Friday, 10-01-2025, 03:23Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

7. plemenski savet - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 8
  • 9
  • »
7. plemenski savet
GameHost33Date: Sunday, 19-04-2020, 19:00 | Message # 1
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Status: Offline
Zeta, dobrodošli na vaš prvi plemenski savet u ujedinjenju.

Diskusija će trajati do 17h sutra (ponedeljak), a glasanje u periodu između 17h i 20h nakon čega će biti pročitani glasovi.

Glasate tako što meni ovde na forumu pošaljete privatnu poruku sa imenom osobe za koju glasate, uz obrazloženje zašto glasate baš za tu osobu, ali tek nakon što završi diskusija.

Ako neko ima i želi da iskoristi tajni imunitet, to može učiniti tokom glasanja, bilo u poruci u kojoj šalje glas ili u novoj poruci posle toga, a pre početka čitanja glasova. Onog momenta kada napišem "pročitaću glasove", tajni imunitet se više ne može iskoristiti.

Jason je osvojio lični imunitet i za njega ne možete glasati.

Pre samog glasanja nam predstoji diskusija, postaviću vam nekoliko uvodnih pitanja (moguće i još neka tokom diskusije) na koja ste dužni da odgovorite ovde u temi!

Pitanja za sve takmičare:

-Veoma često je prvi plemenski savet u ujedinjenju onaj najvažniji u celoj igri jer se obično pokaže ko je na čijoj strani zapravo. Da li mislite da će i ovaj put ovaj plemenski savet odigrati veliku ulogu?

-Da li vam je svima kristalno jasna situacija ko se nalazi u kojoj alijansi ili mislite da bi moglo biti nekih iznenađenja večeras?

-Na aukciji je "prodano" dosta stvari, da li možete pretpostaviti ko je šta kupio kada su u pitanju one stvari koje su bile tajne?

-Obala izgubljenog vremena je bila faktor u sezoni, kako ste reagovali kada ste saznali da je naziv teme bukvalno značio "izgubljeno vreme"? Da li ima neko ko je mislio da je tema potpuno nevažna?

-Ako morate izabrati jednu osobu koja trenutno ima najveću moć u igri po vama, ko bi to bio i zašto?

-Da li mislite da već unapred postoji "isplanirani red izbacivanja" na uvodnih nekoliko plemenskih saveta u ujedinjenju ili je situacija drugačija?

-U ujedinjeno pleme je ušlo šest članova prvobitnog plemena Durmitor, a četiri člana prvobitnog plemena Tara. Da li mislite da će članovi jedne od grupa da se drže zajedno i ako da, koji?

-Da li se osećate ugroženo na ovom plemenskom savetu? Zašto?

-Ukoliko možete izabrati samo jednu osobu koja bi sedela sa vama u finalu, da li već sada imate ideju protiv koga biste imali najveće šanse za pobedu, a koga bi bilo bolje eliminisati pre finala?

-Lilake, koliko sam stekao utisak, ti si bila faktički odsutna iz igre nekoliko dana, da li misliš da postoji šansa da pronađeš put nazad u igru?

-Sanja, deluje sa strane da si potpuno nezainteresovana za ovu sezonu. Da li je to zaista tako ili utisak vara?

-Jasone, kako vidiš svoju poziciju u ujedinjenju uzimajući u obzir da se stara Tara rasula, a da je i novi Durmitor u kojem si bio izgubio dva člana? Da li misliš da bi bio ugrožen da nisi osvojio imunitet danas?

-ErinNavan, već si iskoristila jedan tajni imunitet ranije u sezoni, sada si kupila na aukciji trag za tajni imunitet u ujedinjenju, da li misliš da si tim potezima stavila sebi metu na leđa ili već sada praviš rezime za eventualno finale?

-WanderLust, s obzirom da je ovo prvi plemenski savet na kojem se nalaziš od mešanja plemena, možeš li mi reći kako si se uklopila sa maltene kompletnim novim plemenom? Da li misliš da si ostvarila dovoljno dobre konekcije koje te mogu odvesti daleko u igri ili se plašiš da bi prvobitni Durmitorci mogli da se drže zajedno do kraja igre?

-Sac, imao si priliku da sarađuješ sa originalnim Durmitorom, posle te je ErinNavan spasila tajnim imunitetom, da li misliš da si osoba sa najviše dobrih konekcija u celoj igri?

-Pitanje za ostalu četvorku (Dzejkobs, Naup, Selima, Troya), da li mislite da imate potpunu kontrolu nad tokom glasanja na ovom plemenskom savetu i da li mislite da ste u odličnoj poziciji u trenutnoj situaciji?

SanjaDate: Sunday, 19-04-2020, 23:11 | Message # 2
Lieutenant colonel
Group: Blocked
Awards: 0
-Veoma često je prvi plemenski savet u ujedinjenju onaj najvažniji u celoj igri jer se obično pokaže ko je na čijoj strani zapravo. Da li mislite da će i ovaj put ovaj plemenski savet odigrati veliku ulogu?

Meni to nikad nije delovao tako.

-Da li vam je svima kristalno jasna situacija ko se nalazi u kojoj alijansi ili mislite da bi moglo biti nekih iznenađenja večeras?

Nemam pojma ko je s kim iskreno.

-Na aukciji je "prodano" dosta stvari, da li možete pretpostaviti ko je šta kupio kada su u pitanju one stvari koje su bile tajne?

Gusle, da guslamo.

-Obala izgubljenog vremena je bila faktor u sezoni, kako ste reagovali kada ste saznali da je naziv teme bukvalno značio "izgubljeno vreme"? Da li ima neko ko je mislio da je tema potpuno nevažna?

Mislila sam da se tu krije tajni imunitet do kog je trebalo doci nekim "skrivenim" tragovima, ali kad se pojavilo na aukciji pretpostavila sam da tu nema nista.

-Ako morate izabrati jednu osobu koja trenutno ima najveću moć u igri po vama, ko bi to bio i zašto?

Ne vidim da neko posebno ima veliku moc.

-Da li mislite da već unapred postoji "isplanirani red izbacivanja" na uvodnih nekoliko plemenskih saveta u ujedinjenju ili je situacija drugačija?

Moze da postoji, sto ne znaci da ce tako biti.

-U ujedinjeno pleme je ušlo šest članova prvobitnog plemena Durmitor, a četiri člana prvobitnog plemena Tara. Da li mislite da će članovi jedne od grupa da se drže zajedno i ako da, koji?

Ne mislim.

booze 

-Ukoliko možete izabrati samo jednu osobu koja bi sedela sa vama u finalu, da li već sada imate ideju protiv koga biste imali najveće šanse za pobedu, a koga bi bilo bolje eliminisati pre finala?

Nemam odgovor na ovo pitanje.

-Sanja, deluje sa strane da si potpuno nezainteresovana za ovu sezonu. Da li je to zaista tako ili utisak vara?

Stvarnost se menja od danas do sutra. Tako je, ako vam se tako cini biggrin

ErinNavanDate: Sunday, 19-04-2020, 23:17 | Message # 3
Lieutenant general
Group: Users
Awards: 3

Plemenski savet uvek odigra veliku ulogu.

Mislim da je čovek što je sigurniji, zapravo više u opasnosti, jer sigurnost nosi sa sobom nemar. Što se iznenađenja tiče... pa sve je moguće.

Ne. Iskreno, nisam previše ni razmišljala o tome, pa ću onda verovatno imati "aha!" momente kasnije, ali ne može čovek na sve ni da misli.

Nije da mi nije prošlo kroz glavu da bi mogla biti neka zafrkancija, ali sam ipak u više navrata, ukupno sigurno 10ak sati ostavila ukucavajući razne šifre... Jer... nikad se ne zna.

Jason, skroz je bezbedan, i može da sedi i gricka kokice.

Nije nemoguće da ljudi imaju svoje planove, ali po nešto može da se odluči i "na brzu ruku". Male stvari mogu da utiču na velike odluke.

Za Durmitor je to vrlo verovatno. Tara je prošla kroz velike turbulencije, tako da se na to ne bih oslanjala.

Da, više nego inače. Imala sam na prošlom dva glasa za sebe, za dlaku i treći.

Čini mi se da sam ja postigla za kratko vreme takvu reputaciju, da obrni-okreni nema tu neke šanse. Ali da, da je odluka na meni znam sa kim bih htela da budem u finalu, u kom bih se slučaju vodila sopstvenim parametrima, kao u ostalom i do sad.

-ErinNavan, već si iskoristila jedan tajni imunitet ranije u sezoni, sada si kupila na aukciji trag za tajni imunitet u ujedinjenju, da li misliš da si tim potezima stavila sebi metu na leđa ili već sada praviš rezime za eventualno finale?

Mislim da opasnost uvek postoji, sa tragom za imunitet, ili samim imunitetom. Već mi se desilo da ispadnem sa imunitetom u džepu. Finale deluje veoma daleko, možda i nikad dalje.

I ovde: Koviljka za predsednika!
http://www.forum.epskafantastika.com/index.php

DžejkobsDate: Sunday, 19-04-2020, 23:19 | Message # 4
Major general

Svaki plemenski savet je važan.

Jasno ko dijamant. 

Pa predpostavljam da se bar u jednoj škrinji krio dupli ili crni glas. 

Ja sam mislio da je baš ono što i jeste bila. Gubljenje vremena. 

GameHost i Sanja koji je prvi finalista. 

Ne mislim ništa dok ne vidim. 

Ne razmišljam o ovome. 

Ja se uvek osećam ugroženim. 

Ne razmišljam o finalu. 

-Pitanje za ostalu četvorku (Dzejkobs, Naup, Selima, Troya), da li mislite da imate potpunu kontrolu nad tokom glasanja na ovom plemenskom savetu i da li mislite da ste u odličnoj poziciji u trenutnoj situaciji?

Onaj koji u bilo kom datom trenutku misli da ima kontrolu u ovoj igri, u tom momentu je izgubio.

SanjaDate: Sunday, 19-04-2020, 23:32 | Message # 5
Lieutenant colonel
Quote Džejkobs ()
i Sanja koji je prvi finalista.
Opusti se.  cool

DžejkobsDate: Sunday, 19-04-2020, 23:42 | Message # 6
Major general
Quote Sanja ()
Quote Džejkobs ()i Sanja koji je prvi finalista.
Opusti se.

Ja evo opušten. A ti?  smile

SanjaDate: Sunday, 19-04-2020, 23:44 | Message # 7
Lieutenant colonel
Uvek biggrin

LilakeDate: Monday, 20-04-2020, 10:55 | Message # 8
Colonel
Awards: 2

Najjači plemenci su oduvijek bili u ujedinjenju, tako da nas čeka zanimljiva večer.

Otprilike je svima sve jasno.

Nisam pretjerano razmišljala o tome.

Mislila sam da ima neke veze to što se mijenjalo računanje vremena na dan početka sezone pa da je to pametno ukombinirano u šifru, međutim ništa od toga.

Imamo kombo Selima Wanderlust, a i kombo troyanac naup, teško je to rangirati jer su u pitanju nijanse.

Do sad sam nekoliko puta čula da još nije moj "red", ali u ujedinjenju to pada u vodu.

Mislim da će se razvikani članovi survivor zajednice držati zajedno, a svi drugi će, što kaže moj tata, nadrajsat.

Evo za publiku, ugrožena sam zbog povratka u igru što je proglašeno dnom i nemoralnim, ali smatram da igramo survivor, prljavu igru u kojoj padaju teške riječi, svađe, blokade na godinu-dvije, suza ima u obilju, tako da što bude bit će, go with the flow.

Bezveze pitanje na koje nitko normalan neće iskreno odgovoriti. smile

-Lilake, koliko sam stekao utisak, ti si bila faktički odsutna iz igre nekoliko dana, da li misliš da postoji šansa da pronađeš put nazad u igru?

Nije me bilo tri dana i nisam se mislila vraćati, ali su me neki članovi plemena pozvali nazad na temu i pokušali si pripojiti nešto moje u korist jedne osobe. Tu su se razgorili inat i želja za igrom, pa sam odlučila da ne može to tako. Nisu me izbacili iz igre samo zato što su htjeli koristiti moje possesionse pa se dno odlučilo vratit nazad samo radi malo više kaosa. Svejedno vas sve volim.

Ps, hvala Miko na namještanju sezone samo za mene.

Outsider/mediokritet

SanjaDate: Monday, 20-04-2020, 11:07 | Message # 9
Lieutenant colonel
Quote Lilake ()
Do sad sam nekoliko puta čula da još nije moj "red"
Imamo jedan pokusaj da pogadjamo od koga ?! lol

LilakeDate: Monday, 20-04-2020, 11:09 | Message # 10
Colonel
Awards: 2
Nebitno, red postoji pa je pitanje samo koliki će biti otklon.

Outsider/mediokritet

• Page 1 of 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 8
  • 9
  • »
Search:

VS |