Reunion Show
|
|
ludjak_18 | Date: Monday, 16-04-2012, 19:09 | Message # 51 |
Lieutenant colonel
Group: Users
Status: Offline
| Quote sklopio je dil sa mnom čim je video da sam se prijavio ... samo mi je poslao PP ... "ne prihvatam NE kao odgovor" ... nisam rekao ni DA a već smo bili u dilu na putu do finala ... Nije bilo baš tako,ovo Ne prihvaćam ne kao odgovor je više bila zajebancija jer smo se prije zajebavali,nije to na početku bilo nešto toliko ozbiljno. A za dil za finale nećemo pretjerivat,nisam ti ga odma ponudio,prvo smo se družili dva dana i onda san ga ponudia hahaha
Quote po meni veoma opterećen potezima i kako nekoga blindside-ovati ... dobro voli čovek da igra kao barca ... lepršavo 1.Šta ću kad volin dobar blindide,ne mogu si pomoć 2.Brate,nemoj me više stavljat u isti rečenicu sa Barcon inače ćemo se još žešće posvađat hahaha
Quote našao je minimum 2 tajna imuniteta i svaka mu čast ... sa njima je dakleko dogurao ... pametno ih je iskoristio Dva,a da mi ti nisi uzea ovi treći prid nosom,di bi mi bia kraj?! Iman jedno pitanje za tebe,možeš odgovorit i ovdje i na fejsu i na pp,možeš i poslat pismo ako oćeš,skroz svejedno : ja i ti smo bili u dilu i ja san tebi reka za oba svoja HII-a,znači samo tebi i Nini. Ti si naša ovaj treći HII i nisi mi to ni spomenia,ni ti ni ona, nego pustili da mislim da su ga našli Arrow ili Michael. Why,Peter,why ?!
|
|
| |
petarkondor1300 | Date: Monday, 16-04-2012, 19:22 | Message # 52 |
Lieutenant colonel
| e sad ću da prekopiram nemanja šta je napisao za mene .... rekao je da se šali ... ali kao što znamo u svakoj šali ima pola istine ... barem u ovom slučaju
Nula od coveka, ja mislim da on nije jedan dogovor ispostovao. U igrama je vise nego ocajan cak i mislim da nije odigrao 60% igara. Iskreno najvece razocarenje u ovoj sezoni kao covek tako i kao igrac. Takmicarski duh kod njega ne postoji sve okrece samo na lazi i dogovore, tako se i dovukao do top 4 i bas mi je drago sto je ispao.
p.s. msm da ti se ovde krije odgovor toni btw ja nisam dao nini da ti kaže za tajni i ako je ona to želela jer si iskreno preopasan igrač i smatrao sam da je bolje da ne znaš
I am in love with petarkondor
Message edited by petarkondor1300 - Monday, 16-04-2012, 19:26 |
|
| |
ludjak_18 | Date: Monday, 16-04-2012, 19:43 | Message # 53 |
Lieutenant colonel
| Quote msm da ti se ovde krije odgovor toni Ja ga ne mogu nać,a i dosta mi je zagonetki za cili život,oš mi molin te jednostavno odgovorit ?
Quote smatrao sam da je bolje da ne znaš Zašto? Ja ako san i bia preopasan,A NISAM BIO TOLIKO OPASAN,bia san na tvojoj strani..
|
|
| |
petarkondor1300 | Date: Monday, 16-04-2012, 19:55 | Message # 54 |
Lieutenant colonel
| Zašto? Ja ako san i bia preopasan,A NISAM BIO TOLIKO OPASAN,bia san na tvojoj strani..
ne znam toni ... ne shvatam što moram nekom pričati za tajni ... valjda se i zato zove tajni da bi bio tajna imamo drugačije poglede na igru ti i ja ... ja tvoj poštujem ... poštuj i ti moj tebe nikad nisam zeznuo niti prevario i zato mi sve ono nije bilo jasno
|
|
| |
ludjak_18 | Date: Monday, 16-04-2012, 19:59 | Message # 55 |
Lieutenant colonel
| Naravno da ne moraš reć i naravno da se zato zove tajni,sve to stoji,ali ako ti neko vjeruje toliko da ti kaže da ima ne jedan,nego dva HII-a i u oba slučaja tebi prvom prizna da ima HII da ne gubiš vrijeme tražeći ga,mislin da je u redu uzvratit istom mjerom,tj bar reć "Slušaj,naša san HII,ne moraš ga tražit." Ja sam tebi vjerovao 110 posto i zato san ti prizna za oba HII-a,ti očito nisi,u tome je problem
|
|
| |
petarkondor1300 | Date: Monday, 16-04-2012, 20:28 | Message # 56 |
Lieutenant colonel
| Quote (ludjak_18) Ja sam tebi vjerovao 110 posto i zato san ti prizna za oba HII-a,ti očito nisi,u tome je problem
iskreno i bez zezanja ja ni sebi ne verujem 100% tako da ne možeš od mene očekivati da ti odmah verujem ... a još manje se možeš ljutiti na mene zbog toga samo jednoj osobi verujem u ovom našem svetu a to nisam ja, pa se ni ja ne ljutim na sebe zbog toga
taj HII nije bio usmeren protiv tebe ili bilo koga našeg tako da kao da ga nije ni bilo ... postooji samo u reunionu i smatram da je totalno nebitan
Quote (ludjak_18) mislin da je u redu uzvratit istom mjerom,tj bar reć "Slušaj,naša san HII,ne moraš ga tražit."
nisam ni znao da ga tražiš ... da si mi rekao da ga tražiš verovatno bih ti rekao nešto da provališ da je nađen ... ne znam toni ... shvati da ništa nije protiv tebe bilo usmereno u celoj igri ovoj ...
|
|
| |
Michael | Date: Monday, 16-04-2012, 20:32 | Message # 57 |
Lieutenant colonel
| Quote (petarkondor1300) Nula od coveka, ja mislim da on nije jedan dogovor ispostovao. U igrama je vise nego ocajan cak i mislim da nije odigrao 60% igara. Iskreno najvece razocarenje u ovoj sezoni kao covek tako i kao igrac. Takmicarski duh kod njega ne postoji sve okrece samo na lazi i dogovore, tako se i dovukao do top 4 i bas mi je drago sto je ispao.
Kad je ovo arrow rekao? Ja se ne secam
|
|
| |
ludjak_18 | Date: Monday, 16-04-2012, 20:34 | Message # 58 |
Lieutenant colonel
| Quote ne možeš od mene očekivati da ti odmah verujem Niko od tebe ne očekuje da kažeš za HII odmah prvi dan,ali mi smo ovu igru igrali skupa više od misec dana. Ako se nakon misec dana ne izgradi dovoljno povjerenja,onda u kurac nek ide sve.
Quote shvati da ništa nije protiv tebe bilo usmereno u celoj igri ovoj ... Nisan ja ni mislia da je taj HII bia usmjeren protiv mene,još najbolje da je xD Još me samo jedna stvar zanima,kad je stvoren tvoj klan sa Arrowom i Michaelom?
|
|
| |
petarkondor1300 | Date: Monday, 16-04-2012, 20:44 | Message # 59 |
Lieutenant colonel
| Quote (ludjak_18) Još me samo jedna stvar zanima,kad je stvoren tvoj klan sa Arrowom i Michaelom?
hahahahah ja kolko znam nas 6 je bilo u klanu zar ne
Message edited by petarkondor1300 - Monday, 16-04-2012, 20:45 |
|
| |
ludjak_18 | Date: Monday, 16-04-2012, 20:46 | Message # 60 |
Lieutenant colonel
| Stvarno ne vidin šta se čeka,ali dobro. Kad budeš spreman,ti odgovori
Message edited by ludjak_18 - Monday, 16-04-2012, 20:46 |
|