Reunion show - komentari
|
|
Lilake | Date: Friday, 08-05-2020, 02:34 | Message # 21 |
Colonel
Group: Users
Status: Offline
| Želim vam svima objasniti nenormalnog stefana i prenošenje infoa. Naime, Jason mu je stvarno pomogao, a ja sam htjela djelovati kao da mu pomažem, pa sam mu poslala jedno rješenje za koje sam znala da već imaju. Ove wl opaske o meni su dost lejm.
Outsider/mediokritet
|
|
| |
troya | Date: Friday, 08-05-2020, 02:38 | Message # 22 |
Colonel general
| Quote DeMarcus ( ) Meni je cudnije da Sac ne zna kako je Sanja glasala i sta je ona tu htela da postigne... U intervjuu u ujedinjenju je rekla da njemu najvise veruje od preostalih. Ja Sanji predlozio da se drzi Saca, rekla mi je da to i planira. Nakon plemenskog i kako niste znali ko za koga glasa, ja je pitam i za koga si na kraju glasala, ona bacila seen. Tako da je vise nisam ni uzimao za ozbiljno.
Najsmesnije od svega, sto je na kraju ipak glasala sa sacom
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
DeMarcus | Date: Friday, 08-05-2020, 02:39 | Message # 23 |
Colonel
| Leo je slao resenja Stefanu? Ju.
@Lilake vidi pitanja na prosloj strani
Added (08-05-2020, 02:39) --------------------------------------------- Ma Sanja bukvalno napravila sprdnju svojim ucescem
Added (08-05-2020, 02:43) --------------------------------------------- Setih se inace necega i Lilake to moze da potvrdi. Nismo znali ko ce prvi da bira, i ja sam planirao da ako mogu prvo izaberem Selimu da je odvojim od Ivane al ona je birala prva ipak. Ovo smo se dogovarali jos kad sam izabran za kapitena.
Message edited by DeMarcus - Friday, 08-05-2020, 02:44 |
|
| |
ErinNavan | Date: Friday, 08-05-2020, 02:46 | Message # 24 |
Lieutenant general
| Quote DeMarcus ( ) Meni je cudnije da Sac ne zna kako je Sanja glasala i sta je ona tu htela da postigne... U intervjuu u ujedinjenju je rekla da njemu najvise veruje od preostalih. Sanja nije htela ništa da postigne. Glasala je za tebe iz zafrkancije, jer nije imala pojma ni o imunitetu, ni o onome šta radim, jer sam ja cenila da bi ti sigurno rekla. Sad sam je pitala.
I ovde: Koviljka za predsednika! http://www.forum.epskafantastika.com/index.php
|
|
| |
GameHost33 | Date: Friday, 08-05-2020, 02:46 | Message # 25 |
Generalissimo
Group: Game Host
| Quote DeMarcus ( ) Ma Sanja bukvalno napravila sprdnju svojim ucescem Pa meni je delovalo od početka da joj je to cilj.
Na kraju ga je i ispunila.
Kao da nije htela da odustane kad joj je nuđeno jer je htela da pravi sranja posle.
|
|
| |
Lilake | Date: Friday, 08-05-2020, 02:47 | Message # 26 |
Colonel
| Quote DeMarcus ( ) Lilake tacno sam osecao da je jako pametno da YW ispadne prvi jer je taj tvoj savez sa Erin i njim naravno postojao, cak si mu u tom trenutku davala prednost. I bas zato ti nisam rekao kad je Leo predlozio da Ivana ostane, a YW ispadne...
Voleo bih da mi isto Lilake odgovori kako sam je ja to napao, kad je bukvalno obrnuto. Ja pokusavao da je ubedim da ne igram sa WL i da joj objasnim zasto je meni ok da YW ispadne, a ona mene napadala
Moj savez je bio sa Erin, a yw je bio proxy i nije mi bio bed što ste ga izglasali, nego što mi nisi htio reći kako će glasovanje izgledati. Što se napada tiče, ne znam više što si točno napisao, ali je ispalo da ja tebi moram govoriti sve, a ti meni djelomično i to me stvarno ubilo u pojam. Još mi se zemlja konstantno tresla pod nogama, dimnjak i dalje visi sa kuće od roditelja itd. To da moram stalno biti na chatu da bih te umirivala kako je sve u redu s moje strane mi se jednostavno nije dalo. Lijepo ti jason rekao da sam lojalna osoba i ne znam što te prehitilo da se tako postaviš prema meni, a nije mi se dalo dadiljati pa sam otkantala taj stres.
Outsider/mediokritet
|
|
| |
ErinNavan | Date: Friday, 08-05-2020, 02:49 | Message # 27 |
Lieutenant general
| U retrospektivi, malo mi žao YWa... niko nije bio na njegovoj strani. Čak ni ja.
I ovde: Koviljka za predsednika! http://www.forum.epskafantastika.com/index.php
|
|
| |
DeMarcus | Date: Friday, 08-05-2020, 02:50 | Message # 28 |
Colonel
| Jedino sam ja tebe smirivao u toj situaciji al ajde. Tri puta si u intervjuu pomenula savez sa Draganom i Mladenom, sad pises samo Erin. Nema logike da ti kazem, tako da tvoje reakcija je bila svakako uzasna.
Koliko je bio bahat i drzak u plemenu i ka drugom plemenu, nije ni mogao bolje proci.
Message edited by DeMarcus - Friday, 08-05-2020, 02:50 |
|
| |
Lilake | Date: Friday, 08-05-2020, 02:50 | Message # 29 |
Colonel
| Quote DeMarcus ( ) Setih
Quote DeMarcus ( ) Setih se inace necega i Lilake to moze da potvrdi. Nismo znali ko ce prvi da bira, i ja sam planirao da ako mogu prvo izaberem Selimu da je odvojim od Ivane al ona je birala prva ipak. Ovo smo se dogovarali jos kad sam izabran za kapitena
Sí, plan je svakako bio odvojiti wl i selimu, ne znam zašto nisi nastavio s time.
Outsider/mediokritet
|
|
| |
DeMarcus | Date: Friday, 08-05-2020, 02:51 | Message # 30 |
Colonel
| Iz 10 razloga napisanih vise puta sto se tice tog prvog plemenskog. Da ti nisi odustala ja se ne bih ni otvorio Erin toliko.
Message edited by DeMarcus - Friday, 08-05-2020, 02:52 |
|
| |