Thursday, 09-01-2025, 17:43Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Razgovor sa... WanderLust - Page 7 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 7 of 7
  • «
  • 1
  • 2
  • 5
  • 6
  • 7
Razgovor sa... WanderLust
LilakeDate: Wednesday, 06-05-2020, 20:37 | Message # 61
Colonel
Group: Users
Awards: 2
Status: Offline
Quote WanderLust ()
Ja sam ta koja je "moljakala" kako kaze host u nekoj od tema, mada je preskocio da kaze da to moljakanje nija bas bilo toliko pateticno koliko tvrdi.

Ja sam mu rekla nema me otkanta i nastavi sezonu jer nisam htjela da sav njegov trud propadne zbog toga što ste vi babe.

Outsider/mediokritet

GameHost33Date: Wednesday, 06-05-2020, 20:38 | Message # 62
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Da, imam ja jedno pitanje.

Zbog čega je nastala paranoja ono veče i optužbe da se namešta ujedinjenje za Lilake i slično? Ko je i kako došao na tu ludu ideju?

edit: Ovo za moljakanje se uopšte nije odnosilo na tebe. Mada da, i ti si molila.

ErinNavanDate: Wednesday, 06-05-2020, 20:39 | Message # 63
Lieutenant general
Awards: 3
To što nešto zvuči verovatno, ne znači nužno i da je tačno. smile

I ovde: Koviljka za predsednika!
http://www.forum.epskafantastika.com/index.php

GameHost33Date: Wednesday, 06-05-2020, 20:40 | Message # 64
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Jedna od mojih omiljenih poslovica, ako ne i omiljena je "pretpostavka je majka zajeba".

U ovom VSu je nažalost bilo previše pretpostavki od nekih takmičara usmerenih ka meni, a mislim da bukvalno niti jedna nije bila tačna.

A apsolutno se sve moglo pitati na FB na poruku, mislim da sam prema svima bio susretljiv i da šta god je neko pitao, dobio je odgovor, osim ako to nije direktno uticalo na igru.

WanderLustDate: Wednesday, 06-05-2020, 20:43 | Message # 65
Lieutenant general
Awards: 1
Quote ErinNavan ()
To što nešto zvuči verovatno, ne znači nužno i da je tačno

upravo....editovah prethodni odgovor bez da sam videla ovaj, jedan od primera svakako

do no harm, take no shit

NaupDate: Wednesday, 06-05-2020, 20:47 | Message # 66
Colonel general
Quote WanderLust ()
Nismo igrali zajedno. Mozda je ipak trebalo?  Troya je vec pomenuo, do te igre realno nije ni trebalo doci da sam iskoristila svoj imunitet na njemu kao sto je pametno (sto bi vi rekli) u duhu survivora on predlagao. Nije me uopste ugrozavalo da ostanem bez imuniteta jer smo i on i ja i Selima znali da ce Leo meni dati prednost u odnosu na nju pri glasanju, tj.da u najgorem slucaju nece ni glasati.
Mojoj greskom sam ipak milsila da je pravednije da igraju, mozda ce kasnije biti jasno i zasto.
Nazalost po troyu vise, ne mene jer sam ja odgovorna sebi za svoje postupke, ja bih je mozda opet ponovila. Nadala bih se samo da je troya bio brzi za minut.

Mislio sam na igru izmedju vas 4, za licni imunitet, ne izmedju troye i Selime.

LaraCroftDate: Wednesday, 06-05-2020, 20:55 | Message # 67
Lieutenant general
Awards: 7
Quote GameHost ()
U ovom VSu je nažalost bilo previše pretpostavki od nekih takmičara usmerenih ka meni, a mislim da bukvalno niti jedna nije bila tačna.

Kada je to bilo aktuelno, ja sam napisala da odlicno poznajem Miku i da sam sigurna da su mu svi takmicari isti.

EDIT: I dalje ne citam predugacke postove od bilo koga, ukljucujuci i WL

#nistaprotivwl

Message edited by LaraCroft - Wednesday, 06-05-2020, 20:56

WanderLustDate: Wednesday, 06-05-2020, 20:56 | Message # 68
Lieutenant general
And last but not least 

troya

Ako krenem od kraja, mozda kraj ovoga bude lepsi biggrin

Jedina osoba koja moze da kaze i da bude u pravu da sam ga ostetila direktno u ovoj igri bez da me je icim ugrozio ili pokusao da ugrozi.
Bila sam sigurna u njegov savez  i bez da je on znao da li cu dati prioritet Selimi ili njemu.
I onda kad sam odmah do saveza "dovela" Jasona za koga je imao jasni cilj da izbaci jos u top7 sto bi moguce promenilo mnogo toga.
Urgiralo se sa strane da se izbaci ranije kao apsolutni favorit igre, u sta sam i ja verovala da jeste, ali nije proslo jer bilo bi zanimljivo igrati to finale.
Na kraju ga je izbacila moja zelja da budem iskrena prema Selimi.

Zao mi je sto bih opet to uradila.
Zao mi je i tog imuniteta, ali najverovatnije bih  i to opet uradila. sad 
Mozda je to izdaja njega, al valjda je oprostio biggrin

Sve u svemu bilo je odlicno skrivati savez, uciti neke stvari, igrati se.tnx

Ne verujem da bih ponovila.

Added (06-05-2020, 21:01)
---------------------------------------------

Quote Naup ()
Mislio sam na igru izmedju vas 4, za licni imunitet, ne izmedju troye i Selime.

Nismo igrali zajedno i on i Jason i ja smo jasno pokusavali da ogranicimo 6x6 kako je ko smatrao da treba, meni je na gore bilo najlogicnije u smislu da se branim od eventualnog upada Selime nize.

Ne znam za njega kako je razmisljao, ni zasto je presekao taj jedan, fokusirala sam se na moju pa nisam pratila odnos izmedju njega i Lea osim u toliko da obelezavam polja.

Svakako, da smo igrali zajedno logicnije bi bilo da onda idemo na njegovu pobedu jer je njemu imunitet bio potrebniji, ja sam na tom plemenskom mogla dobiti samo glas od Selime, ni Jason, ni troya me ne bi glasali to smo svi znali, pa i Selima.

Added (06-05-2020, 21:02)
---------------------------------------------

Quote LaraCroft ()
#nistaprotivwl

I dalje sve ok  smile

do no harm, take no shit

• Page 7 of 7
  • «
  • 1
  • 2
  • 5
  • 6