa bih za Urka,ali ima imunitet,tako da je ostala samo ona. Super cura,ali šta je tu je..
Savo - Glasam za Arrow Heart Razlog:Slabo ga zna,i nemam nikakve komunikacije izmedju nas tako da sam se odlucio za njega
Biba - Evo svoj glas dajem Ludjaku_18. Evo i ja sam danas glasala na ono eci peci pec....tako, da ništa lično. Petar - glasam za bibu ... zato što ima tajni imunitet pa neće ispasti ... ali zato ću možda ja Nina - glasam za bibu. s njom nemam nikakav dogovor ,pa mi eto dobro dosla kao opcija..
Arrow - glasam za savu jer mislim da muti mnogo tj ima puno dogovara bla bla:P
Urke je imao crni i nije glasao.
Interesantno za ovaj plemenac je to sto je svako imao neki unikatan razlog a ponovo niko HII nije iskoristio i u teoriji svi su bili sigurni a niko nije bio siguran
Savo i Arrow su medjusobno razmenili glasove. Biba je na eci peci pec isla sto mi je nejasno , nije bila sigurna a nije HII izvadila a presudilo joj je to sto je Petar mislio da ce HII izvaditi , bukvalno Urke je bio glavna meta ali je osvojio imunitet i Biba je postala 2. clan velikog veca
|
|
| |
petarkondor1300 | Date: Wednesday, 18-04-2012, 01:08 | Message # 123 |
Lieutenant colonel
| Quote (MikoSurvivor) Petar - glasam za bibu ... zato što ima tajni imunitet pa neće ispasti ... ali zato ću možda ja
jel gledao neko "paranoju u las vegasu" ... mnogo je moćan film
|
|
| |
Michael | Date: Wednesday, 18-04-2012, 01:33 | Message # 124 |
Lieutenant colonel
| E ovo mi je bio najsumljiviji plemenski. Zbog ovoga sam ja poceo razmisljati da ima podela u klanu nasem jer je bio dogovor da svi glasamo za bibu a neki su razmenili medjusobno. Mozda i jedan od glavnih razloga ispadanja Save.
Samo nisam znao da je arrow glasao za savu a ne za bibu...
|
|
| |
petarkondor1300 | Date: Wednesday, 18-04-2012, 10:57 | Message # 125 |
Lieutenant colonel
| Quote Arrow - glasam za savu jer mislim da muti mnogo tj ima puno dogovara bla bla:P
vidi ti njega šta je znao ... nije ni čudo što je pobedio
Message edited by petarkondor1300 - Wednesday, 18-04-2012, 10:58 |
|
| |
SavoBL | Date: Wednesday, 18-04-2012, 15:35 | Message # 126 |
Colonel general
| Arow samo me interesuje ko ti na prico za te moje dilove..ja koliko sam bio u dilu toliko su i ostali ali nema veze..nisam ispao ovaj plemenski sledeci me interesuje bas
un montón de gente estúpida en un solo lugar
|
|
| |
GameHost33 | Date: Wednesday, 18-04-2012, 16:05 | Message # 127 |
Generalissimo
Group: Game Host
| A sada ono sto svi ocekujemo , plemenac kada je nas dragi Savo blindsideovan... Sezona sa dosta blindsideova definitivno
Urke - Glasam za Tonija tj. ludjaka Mnogo je namazan, ali je veoma dobar igrac! Pokusao je da me izmanipulise, ali sam ga odmah provalio.
KORISTIM HII!
Ludjak - Prva bitna stvar- glasam za Urka jer je najveća prijetnja i jer zapravo pokušava mene blindsideovati,samo se nadam da će se držat tog plana i glasat za mene jer,a ovo je druga bitna stvar-KORISTIM HII. U zadnjih par dana dogodilo se puno čudnoga,a vrh svega bilo bi izbacivanje Urka ( ako se dogodi večeras ) a da se on tome ne nad
Nina - Glasam za Tonija.. Takav je dogovor.
Arrow - za savu jer je namrgodjen tip licnosti....
Savo - Glasam za urketa
Michael - Savo,razocarao me je.
Petar - glasam za urketa jer ako stigne nekako do finala imaće moj glas ... a realno ga želim dati nekome drugom
Nakon sto su Urke I Toni iskoristili HII , Savo je ispao
|
|
| |
SavoBL | Date: Wednesday, 18-04-2012, 17:19 | Message # 128 |
Colonel general
| Quote Arrow - za savu jer je namrgodjen tip licnosti....
Hahahahaha..razlog je pobedio
Quote Michael - Savo,razocarao me je.
I ti si mene
un montón de gente estúpida en un solo lugar
|
|
| |
Maxy | Date: Wednesday, 18-04-2012, 17:39 | Message # 129 |
Sergeant
|
|
|
| |
urke | Date: Wednesday, 18-04-2012, 19:17 | Message # 130 |
Colonel general
| Petre, hvala na onom opisu
Nisam imao vremena da se prikljucim reunionu, ali vidim da se stiglo do plemenca kad je Savo ispao. Ovo mi je jedan od omiljenih poteza otkad ucestvujem u VS-ovima Kazem to zato sto sam ja smislio plan za ovaj plemenac i okrenuo Michaela i Petra na moju stranu, a preko Nine sam saznao da Toni koristi HII, tako da smo dijelili glasove na Tonija i Savu
Message edited by urke - Wednesday, 18-04-2012, 19:19 |
|
| |