Thursday, 09-01-2025, 17:39Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Razgovor sa... WanderLust - Page 3 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Razgovor sa... WanderLust
GameHost33Date: Wednesday, 06-05-2020, 15:07 | Message # 21
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Status: Offline
I onda se neko žali na opise igre.

Ovo je krimi roman biggrin

DeMarcusDate: Wednesday, 06-05-2020, 15:16 | Message # 22
Colonel
Group: Users
Awards: 1
Najuspesnija sezona ikada, realno!

GameHost33Date: Wednesday, 06-05-2020, 15:36 | Message # 23
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Lepo za čuti. biggrin

Mada je svakako bilo nekoliko propusta sa moje strane, ali o tome u reunionu.

Opet, umetnost bi bila organizovati sezonu ovakve igre, a da bude baš sve idealno.

ErinNavanDate: Wednesday, 06-05-2020, 16:12 | Message # 24
Lieutenant general
Awards: 3
Quote DeMarcus ()
Ja nisam igrao ni sa kim od tog Selima-WL-troya trija, a ti si racunala da imate troyu sa Sacom
Ma ja sam računala da imamo Džejkobsa, a troya-Sac sam pokušala kod tebe da iskoristim da sačuvam Saca. Kao što troya oseća da sam ja boranija da bi igrao sa mnom, i boranija oseća da je nekom boranija. I svakako bih, da je bilo prilike, išla na ono što sam rekla "jedan po jedan", od ovih krupnih. #nadigranaboranija

Added (06-05-2020, 16:13)
---------------------------------------------

Quote GameHost ()
Opet, umetnost bi bila organizovati sezonu ovakve igre, a da bude baš sve idealno.

Ja sam sinoć svakako u jednom razgovoru rekla da je ova sezona bila čisto umetničko delo.

I ovde: Koviljka za predsednika!
http://www.forum.epskafantastika.com/index.php

troyaDate: Wednesday, 06-05-2020, 16:14 | Message # 25
Colonel general
Awards: 22
Jedino sto je mogla da ima lepsi kraj teehee

Nisam zadovoljna ^_^

SacDate: Wednesday, 06-05-2020, 16:17 | Message # 26
Colonel general
Awards: 13
Provalio sam te WL jos posle onog duela u connect4, gde si bila kao pogubljena, a ustvari si to namerno pisala, da bih ja napravio gresku, sto se i desilo. Zato mi je bilo smesno kako si gurala tu pricu o jakima, iako je npr Erin realno bila medju najacima, pa je izbacili pre Vande, a ni Selima se nije nesto pokazala pre poslednje igre. I sto rece Naup sto si nakon svakog poraza morala da se pravdas i da krivis drugog.

A i to sa podelom plemena mi je bilo jasno, rekao sam to i Naupu. Takodje i da je postojao deal Troya, WL i Selima od pre pocetka sezone, ali jedino nsam znao koji je pravi F2 u toj prici.

Sve u svemu DM je zeznuo stvari, prvo sto te nije izbacio, a drugo zato jer vam je dozvolio podelu plemena kakvu ste zeleli. A kao hteo da igra protiv vas, mozes misliti. biggrin

I voleo bih da cujem i tvoju stranu price oko sukoba sa Selimom, valja to uporediti sa onim sto ce nam ona reci.

A i zanima me sta su ti ostali ucesnici govorili o meni, jer gotovo da nismo ni pricali tokom sezone?

Message edited by Sac - Wednesday, 06-05-2020, 16:22

ErinNavanDate: Wednesday, 06-05-2020, 16:18 | Message # 27
Lieutenant general
Quote troya ()
Jedino sto je mogla da ima lepsi kraj teehee
Kako kome.

LaraCroftDate: Wednesday, 06-05-2020, 16:23 | Message # 28
Lieutenant general
Awards: 7
Quote troya ()
Jedino sto je mogla da ima lepsi kraj

Titanik da je imao lepsi kraj, ne bi zaradio milijardu dolara niti bi osvojio 10+ Oskara.

Mozes da kazes da si prosao kao Jack Doson smile

Message edited by LaraCroft - Wednesday, 06-05-2020, 16:23

ErinNavanDate: Wednesday, 06-05-2020, 16:25 | Message # 29
Lieutenant general
Znaš kako kaže Duško Dugouško: Šta ste očekivali u operi? HappyEnd možda?

Message edited by ErinNavan - Wednesday, 06-05-2020, 16:26

DeMarcusDate: Wednesday, 06-05-2020, 16:57 | Message # 30
Colonel
Awards: 1
Sto ti Sac nizi izbacio troyu? Zato sto si se zeznuo i verovao mu. Za razliku od vas ja to nisam uradio ni sa Ivanom, ni sa Selimom, ni sa njim. Nisi ni pomislio na to, cak pises ovde kako bi isao sa troyom do kraja i da se ne plasis u finale sa njim, a tvoja Erin taj deo ignorise... Moja jedina krivica i greska je u celoj sezoni sto sam verovao Erin od pocetka kad mi je rekla da moze YW da ispadne i da igramo zajedno. Koliko vidim ovde vi ste se fino udruzili, svako savez je bio ko koga zna od pre. Erin i Dzejkobs nerazdvojni, Erin dobila hii. Ti i Erin sa drugog foruma, Ivana i Selima, Ivana i troya pre pocetka igre...Troya, Sac i Naup je tako predvidljivo bilo, zato i nisam vama nikad ni posao nista. Dosao sam sam u Taru i bio sam i svoje odnose izgradio od 0 bez aktivnog kontakta sa igracima. To je ono sto Erin je govorila meni kako nema savez sa tobom, a zapravo samo se oslonila na stare poznanike.

Ja sam imao svoj plan kako da igram, koji nije ukljucivao nikog of final 4 nijedna od tih osoba nije bila u mom planu da stigne toliko daleko, cak ni Leo. Da sam dosao u merge, imao bih mnogo ljudi sa kojima imam super odnos i to je i bio plan i bio sam blizu toga. Na moju igru je najvise uticalo odustajanje prvo Rimodeca koji se sa mnom vrh skapirao, pa Lilake, a u ogromnu ruku i Killyja koji je opet na osnovu istorije pre ove igre dao hii Erin i tako sam ispao.

Added (06-05-2020, 16:58)
---------------------------------------------
Ja nisam birao tako kako mi je WL rekla, vec sam birao ljude kojima najvise verujem, a ti si bio visak.

Message edited by DeMarcus - Wednesday, 06-05-2020, 17:02

Search:

VS |