Razgovor sa... Sacom
|
|
DeMarcus | Date: Wednesday, 29-04-2020, 01:11 | Message # 71 |
Colonel
Group: Users
Status: Offline
| Kapiram ja to, al ni na sekund nisam pomislio da bi odustala. Verovao sam da mogu da ti dokazem da smo i dalje number 1. Znas i sama za moj intervju prvi
|
|
| |
Lilake | Date: Wednesday, 29-04-2020, 01:12 | Message # 72 |
Colonel
| AUS sam strimala na www1. swatchseries . to
Outsider/mediokritet
|
|
| |
DeMarcus | Date: Wednesday, 29-04-2020, 01:13 | Message # 73 |
Colonel
| Dodao bih da su mi je apsolutni favorit Ivana jer mi je neverovatno koliko ne mora da laze, a pobedila je i gura daleko. Za tri sezone ne videh nekog da ti sve kaze kako jeste, a igra protiv tebe. Sakrije ono sto je niko ni ne pita.
|
|
| |
Lilake | Date: Wednesday, 29-04-2020, 01:14 | Message # 74 |
Colonel
| Znam za tvoj prvi intervju, ali mi se milijun slika i osjećaja izvrtilo u toj sekundi i samo me prehitilo, sorry. žao mi je jer bi izdominirali bez WL sa Leom, Amilom i Erin.
Outsider/mediokritet
|
|
| |
GameHost33 | Date: Wednesday, 29-04-2020, 01:17 | Message # 75 |
Generalissimo
Group: Game Host
| Quote Lilake ( ) ma i bez toga si pokupio dovoljno kritika od pojedinih budućih finalistica Pa to veče je bukvalno bila kuknjava i molba od pojedinih igrača da se sezona nastavi. To svakako neću otkrivati od koga, ali bukvalno su neki molili da ne prekidam sezonu. Jasno sam video tada ko igra najozbiljnije ovu sezonu, a ko se zajebava.
A stvarno sam mislio da prekinem to veče i ne dovodim sebe u situaciju da se nekome objašnjavam za neke banalne i smešne stvari, a još manje da trošim eventualno svoje živce.
Pazi ti dokle je to došlo da ja ulazim na chat njihovog plemena gde sam tagovan i vidim prozivke da ja menjam kad će biti ujedinjenje. I sad ja se napravim lud i pitam "a šta ako sam stvarno promenio jer navijam za nekoga, kako vi to ikad možete saznati", a odgovor je "ne možemo, ali možemo sumnjati". Ludost bezgranična po meni.
A pre toga salva optužbi apsolutno ničim izazvana sa moje strane. Da ne ulazim u to da sa ni sa jednom od njih dve nisam razmenio 2 reči privatno od početka sezone, uostalom kao što nisam ni sa kim osim s tobom i DeMarcusom i to znate i sami koji je to minimum bio.
Sve ostale diskusije koje sam vodio su bile ako bi se neko od igrača javio poput ErinNavan i još nekih.
Nije reunion, ali kad sam već načeo temu, plan nije bio pre sezone ni 10, a ni 9 za ujedinjenje. Plan je bio da mešanje bude na 12 (6-6) i da u zavisnosti od naredne dve igre za imunitet se odluči kada će biti merge. Ako plemena ostanu 5-5 odnos snaga, išao bi još jedan krug u plemenima, a na 6-4 automatski merge da bi se eventualno izbeglo 2-2 na plemenskom i igra za opstanak pre ujedinjenja ako bi došlo do toga.
Sve u svemu, jedna ozbiljna psihoza od igre. Mene samo žive zanima kako su uopšte došle do tog zaključka da se namešta za nekoga i slično, ali otom potom.
Sama činjenica da su ljudi upali u takvu paranoju u sezoni gde game host (u ovom slučaju ja) apsolutno veze nema ko je s kim u alijansi govori sama za sebe. Ne da ne znam, nego se nisam ni interesovao.
Toliko sam nezainteresovan da bi mi i večerašnje glasanje tj. ishod bio ozbiljno iznenađenje da mi jedna osoba nije rekla kako će ići glasovi najverovatnije pre glasanja.
|
|
| |
GameHost33 | Date: Wednesday, 29-04-2020, 01:18 | Message # 76 |
Generalissimo
| Quote Sac ( ) Ima na RARBG da se skinu torrenti. Ja sam za sestu sezonu samo ispravne torrente nasao na 1337x.
|
|
| |
Sac | Date: Wednesday, 29-04-2020, 01:21 | Message # 77 |
Colonel general
| Quote GameHost ( ) Toliko sam nezainteresovan da bi mi i večerašnje glasanje tj. ishod bio ozbiljno iznenađenje da mi jedna osoba nije rekla kako će ići glasovi najverovatnije pre glasanja. Guilty xd
|
|
| |
GameHost33 | Date: Wednesday, 29-04-2020, 01:23 | Message # 78 |
Generalissimo
| Realno je bilo da ti ispadneš u smislu da sam mislio da si lagan glas. Iznenadilo me omjer glasova i sve silne prednosti.
Mada kao što rekoh, apsolutnu predstavu nemam ko je s kim, pa mogu i da komentarišem. Većina kojih su ostali je previše škrta bila i u intervjuima da bi se bilo šta zaključilo, a neki su i lagali sasvim otvoreno.
Valjda paranoja da prenosim i intervjue.
|
|
| |
GameHost33 | Date: Wednesday, 29-04-2020, 01:26 | Message # 79 |
Generalissimo
| Moram još jednu stvar da prokomentarišem.
To je spam.
Divim se ljudima koji su bili u stanju i koji su i dalje u stanju da pišu po 100 postova dnevno zbog prvog poteza u igri i slično.
Ni u ludilu nisam očekivao da će ljudi to da rade.
Valjda i to govori ko se najozbiljnije trudi u igri.
|
|
| |
Lilake | Date: Wednesday, 29-04-2020, 01:27 | Message # 80 |
Colonel
| Svatko je ove sezone imao mini slom, uključujući i hosta
Ne znam što su ti sve pisale jer sam odmah izašla iz tog četa i nisu me dodavali ponovno, ali prema reakciji nije bilo ugodno.
Outsider/mediokritet
|
|
| |