Thursday, 09-01-2025, 17:53Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Razgovor sa... Sacom - Page 3 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Razgovor sa... Sacom
AmilDate: Tuesday, 28-04-2020, 23:51 | Message # 21
Major
Group: Users
Awards: 0
Status: Offline
ErinNavan, slican nacin igre,mislis manipulacija ?

DeMarcusDate: Tuesday, 28-04-2020, 23:53 | Message # 22
Colonel
Awards: 1
Pa ne znam kako moze to da se poredi, ja svoje saveznike nisam zeznuo ikada, niti igram kao Selima na vise strana. Poenta je da sam ja hteo da pokrenem nesto protiv tih jako ocekivanih finalista i nabrajao da nam trebaju brojke od 4,5 ljudi za merge... Zabiravljas da mi je ovo 3. put da igram i neuporedivo je sa Selimom

Added (28-04-2020, 23:54)
---------------------------------------------
I da misli na manipulaciju, ja Erin nisam manipulisao, niti ikoga

ErinNavanDate: Tuesday, 28-04-2020, 23:56 | Message # 23
Lieutenant general
Awards: 3
@Amil
Ne, nego baš ovo što sam rekla: ako si u savezu s njima, onda si u savezu direktno i samo s njima, sve ostalo je usput. Ne mogu ja da dovedem trećeg njima, jer neće imati poverenja da se ja i taj treći nećemo urotiti protiv njih. I ima to i logike.
Videla sam u Argentini, videla sam da se tako nešto dešava i ovde.

I ovde: Koviljka za predsednika!
http://www.forum.epskafantastika.com/index.php

DeMarcusDate: Tuesday, 28-04-2020, 23:56 | Message # 24
Colonel
Dodao bih da Erin ti ocigledno sumnjas u moje reci ka tebi posto poredis to sa tim kako te Selima zeznula. Ja sam ti rekao da bih Lea pre tebe izbacio i da ste mi Amil i ti prioritet i ti nije laz

Added (28-04-2020, 23:58)
I ovo sto si napisala je netacno jer ti meni nikad nisi predlozila ikog, a pises kako bih ja reagovao. Ni na sekund nisi rekla da si bliska sa Sacom i da mozes sa njim da igras protiv Ivane i Selime. Objasnio sam ti kako je on reagovao kas sam mu rekao sta je cilj tj da se protiv njih igra. Cak si rekla da si bolja sa Sanjom nego sa Sacom

Message edited by DeMarcus - Tuesday, 28-04-2020, 23:58

ErinNavanDate: Wednesday, 29-04-2020, 00:01 | Message # 25
Lieutenant general
i dalje @Amil... pa jesi mene... ali meni je to OK, jer ovo jeste samo igra...
Naš zadnji plemenski je to oslikao, jer je bukvalno bilo ili ti ili ja.
Ti si meni prvi poslao poruku da se rešimo WL, a onda nisi tako glasao.
Ja sam bila ubeđena da će WL ispasti sa 5 glasova, onda kad je ispao YW.
I posle toga sam ti verovala, dok nisam shvatila da ideš mene.
Ovo je igra u kojoj mnogo zavisi od procene, i ponekad ne verujemo kome bismo trebali, i verujemo kome ne bismo. A taktika može da se menja iz časa u čas.
Bukvalno.

DeMarcusDate: Wednesday, 29-04-2020, 00:03 | Message # 26
Colonel
Meni Amil u zivotu nije napisao da ide na tebe, a jedino je isao na tebe jer si izdala nas savez tadasnji nakon mog ispadanja. Pritom sva si puna razumevanja bila sto je Mladen ispao tada, a sad ti nelogicno. Prosto je, Mladena znas, Ivanu ne i zato je on ispao (na stranu sto je bio bahat), nikome nije bila prijatna prednost koju imate osim Vandi koja je imala savez sa vama. Ali to je samo znacilo da mozes da se fokusiras na druge ljude osim Mladena, a ti si nam to uzela za zlo

Message edited by DeMarcus - Wednesday, 29-04-2020, 00:07

ErinNavanDate: Wednesday, 29-04-2020, 00:08 | Message # 27
Lieutenant general
@DM
Ako se vratiš na poruke, videćeš da sam predlagala bukvalno svakog, umesto Saca. A njega nisam tražila da ostane, jer bi to delovalo kao potvrda saveza koji smo navodno imali.
Stvarno nisam osećala da sam ti meta, i dok sam Amila izbacila zaista laka srca, to nije bio slučaj s tobom.
Što se tiče sličnosti u igri... opet, to je bio moj unutrašnji osećaj. Znaš i da sam ti napisala na kraju, kad si pitao zašto baš tebe, da je to bio jedini način da ti nekog uzmem. Nije mi puno pomoglo, to stoji.

Added (29-04-2020, 00:11)
@DM
Niko nije ispao kao osveta za YWa. Nisam to uzela za zlo. Samo kažem da je trebalo sprečiti spajanje WL i Selime. I da svakako nije smela WL da formira nova plemena, ali čak ni to nije bio razlog što sam išla na tebe.
Da Amil je išao na mene, pošto sam izbacila tebe, to stoji, ali i dalje... čiji je bio drugi glas na tebi kad si ispao? Ja znam čiji nije bio, i samo mi je Amil preostao.

DeMarcusDate: Wednesday, 29-04-2020, 00:17 | Message # 28
Colonel
Nije bitno sto je teska odluka, svakako je teska igra. Jedino je bezveze sto taj blindside i tvoje skrivanje Saca kao saveznika dugorocno nije imalo smisla. Ispali smo i Sac i Amil, i Sanja i ti i ja. Lea si pomenula jednom da izbacimo i rekoh ti da je Sac bio previse nekooperativan kad smo pricali sta cemo. Cedio me kao na sudu sa pitanjima bez ikakvog predloga ili potvrde da bi uopste razmotrio da igramo protiv Ivane i Selime u merge. Sanju nisi predlagala, rekla si da sre bliske, a Sanja te istakla kao nekog kome jasno veruje sto je odgovaralo toj nekoj ideji o jakom savezu od 4-5 ljudi u merge..

Added (29-04-2020, 00:18)
Nek kaze Amil jel glasao za mene onda

Added (29-04-2020, 00:19)
Ja bih pre rekao da su Leo i Sac mozda glasali za mene, nego Amil. Sanja mozda isto...

AmilDate: Wednesday, 29-04-2020, 00:24 | Message # 29
Major
Awards: 0
DeMarcus,
Naravno da nisam glasao za tebe
Uostalom vidjet ce se sve na kraju

DeMarcusDate: Wednesday, 29-04-2020, 00:25 | Message # 30
Colonel
Znam Amile, Erin je dosta lose procenila. A Leo mi je poslao screenshot svog glasa za Erin kao osvetu za mene i to napisao u glasu kad je ispala. Van igre sam tkd ne znam sto bi mi to slao kad se ni ne cujemo

Message edited by DeMarcus - Wednesday, 29-04-2020, 00:33

Search:

VS |