Thursday, 09-01-2025, 17:41Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Reunion Show - Page 3 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Reunion Show
SavoBLDate: Sunday, 15-04-2012, 00:49 | Message # 21
Colonel general
Group: Users
Awards: 1
Status: Offline
ajde ti pocni haha salim se.. bolje da neke stvari ostanu misterija

Hahaha sto bas ja ? biggrin ....jesam najgori od sve dece pa imama tu prednost biggrin

un montón de gente estúpida en un solo lugar

life4gloryDate: Sunday, 15-04-2012, 00:58 | Message # 22
Lieutenant colonel
Awards: 0
Quote (SavoBL)
Hahaha sto bas ja ?

Pa mora neko, ti si predlozio biggrin
Jesi li zadovoljan crvenim slovima? biggrin

petarkondor1300Date: Sunday, 15-04-2012, 01:03 | Message # 23
Lieutenant colonel
Kako ces otvoriti nesto sto nemas?

a da se zvanicno pomirimo nas dvoje biggrin

I am in love with petarkondor

GameHost33Date: Sunday, 15-04-2012, 01:10 | Message # 24
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Urke : ,, Glasam za Ninu! Vise zasluzuje pobjedu od Arrowa! Sa Arrowom nisam nesto mnogo ni komunicirao, dok sam Nini najvise vjerovao tokom cijele sezone!,,

Savo : ,,Glasam za Ninu,,

SavoBLDate: Sunday, 15-04-2012, 01:33 | Message # 25
Colonel general
Awards: 1
Kako jednostavno od strane mene nini zadovoljan sam crvenim slovima biggrin

un montón de gente estúpida en un solo lugar

troyaDate: Sunday, 15-04-2012, 02:24 | Message # 26
Colonel general
Awards: 22
Miko odlicni su ti tragovi za HII laugh

Nisam zadovoljna ^_^

petarkondor1300Date: Sunday, 15-04-2012, 13:11 | Message # 27
Lieutenant colonel
Quote (troya)
Miko odlicni su ti tragovi za HII

evo da ti "kvotujem" :P
bez obzira što će me pola ljudi ovde zamrzeti kad pročitaju ovo moram reći da je miko ipak dobru sezonu napravio ... bez obzira na one greške na početku sezone i naše svađe na kraju je ipak sve dobro odradio ... jedino što mu zameram je 1000 tajnih imuniteta jer msm da bi samo 2 bila dovoljna za celu sezonu smile
mora mu se odati priznanje na nalaženju sveže krvi za ovaj naš vampirski poduhvat biggrin doveo je ovde miloša, nemanju i maxy-ja koji su sjajni momci kao i achoa za koga se nadam da će ostati da se druži sa nama smile ako sam nekog zaboravio neka mi oprosti biggrin
sve u svemu bravo miko smile

p.s. svađu i izbacivanje lanča ti neću nikad oprostiti :P

eee ..
i srećan ti rođendan po treći put ove godine biggrin

I am in love with petarkondor

Message edited by petarkondor1300 - Sunday, 15-04-2012, 13:51

GameHost33Date: Sunday, 15-04-2012, 14:02 | Message # 28
Generalissimo
hvala pero na cestitkama biggrin btw prvi put od rodjenja da mi se potrefi na vaskrs biggrin ...

Idemo dalje sa reunionom :

Biba : ,,Moj glas danas ide Arrow_heart jer je zaslužio, da pobjedi. A i Nina je zaslužila. Sad če odlučiti ko je sa kime imao jači dil.
Srečno obojici,,

Petar : ,,glasam za Arrow_heart-a tj nemanju smile

pominjao je čovek neki koks ... pa možda i časti ako pobedi biggrin

p.s.

zaslužio je pobedu jer je maestralno odigrao ... cele sezone je bio ispod radara neupadljiv ... komunicirao sa samo nekoliko ljudi ... nije pravio bespotrebne dilove i nikoga nije slagao ... osvojio je najvažniji imunitet i zasluženo stigao do finala ... uz sve ovo uspeo je i uvek da me nasmeje tako da je zaslužio moj glas smile,,

GameHost33Date: Sunday, 15-04-2012, 14:09 | Message # 29
Generalissimo
Sto se sezone tice da i ja dam neki komentar. U pocetku je sve dobro krenulo , prvo me je razocaralo to sto je Andrija nestao nzm ni kako ni zasto , inace znam lika sa Tenis Elbowa , igra turnire na SK i netom pre sezone je nestao i sa SK i sa MSN , ima 2 meseca ga nisam vidio na MSn a 3 dana pre sezone smo pricali , dosta cudna situacija. Cata je isto bio bar meni rekao da je prespavao 1. igru i kasnije se nije pojavio pa je izbacen. Maxy bi verovatno bio aktivan igrac i verovatno dosao do ujedinjenja da je bio u Volcano ali nije imao srece , zapao je u pleme gde su svi bili aktivni i jednostavno je imao najmanje vremena i bio je izbacen. Sto se igri tice , omjer je 11-8 (stare na prema nove igre) , a pod nove racunam da nisu bile ni na kojem VS sajtu a 13-5 je omjer za nove sto se tice samo mog sajta. PO meni je sezona bila dosta uspesna , imao sam 2 greske u toku cele sezone : 1) ono oko zagonetki i 2) ono priznavanje savi ali to je zavrsilo ok sa onom dopunom. Sto se tajnih imuniteta tice imao sam primedbu na ono kada je bila igra da je bio isti ko kod troye za zabavu ali cinjenica da niko nije skontao resenje ni za pola sata s time da su imena bila promenjena znaci da niko nije ni znao , tek su kasnije oni koji su nasli resili ali videcete to kasnije. Msm da je to neki solidan broj , ja sam planirao 5 HII-eva u ovoj sezoni i toliko je i bilo pronadjeno , nisam ocekivao da ce svi biti nadjeni , ja sam pretpostavljao da ce max 3 biti ali eto. Recimo ovaj u ujedinjenju niko bukvalno nije trazio sem urketa koji ga odmah nije ni nasao nego tek posle 2-3 ciklusa. I o tome naravno kasnije... Eto ukratko sto se sezone tice sa mog gledanja. Nadam se da ako bude u sledecim sezonama da cemo naci jos aktivnih takmicara i time povecati ovo nase virtualno drustvo.
Po meni je Arrow definitivno otkrice sezone ali i Michael koji je odigrao odlicno. Bilo je dosta bar po meni iznenadjenja i blindsidova o cemu ja licno nisam znao pa se nadam da CETE POSLE SVAKOGA moga izbacivanja glasova prokomentarisati nesto o plemencu ili desavanju koje postavim smile

GameHost33Date: Sunday, 15-04-2012, 14:10 | Message # 30
Generalissimo
Ludjak : ,,Glasam za NINU jer mislim da je više zaslužila pobjedu. U igrama su izjednačeni,možda je Arrow malo bolji,ali što se tiče strategije i društvene igre,tu uopće nema sumnje ko je bolji. Sa Arrowom sam razmijenio možda 10 rečenica u cijeloj sezoni,dok sam sa Ninom bio u savezu od početka do kraja i stvarno je odlična osoba,tako da će dobit moj glas.,,

Search:

VS |