Razgovor sa... Amilom
|
|
GameHost33 | Date: Friday, 17-04-2020, 22:16 | Message # 1 |
Generalissimo
Group: Game Host
Status: Offline
| Amil nam u ovoj temi može izneti utiske o svojoj sezoni, opisati šta mu se svidelo, a šta ne, kao i kako je sezona tekla u njegovim očima.
Publika ako ima pitanja, može postaviti.
|
|
| |
Anhel | Date: Friday, 17-04-2020, 22:42 | Message # 2 |
Lieutenant
Group: Users
| Hajde i ja da pitam nešto, dosadno mi Pozdrav Amile Šta se to dešava u VS-u, kakva je trenutna situacija i zašto je Erin manipulator?
|
|
| |
Amil | Date: Friday, 17-04-2020, 23:02 | Message # 3 |
Major
| Hvala puno za sezonu, meni osobno je bilo zabavno i zanimljivo. Hvala hostu Added (17-04-2020, 23:09) --------------------------------------------- Anhel, Bilo je idealno prije mjesanja. Erin prvo je zeznula De Marcusa sa laziranjem svoga glasa i spasavanjem Saca. Ta zena igra na 100 strana ne zna ni ona sama u kojem je savezu. Jednu pricu prica Selimi, jednu meni a nesto sasvim 50-o sanji itd... Uglavnom dvolicnost na vrhuncu sa njene strane i nadam se da leti vani sto prije Sta se tice ostalih saveza ne postoji zenski savez pogotovo ne sa selimine strane jer ne voli cura zene, a nebi ni ja bio u finalu sa njom proslu sezonu kod troye
|
|
| |
Stefan97 | Date: Friday, 17-04-2020, 23:13 | Message # 4 |
Major
| Zar nije Sanja odlucivala veceras? Da je njen glas bio odlucujuci
|
|
| |
Amil | Date: Friday, 17-04-2020, 23:18 | Message # 5 |
Major
| Stefan97, Je, ali je Erin i nju ubjedila Javila mi se sanja pa mi je poslala sta je pricala s njom
|
|
| |
YoungWolf | Date: Friday, 17-04-2020, 23:41 | Message # 6 |
Colonel
| Nema zenskog saveza, ali je trojica muskaraca ispalo u prethodna tri saveta, a cetvrti slobodno moze da pakuje torbe.
Forever young!
|
|
| |
Amil | Date: Saturday, 18-04-2020, 00:07 | Message # 7 |
Major
| Kako bude bude, vidit cemo
|
|
| |
LaraCroft | Date: Saturday, 18-04-2020, 12:54 | Message # 8 |
Lieutenant general
| Amile, pozdrav, ne poznajemo se od ranije, ali nista nisi propustio...
- Uporedi ovaj VS sa prethodnim (ili prethodnima) u kojima si ucestvovao - Da li ocekujes Ujedinjenje posle jos jednog ispadanja - Kada dodje Ujedinjenje, ko onda ima najvece sanse - onaj (ili ona) ko je dobar u igrama ili onaj ili ona ko najbolje spletkari
|
|
| |
Amil | Date: Saturday, 18-04-2020, 14:43 | Message # 9 |
Major
| LaraCroft, Pozdrav Prvi put sam igrao prije 9 godina kod troye, tada sam pristao cisto iz zezancije i igrao sam proslu sezonu kod troye gdje sam stigao do finala. Kod troye mi je bolja organizacija i igre traju krace nego ovdje ali nije ni ovdje lose Ujedinjenje vjerovatno ide nakon danasnje igre ako je bude uopce s obzirom da je nastala drama Onaj koji dobro spletkari ima najvece sanse definitivno, ali i onaj koji je jako dobar u igrama(npr u prosloj sezoni je to bila Selima)
|
|
| |
LaraCroft | Date: Saturday, 18-04-2020, 19:55 | Message # 10 |
Lieutenant general
| Kakva je to drama nastala, pojasnite mi...
|
|
| |