Thursday, 09-01-2025, 17:52 | Main | Registration | Login |
|
Razgovor sa... ErinNavan - Page 2 - Forum
Razgovor sa... ErinNavan
| |
ErinNavan | Date: Monday, 20-04-2020, 21:49 | Message # 11 |
Lieutenant general
Group: Users
Status: Offline
| Koliko god ti meni ne verovao, moj cilje je bio da pravim haos. Iz toga je moglo, ali nije moralo nešto proizići, ali igrala sam dve sezone u zadnjih godinu i po dana, i obe sezone sam bila fina. Žao mi je što su se na tebi slomila kola, u sezoni kad sam rešila da budem negativac, ali odluku da te izbacim sam donela bukvalno u zadnjim satima plemenskog. Imunitet sam poslala na Saca malo pre isteka vremena. Moja je igra postala stvarno ugrožena onda kad sam odlučila da izbacim tebe, što se videlo na sledećem plemenskom jako jasno, budući da su na meni bila dva glasa, i za malo treći. Iskreno, znala sam tačno kad i gde su moje šanse nestale, ali bolje je otići u plamenu, nego polako odumreti, kad dirigent odluči da si završio. Mislim da se možemo složiti oko toga da smo i ti i ja imali zanimljive plemenske kad smo izbacivani. Ja sam doživela kao veliku čast što su pukli poništivač na mene. Ti možeš da doživiš kao čast, ako hoćeš, što sam pukla imunitet, jer nije postojao ni jedan drugo način da te izbacim.
I ovde: Koviljka za predsednika! http://www.forum.epskafantastika.com/index.php
|
|
| |
Amil | Date: Monday, 20-04-2020, 22:03 | Message # 12 |
Major
| YoungWolf, eto de me ti nauci cemu sluzi tema
|
|
| |
ErinNavan | Date: Monday, 20-04-2020, 22:06 | Message # 13 |
Lieutenant general
| Voli YW to, to mu je profesionalna deformacija, ali nikad ne priča na pamet.
|
|
| |
LaraCroft | Date: Tuesday, 21-04-2020, 09:58 | Message # 14 |
Lieutenant general
| Erin, pozz Nisam ocekivala da ti ispadas, bar ne tako brzo.
- Pricalo se po Publici da postoji neki zenski savez, koliko je to tacno ? - Po tvom misljenju, ko ispada sledeci, osim naravno ako ne osvoji Licni imunitet u sledecoj igri? - Da li neko i ko ima Tajni imunitet, ne racunajuci onaj koji je Wanderlust kupila na aukciji?
BTW, taj Imunitet ona mora sada da potrosi ?
|
|
| |
GameHost33 | Date: Tuesday, 21-04-2020, 11:45 | Message # 15 |
Generalissimo
Group: Game Host
| Ajde postaviću i ja 2 pitanja:
1) Da možeš vratiti vreme unazad, da li bi opet odigrala na isti način ovu sezonu?
2) S obzirom da su poslednja četiri izbačena takmičara bivši članovi prvobitne Tare, da li misliš da će i preostala tri člana biti uskoro izbačena? I ako da, da li misliš da je celokupno pleme moglo drugačije da odigra i bolje prođe u ovoj igri?
|
|
| |
ErinNavan | Date: Tuesday, 21-04-2020, 16:09 | Message # 16 |
Lieutenant general
| Oh, konačno konkretna pitanja! Pozz, Lara i hvala. Znala sam, kad je došlo ujedinjenje, da je velika verovatnoća da je sledeća koja ispada jedna od nas 3 (lilake, koja je napravila gungulu po Novoj Tari; Sanja, koja je bila na meti u Starom Durmitoru; i naravno ja, koja sam pravila Haos od kad je došlo do mešanja, znači, zadnjih nekoliko krugova bez prestanka. Nadala sam se da će me ipak shvatiti kao manju pretnju, i prilično sam počastvovana što nisu. Šlag na torti je bio troyin poništivač imuniteta, i iskreno se nadam, bez ikakve zle volje, da će mu, zato što ga je pukao kad nije trebao, zatrebati negde kasnije. To bi bio dvostruki zez. Posebnom ličnom falinkom smatram nekoliko grešaka u poteri za ličnim u zadnjem krugu: lokaciju Ostroga, koji, mada je mnogo bliži Nikšiću, pripada opštini Danilovgrad, što ja znam, ali proporcionalno kraće vreme u odnosu na moj život, i prosto sam refleksno ukucala Nikšić, znajući da grešim dok sam kucala, ali kao da nije postojala veza između mozga i ruku ; broj primorskih opština, brojim ja: "tri do mene, dve od mene, to je 5 (i zaboravim sebe) Mislim da bi sezona nastavila da se dešava vrlo nepredviđeno, da sam bila sigurna ovaj krug. Što se pitanja tiče...
Quote LaraCroft ( ) - Pricalo se po Publici da postoji neki zenski savez, koliko je to tacno ? Objektivno gledano, pravi ženski savez mislim da ne postoji, a ako postoji mene niko nije zvao (sigurno zato što u horu pevam tenor). U Tari je WL bila prilično otvorena da se nada ujedinjenju sa Selimom, mada u ujedinjenju ljudi tvrde da je Selima bila prilično ravnodušna i da baš i ne deluje kao da su u savezu, što je meni svakako potvrda da jesu.
Quote LaraCroft ( ) - Po tvom misljenju, ko ispada sledeci, osim naravno ako ne osvoji Licni imunitet u sledecoj igri? Sac je, nažalost, iz osećaja zahvalnosti što sam ga spasila na 5. plemenskom, juče pokušavao da me spasi, pa je iza toga upao u kamikaza-mode. Zajedno sa mnom na dnu su bile i lil i Sanja, tako da svako od njih troje ima 29,54% šansi da ispadne. 11,38% je na ostalima.
Quote LaraCroft ( ) - Da li neko i ko ima Tajni imunitet, ne racunajuci onaj koji je Wanderlust kupila na aukciji? Bilo bi naivno mislit da nema, na aukciji se prodala gomila stvari, ja sam kupila trag, Jedan imunitet iz prvog dela igre nije iskorišten... novi je možda nađen... Volela bih da isplivaju u najmanjeočekivanim trenucima. Ne, mislim da lični koji je WL kupila važi za još dva kruga: "dok u igri ne ostane 8 učesnika".
Quote GameHost ( ) 1) Da možeš vratiti vreme unazad, da li bi opet odigrala na isti način ovu sezonu? Prerano sam ispala, da bi mi to bilo po volji (Porotu ti neću oprostiti, to mi je najmiliji deo igre), pa bih sigurno odigrala bar jedan potez drugačije. Šta sam mogla da uradim, a nisam... 1. Da iskoristm HII na YW na 4. plemenskom, i postaram se da WL ispadne. Zašto to nisam uradila? Preračunala sam se u Amilu, koji mi je sam predložio da gađamo nju, a nije to uradio. U retrospektivi, on je lovio mene. Znala sam da se glasovi dele, ali je cela atmosfera navodila na to da na YWa idu max 2 glasa, a ja sam celo vreme pokušavala da skinem sumnju da postoji tajni savez između YWa, Saca, i mene, na šta je naveo jedan lakomisleni SS koji je prosledio YW. Naša opšta tragedija je što taj savez nije postojao, jer bi bio previše očigledan. Ali ovo je igra u kojoj čovek uvek očekuje najgore. DeMarcus me testirao i ja sam to znala. Rekla sam u više navrata da nisam bila oduševljena kad sam videla YWovo ime na listi učesnika, i još gore, u svom plemenu, jer je postojala mogućnost da ću morati da glasam za njega zarad sopstvenih sebičnih ciljeva, budući da sam rešila da ovu sezonu igram manje dosadno od ranijih. Nadala sam se da će mešanje doći pre nego što ispadne, pa da mene ili njega neko izbaci pre ujedinjenja. To bi mi bio najmiliji razvoj situacije. 2. Ceo dan sam znala da je igra mice ili dame. Očekivala sam dame, pa sam se time bavila. Trebala sam da podelim odgovornost, a ne da se namećem u toj igri. Još jedan bezbedan krug bi omogućio Sacu da ostvari bolji kontakt sa DeMarcusom, i nekako se osigura. Budući da je DM sastavio Novi Durmitor, svi su bili povezani sa njim, a slabo međusobno. Ovako se našao prvi na meti. Znali smo da imamo igrača koji sedi na dve stolice, i DM je bio ubeđen da je to Jason. Budući da su mu dotadašnje procene bile tačne, a da je pre svega Amil ostvario kontakt sa mnom, tvrdeći da ne želi da igra sezonu na isti način kao i prethodnu, ja sam bila voljna da se izbaci Jason. Ili čak i Sanja, s kojom van igre imam baš dobar kontakt. Da sam ma i na trenutak posumnjala u Amila, drugačije bih odigrala "spasavanje Saca", ali istovremeno sam dobila (ne prvi) hint iz Nove Tare da žele DM napolje, i suptilnu naznaku da je Jason "njihov čovek". Verovatno sam trebala više vremena da posvetim razlaganju činjenica, ali ni sama nisam bila sigurna šta da uradim. Na kraju sam ipak odlučila da mi se širina DeMarcusovog saveza unutar našeg plemena, ne uklapa u dugoročne planove. Znam da je način na koji sam to izvela pokvarilo iste, ali bilo je neočekivano u punom smislu te reči. 3. Da sam osvojila lični u 14. igri, mislim da bih imala dovoljno vremena da se oporavim i oformim neku odbranu. Budući da sam baš loše odigrala... jednostavno nisam toliko brza... šta da mi radim...
Ipak, sezona mi je bila dobra, nisam ni jednog trenutka bila ničija marioneta, i meni je to dovoljno.
Quote GameHost ( ) 2) S obzirom da su poslednja četiri izbačena takmičara bivši članovi prvobitne Tare, da li misliš da će i preostala tri člana biti uskoro izbačena? I ako da, da li misliš da je celokupno pleme moglo drugačije da odigra i bolje prođe u ovoj igri? Verujem da Jason ume dobro da pliva i sumnjam da će WL biti izbačena tako lako. Ako smo, kao pleme, hteli da stignemo dalje, trebalo je da je izbacimo na 4. plemenskom. I to bi bilo daleko bolje za sve nas.
|
|
| |
LaraCroft | Date: Tuesday, 21-04-2020, 16:43 | Message # 17 |
Lieutenant general
| Erin, koja igra ti se najvise svidela, a koja najmanje?
|
|
| |
ErinNavan | Date: Tuesday, 21-04-2020, 18:36 | Message # 18 |
Lieutenant general
| Najgora igra mi je bila "konjički skok" (6. igra), i rado je više nikad ne bih igrala. Najbolja... Hm... Teško mi je da izaberem jednu, ali recimo 7. (sa osmosmerkama i kutijama... kao mini-TAR) mi je bila super, bez obzira što nismo stigli da je završimo.
|
|
| |
GameHost33 | Date: Wednesday, 22-04-2020, 15:32 | Message # 19 |
Generalissimo
Group: Game Host
| Ako može još jedno pitanje, čisto iz kurioziteta, možeš li da poredaš brojevima do 1. do 9. takmičare koji po tebi imaju najveću moć u igri. Na jedan bi bio najmoćniji, na devet najslabiji.
A onda da napraviš još jednu tabelu, gde ćeš rangirati kako misliš da će završiti sezona, ko će pobediti, a ko biti deveti.
Mogu i drugi isto da urade, čisto da uporedimo kad završi sezona ko je bio koliko blizu.
|
|
| |
ErinNavan | Date: Wednesday, 22-04-2020, 18:48 | Message # 20 |
Lieutenant general
| Iz mog ugla, sezona može da zauzme očekivani i neočekivani pravac, ali nikako neplanirani.
Očekivani pravac bi bio da na pozicijama 7-9 budu lilake, Sac, Sanja (navedeni abecednim redom). Što se Naupa tiče, čoveka ne poznajem, nismo kontaktirali dok je igra trajala, baš ne bih mogla da kažem ništa o njegovom stilu i sposobnostima, a i pogrešno je suflirao. Dakle 4-6 Džejkobs, Jason, Naup (navedeni abecednim redom),
i top tri Selima, troya, WanderLust (i dalje abecedno), u kom slučaju je dobra šansa da bi troya dobio većinu glasova porote (uključujući i moj, da mi nisi uskratio to zadovoljstvo).
Neočekivani pravac... pa bilo šta drugo.
|
|
| |
|
| |