Thursday, 09-01-2025, 17:45Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Razgovor sa... Troyom - Page 11 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Razgovor sa... Troyom
DeMarcusDate: Tuesday, 05-05-2020, 19:12 | Message # 101
Colonel
Group: Users
Awards: 1
Status: Offline
Pa da, ali kad vec pise neistine... Amil, Leo i ja ne bismo glasali drugacije. Ja sam pravio armiju za protov vaseg trija u ujedinjenju. Cilj mi je bio 5 ljudi da imam. Sanja bi tu bila 5. Ili 6. da je ostala ali svakako da je Leo daleko ispred nje. Leo je bio iza Erin meni ali svakako da ne mogu Sanji vise da verujem. Kakav crni dil sa njim.

SacDate: Tuesday, 05-05-2020, 20:32 | Message # 102
Colonel general
Awards: 13
Pa meni je poverenje samo po sebi daleko bitnije, kao i dela, od nekog praznog obecanja. Tako da ako sam ja nekome ukazao poverenje, nadam se istom. Zato sam i hteo da odustanem zbog Erin, iako nismo imali neki TOP dogovor, niti bilo sta. Rizikovala je sve zbog mene i morao sam da joj uzvratim. I to drzanje zajedno sa Troyom i Naupom, za mene je znacilo do kraja. A onda mi je Troya na swapu nagovestio 'snalazi se kako znas i umes', i ostalo je istorija. biggrin

Message edited by Sac - Tuesday, 05-05-2020, 20:32

ErinNavanDate: Tuesday, 05-05-2020, 20:32 | Message # 103
Lieutenant general
Awards: 3
Quote DeMarcus ()
Niti sam bio u dilu sa Sanjom, niti bi Leo ispao pre Sanje. Jedino ako bi ti hii na njoj iskoristila.

Jbg... "ako su lagali mene i ja lažem vas"... Možda je moj osećaj iz naše priče bio loš, ali jesmo se dogovarali između Jasona i Saca, i ja sam bukvalno predlagala svakoga, sem Saca... Š'znam... nisi dao nikoga... Kad sam se vratila na chat sa Sanjom, još u početku igre mi je napisala da se povežem s tobom (što sam iskreno zaboravila), rekla mi je da je igrala s tobom... ti si nju tražio za Ostrvo... Ona apsolutno nije bila za glasanje tebe... napisala mi je DM-a vam neću oprostiti...
Jbg. ovde se puno laže u igri, ali sigurno ne lažem van nje. Msm... Čemu?
Niko neće biti šokiran više od mene ako se ispostavi da je drugi glas njen.

Added (05-05-2020, 20:35)
---------------------------------------------

Quote Sac ()
A onda mi je Troya na swapu nagovestio 'snalazi se kako znas i umes', i ostalo je istorija.
Snašli smo se kako smo znali i umeli. smile

I ovde: Koviljka za predsednika!
http://www.forum.epskafantastika.com/index.php

SacDate: Tuesday, 05-05-2020, 20:39 | Message # 104
Colonel general
Awards: 13
Quote ErinNavan ()
Snašli smo se kako smo znali i umeli.

A vala i on je. biggrin

GameHost33Date: Tuesday, 05-05-2020, 20:41 | Message # 105
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Lilake okačila na FB pre par dana, za mene je ovo slika sezone tj. slika koja najbolje opisuje istu. biggrin

Attachments: 0183454.jpg (68.9 Kb)

YoungWolfDate: Tuesday, 05-05-2020, 21:10 | Message # 106
Colonel
Ako WL pobedi i ne zahvali se DM nista nije uradila.

Forever young!

DeMarcusDate: Tuesday, 05-05-2020, 21:35 | Message # 107
Colonel
Ja sam shokiran sta ti pises Erin. Lea si bukvalno jednom pomenula i nikog drugog. Ko su ti drugi ljudi osim Saca? Dogovorili smo se da Sac nije hteo da saradjuje sa mnom i kad sam ga pitao jel imas nekog bloskog da se udruzimo protiv pobednika, nije ni odgovorio. Tvoje reci su tad bile “ako hoce da ostane, mora nesto i da da... Tkd Amil, Sanja, ti i ja nismo nikad bili razmatrani za ispadanje logicno u tvojim i mojim razgovorima.

Bukvalno nisi ni probala ilog drugog osim Lea da pomenes, a za Sanju si rekla sa ste super i nisi je ciljala. Videces kraj sezone. Takodje, kako sam ja mogao da zelim Sanju na ostrvu, preko koga? Durmitor je nju slao... Sanja je mene blagoreceno oduvala na pocetku sezone kad sam je pitao jel bi htela da igramo zajedno.

Message edited by DeMarcus - Tuesday, 05-05-2020, 21:37

GameHost33Date: Tuesday, 05-05-2020, 22:22 | Message # 108
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Šta publika očekuje, koga će Selima voditi u finale?

DeMarcusDate: Tuesday, 05-05-2020, 22:32 | Message # 109
Colonel
Wanderlust

troyaDate: Tuesday, 05-05-2020, 22:41 | Message # 110
Colonel general
Awards: 22
Pa pazi Miko, ako dobro razmislim postoje samo 2 opcije, vodice ili Jasona ili Wanderlust. biggrin

Nisam zadovoljna ^_^

Search:

VS |