Friday, 24-01-2025, 16:18 | Main | Registration | Login |
|
Razgovor sa... Sacom - Page 11 - Forum
Razgovor sa... Sacom
| |
DeMarcus | Date: Wednesday, 29-04-2020, 02:05 | Message # 101 |
Colonel
Group: Users
Status: Offline
| Erin ja sam ljut na tebe kao osobu, ne kao hosta Tara igrao bih!
|
|
| |
ErinNavan | Date: Wednesday, 29-04-2020, 02:07 | Message # 102 |
Lieutenant general
| @DM Onda javljam. Više ljudi mi je reklo da bi im prijao TAR.
I ovde: Koviljka za predsednika! http://www.forum.epskafantastika.com/index.php
|
|
| |
GameHost33 | Date: Wednesday, 29-04-2020, 02:07 | Message # 103 |
Generalissimo
Group: Game Host
| Quote Lilake ( ) Više ljudi mi je reklo neka se vratim u igru i onda je bilo ono sa tokenima, pa sam zato odlučila igrati. Host je rekao da nisam izbačena i to je presudilo. Meni je nejasno što se oko toga digla frka.
Rimodec je odmah nakon par dana skapirao da mu se ne igra i da će mu oduzeti puno vremena, da ne može svaku veče igrati 90+ minuta igre i spletkariti, maltene drugi dan mi je to rekao. I njemu sam rekao tada da sačeka plemenski prvi i odustane, rekao je okej i da će igrati do tada.
Odigrao korektno dve igre i odradio po dogovoru, bukvalno je iskren razlog bio da ne želi da uzima mesto ljudima koji hoće više da igraju.
Killyievo odustajanje me recimo iznenadilo, to nisam očekivao.
Ali isto kao što je važilo za Rimodeca, važilo je i za Lilake. Da se sačeka prvi plemenski i da se traži da se izglasa ili da jednostavno odustane pre plemenskog (nakon što se izgubi imunitet) kao ova dvojica pre i mirna Bačka.
Niti sam hteo da nekom pravim ustupke i da za nekog važe drugačija pravila u sezoni, niti je uopšte bilo ikakve teorije da pustim Lilake da odustane u top12 kada je trebalo biti mešanje jer automatski kvari koncept sezone.
A i generalno su sve igre spremljene pre sezone (s tim da su ove dve bile prenosive sa plemenskim na individualne ako merge bude na 10) u smislu da sam ih odredio i da sam našao sajtove za spremanje i da je samo trebalo na dan igre ili dva-tri pre odraditi detalje, slike i slično.
Ali jednostavno sam hteo da se apsolutno sve igre odigraju i to je to. A to bi bilo narušeno da je neko odustajao kad je hteo.
Msm. ako ja odvojim vreme da spremim npr. 25 igri i onda se u sezoni odigra 19 jer su 3 osobe odustale ranije, znači ja sam izgubio poprilično vreme ili na planiranje ili konkretno na spremanje igri.
Mislim da je to ozbiljno nepoštovanje mog vremena koje je uloženo u igru da bi se vi igrali, a ne ja.
Ništa drugo nije u pitanju.
Uostalom, to sam rekao i WanderLust, ona je prva birala u 6. rundi, mogla je da izabere Sanju umesto tebe iako je bila svesna na mešanju da si rekla da nećeš dolaziti na igre više. Sama te je birala jer si očito bila zicer za izbacivanje ako se izgubi igra. I onda ista ta osoba mene nešto optužuje.
|
|
| |
Sac | Date: Wednesday, 29-04-2020, 02:14 | Message # 104 |
Colonel general
| @Erin: Neka bude + 1 coko-torta onda.
Inace i to me je bas smorilo, cinilo mi se kao da smo nakon toga njihovi taoci, i da ce uvek da se zale i kukaju kad im ne prodje nesto, pa da ce opet da se prekine igra mozda, a WL je konstantno kukala i zalila se, sreca da Selima nije bila na chatu.
Message edited by Sac - Wednesday, 29-04-2020, 02:17 |
|
| |
GameHost33 | Date: Wednesday, 29-04-2020, 02:26 | Message # 105 |
Generalissimo
| I bilo je pitanja iz publike oko Sanje šta se desilo, da i to razjasnim i da idem spavati.
Mislim da je Sanja pokazala najveći bezobrazluk u ovoj sezoni, ničim izazvana. Ne znam kako je to izgledalo u igri jer nisam imao komunikaciju sa njom skoro nikakvu, ali kad god sam imao, pravila je probleme. Iako sam u ranijim sezonama stekao utisak da je cool osoba i da se sa njom može igrati. To sam i rekao u mojoj poslednjoj sezoni da mislim da ima potencijala da igra dobro ovu igru.
Pošto već jednom u sezoni ranije nije glasala (a pravilo je automatsko izbacivanje iz sezone nakon dva puta kad se ne glasa), pitala je veče pre plemenskog na javnom chatu šta će biti ako ne glasa i automatski ispadne. Ja sam joj rekao pred svima da je pravilo da ne ulazi u porotu ako se to desi i da će biti odstranjena iz sezone. To nije važilo samo za nju, Sacu je isto rečeno što može da potvrdi kada je on hteo da odustane (s tim što bih tada smanjio porotu sa 7 na 5 pošto još niko nije bio u poroti i ne bih nikoga oštetio), isto kao što je rečeno Lilake veče pre ujedinjenja da li želi da igra da ne bi napravila glupost kakvu je napravila Sanja pošto je je li već de facto delomično odustala od igre bila. Znači Sanji je samo rečeno isto što i drugim takmičarima i ona se ponela "jao pa što tako agresivno" i "glasaću, nikakav problem, ALI ME SAMO PODSETITE DA NE ZABORAVIM KADA".
Glasanje je bilo od 16h do 19h, na plemenskom su svi glasali u prvih 40 minuta otprilike i ostao je samo njen glas. Čisto eto da ne zaboravi (da joj poverujem na reč da će zaboraviti), napišem joj poruku na FB između 16h i 17h da je počelo glasanje i da može glasati do 19h, na što ona odgovori tako da sam stekao utisak da nikakav problem nema i da joj je drago što sam je podsetio.
Znači mogla je automatski tad ući i glasati (to je 5 sekundi) i završiti posao. Ona se ponela bezobrazno, više se nije pojavila, posle je valjda rekla nekima da je prespavala ili šta već što je jasno notorna laž i zbog toga je blokirana, čisto zbog zajebavanja mene kao hosta. Čak i da joj poverujem da nije sa mnom chatovala dok je glasanje trajalo, znači mogla je opušteno glasati da je htela.
I to joj nije prvi put da je pravila gluposti u sezoni. Msm. meni je delovalo sa strane da joj se uopšte ne igra ovo, da je pogrešila što je pristala i da joj je jedini cilj bio kad već nije bila u većini da pravi sranja. Već od početka je tražila da se glasa za nju da ispadne, prvi ili drugi plemenski nije odgovorila na pitanja, pa sam je ja upozorio drugi put kad je isto malo nedostajalo, da neće moći glasati ako ne odgovori... To sam valjda samo njoj izašao u susret od svih igrača da joj skrenem pažnju.
Posle kad je izbila frka na mergeu oko prekida sezone, dao sam ultimatum svima da se slože da se nastavi sezona, svi su potvrdno odgovorili osim nje. Ja dolazim na igru (aukcija) i vidim da su svi online, aukcija počela i ja joj puštam poruku na FB 10 minuta posle početka igre "ne učestvuješ u igri"?, a a ona meni odgovara "kakva igra, pa zar nisi rekao da prekidaš sezonu ako se svi ne složimo o nastavku, a ja se nisam složila".
Iako ta priča oko prekida sezone, ne da nije direktno, nego ni indirektno nije uticala na nju niti je doticalo na bilo koji način, ali i to je iskoristila da pokuša napraviti problem. Ili je valjda stvarno ozbiljno mislila da se sezona neće nastaviti nakon što je 9 ljudi potvrdno odgovorilo maltene odmah samo zato što ona ne želi da se nastavi jer nema alijansi oko sebe. Nije nemoguće jer se pojavila na igri (aukcija) nakon što je rečeno da je igra počela.
Bukvalno je bila jedina osoba u sezoni koju sam "zvao" na igru kad sam video da nije online i koja je upozoravana kad da glasa i piše komentare tj. odgovore na plemenskom savetu tokom sezone i to ne jednom.
Da ne ulazim u to da je apsolutno jedina osoba u sezoni kojoj sam izašao u susret da ne piše obrazloženje glasa kad glasa "jer je mrzi da to radi". Znači jedina osoba koja je glasala u sezoni bez pisanja obrazloženja. Eto, čisto da ne pravim problem, nisam se ni bunio.
I onda posle svega toga, ne da ničim izazvana, nego eto jer joj se prohtelo i rešila da pravi skandal nije se pojavila i svesno izašla iz sezone (da ne bude u poroti) iako joj je sve rečeno veče pre kako će biti ako ne glasa.
Čisto da ne pišem u reunionu oko ovoga i da joj ne dajem ni na kakvom značaju.
|
|
| |
DeMarcus | Date: Wednesday, 29-04-2020, 02:31 | Message # 106 |
Colonel
| Au, podrzavam odluku. Isti utisak je bio tokom cele sezone, da jij se ne igra. Meni je cak napisala kad je Amil ispao da su je zeznuli i da ona nikad nije ni videla tvoj post gde Erin koristi HII lol... Mozda laze, al koliko je bila odsutna, ne bih se iznenadio da govori istinu.
|
|
| |
Sac | Date: Wednesday, 29-04-2020, 03:19 | Message # 107 |
Colonel general
| Miko mislim da si je pogresno shvatio, Sanja nije zlonamerna, tako da vrati je pls.
|
|
| |
ErinNavan | Date: Wednesday, 29-04-2020, 10:13 | Message # 108 |
Lieutenant general
| Sanja voli da se šali, i jedna je od najnezlonamernijih osoba koje znam. Ko je ne zna, može ton da mu zazvuči pogrešno, ali ona se stvarno ne folira.
@Host Svakako neću da ti solim pamet, ja sam od onih što smatraju da na Forumima važi pravilo cathedra mea, regula meae, i znam i sama kad nekog banujem (vremenski ili perma), nema te priče koja to može da promeni, ali eto da znaš da nije namerno preskočila, i još mi je posle toga pisala da joj je baš bzv ispalo, jer će ispasti kao da je namerno uradila, budući da je pominjala i takvu situaciju.
I ovde: Koviljka za predsednika! http://www.forum.epskafantastika.com/index.php
|
|
| |
LaraCroft | Date: Wednesday, 29-04-2020, 12:37 | Message # 109 |
Lieutenant general
| Na poslu sam, procitacu kasnije kad se vratim kuci, pa cu da postavim neko pitanje Sacu. Za sada samo da odgovorim na njegov komentar da NIKOG NISAM ZAJEBALA u VS Greece (Nysos Chrysi), jer bi sve bilo isto i da nisam izbacena KADA SAM POTPUNO OPRAVDANO IZVREDJALA GAME HOSTA zbog duzeg hohstaplerskog ponasanja PROTIV GRUPE IGRACA, a posebno protiv mene, sto se nikad posle toga nije ponovilo u ovom nasem VS svetu. I pretila sam mu, jesam. I zasluzio je da zivi u strahu.
|
|
| |
GameHost33 | Date: Wednesday, 29-04-2020, 13:24 | Message # 110 |
Generalissimo
| Quote ErinNavan ( ) da znaš da nije namerno preskočila, i još mi je posle toga pisala da joj je baš bzv ispalo, jer će ispasti kao da je namerno uradila, Pa naravno da je namerno uradila.
Nemoj se ljutiti, ali samo idiot i to kompletan može da joj poveruje.
Ne znam kako da ti objasnim, ali cura je chatovala sa mnom na FB i rečeno joj je U TOKU GLASANJA da dođe i glasa.
Znači nije tu bilo nekog pregovaranja i slično jer su već svi glasali, mogla je to da uradi odmah (5 sekundi vremena), nije uradila i to je to.
Svako ko joj veruje je previše naivan.
|
|
| |
|
| |