Thursday, 09-01-2025, 18:39Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

10. plemenski savet - Page 2 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
10. plemenski savet
DžejkobsDate: Tuesday, 28-04-2020, 13:24 | Message # 11
Major general
Group: Users
Awards: 0
Status: Offline
Quote WanderLust ()
Quote Džejkobs ()jer uvek zaostajem u igrama

Jesi li ti prosirio tu vest jos unapred i odavno da zaostajes u igrama u odmosu na ostale radi neke taktike, ili si se samo popravio?

Posto je tvoja statistika u igrama u ujedinjenju totalno drugacija od ovoga sto govoris?

Ne mislim da je drugačija. To možda tako ti gledaš ali ja gledam potpuno drugačije. Ne znam na šta tačno misliš kad kažeš da moja statistika govori drugačije kada si mi sama rekla da ćeš glasati za mene zato što sam slab u igrama. Cenim direktnost ali ne razumem onda kako sam dobar u igrama?

SacDate: Tuesday, 28-04-2020, 13:24 | Message # 12
Colonel general
Awards: 13
@WL: Meh, zašto si se onda uopšte ubacila sa odgovorom na pitanje koje nije bilo namenjeno tebi. biggrin

Message edited by Sac - Tuesday, 28-04-2020, 13:25

GameHost33Date: Tuesday, 28-04-2020, 13:46 | Message # 13
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Quote Džejkobs ()
kada si mi sama rekla da ćeš glasati za mene zato što sam slab u igrama.

Kada ti je ovo WanderLust rekla?

DžejkobsDate: Tuesday, 28-04-2020, 13:48 | Message # 14
Major general
Quote GameHost ()
Quote Džejkobs ()kada si mi sama rekla da ćeš glasati za mene zato što sam slab u igrama.

Kada ti je ovo WanderLust rekla?

Zna ona kad. I zna da je ne prozivam. Samo se pozivam na to kad je već spomenula moju statistiku u igrama jer mi je izgledalo kao da me optužuje da varam. Onako low key. Wander zna da nemam problem sa njom ali komentar njen mi je delovao kao da hoće da kaže da imam neku skrivenu taktiku u tome što govorim da sam slab u igrama a to ne moram ni da kažem to se vidi. Među njima sam slabiji. A da se trudim to svakako. Dajem sve od sebe svaku igru.

GameHost33Date: Tuesday, 28-04-2020, 13:50 | Message # 15
Generalissimo
Pa što onda pominješ da ti je rekla da će glasati za sebe ako to nije relevantno za ovaj plemenski savet?

Znači nije ti to rekla ovih dana nego nekada pre u igri?

Ili se odnosilo na budući period?

DžejkobsDate: Tuesday, 28-04-2020, 13:51 | Message # 16
Major general
Relevantno je za nju i taj odgovor. Zato spominjem. Rečeno je pre. Ne mislim da će večeras glasati za mene ali možda i hoće ko zna  biggrin Odnosi se na budući period da. Valjda. Kao što rekoh ni u šta nisam siguran.

GameHost33Date: Tuesday, 28-04-2020, 13:54 | Message # 17
Generalissimo
Quote troya ()
Pa ne, ono je igra koja se i igra u minut dva razmaka

Tome u prilog svakako ide činjenica da je 26 minuta trebalo prvom takmičaru da otvori prvu kutiju, a onda su sasvim slučajno neki takmičari u minut razlike otvarali tu istu kutiju. Biće da je koincidencija...

Pa su posle i u nekim drugim kutijama rešavali sliku 15+ minuta i onda kad reši ta jedna osoba, ona druga isto reši tj. uđe u kutiju za minut... I tu ne mislim nužno na Džejkobsa kao nekoga ko je prvi otključavao kutije ispočetka, nego na neke druge koji su u sve kutije ušli u razmaku od 2 minuta između tih osoba.

Hoće jednom da se omakne, ali 5-6 puta...

A zanimljivo da se isto ponavljalo u igri sa matematičkim zadacima kada je bilo potpuno očito da većina igra zajedno tu igru (za neke je bilo baš očito), pogotovo kada je Sanja preuzela vođstvo. Mislim da je i budala to mogla da zaključi.

GameHost33Date: Tuesday, 28-04-2020, 13:55 | Message # 18
Generalissimo
Quote Džejkobs ()
Odnosi se na budući period da

Znači hoćeš da kažeš da WanderLust ima listu kojom rangira igrače po njihovom kvalitetu u igrama i onaj ko je na dnu liste, on dobija njen glas?

Što nas dovodi do zaključka da otprilike znaš kada će doći red na tebe ako ti je već rekla?

DžejkobsDate: Tuesday, 28-04-2020, 13:58 | Message # 19
Major general
Joj Miko  biggrin Žena će da me zamrzi ovim tempom.

Ne mislim da ima listu kojom rangira. Bar je nisam pitao da li ima niti smo o tome pričali. Iskreno mi je rekla da će glasati za mene jer sam slab u igrama i to cenim. Iskrenost. 

Pa otprilike znam ali rekao sam da ni u šta ne možeš biti siguran u ovoj igri.

GameHost33Date: Tuesday, 28-04-2020, 14:03 | Message # 20
Generalissimo
Quote Džejkobs ()
Iskrenost.

Koliko puta ispričana priča u Survivoru je ta iskrenost... biggrin

Search:

VS |