Quote (Survivor)
PITANJE ZA SVE : STA MISLITE , DA LI STE USLI SA JAKOM EKIPOM U UJEDINJENJE???
Pa moram da kazem da mi je u startu zapalo vrlo slabo pleme sa jaaako malo aktivnih takmicara. Ovo sto nas je ostalo mislim da je to nas maksimum. Ako ti uopste pricas o plemenima, posto je sada ujedinjenje i ovo bi trebala da bude individualna igra a ne nastavak borbe medju plemenima.
Quote (Survivor)
PITANJE ZA SVE : DA LI JE PAMETNIJE IMATI DIL SA STARIM PLEMENOM ILI PRAVITI NOVI DIL???
Delimicno sam ti dala odgovor na pitanje. Ako se nastavlja borba medju plemenima bice totalno nezanimljivo i mene bolje odmah otpisite..Nadam se da sada krecemo svi zajedno i da cemo dati priliku i drugim ljudima, makar da se upoznamo a ne samo sa starim plemenom..
Quote (Survivor)
PITANJE ZA SVE : KOJE DVOJE JE NAJUGROZENIJE I ZBOG CEGA ???
Mislim da je najugrozeniji wolf a uz njega neko od nasih momaka, ne znam ko da navedem. Jasno je iz svega, a pogotovo odnosa Troyana prema njemu da je on neko ko bi sada mogao da napusti igru. Za momke iz mog plemena strepim jer smo ocigledno u manjini a to je posledica na zalost nasih najboljih namera.
Quote (Survivor)
PITANJE ZA SVE : DA ISPADNETE ZBOG CEGA BI TO BILO ???
Pa verovatno bi me neko eliminisao jer me vidi kao konkurenciju ili sto bi neki ranije rekli najvecu pretnju. Moze i net da pukne. Drugi razlog mi ne pada na pamet.
Quote (Survivor)
PITANJE ZA TIKSI : IMAS IMUNITET NA PRVOM PLEMENSKOM , SVAKA CAST KAKO SE OSJECAS ???
Uvek je dobro imati imunitet, ali ja vam dodjem sto bi jedna osoba rekla, kao dekoracija na ovom plemenskom savetu. Hvala za crni! Niti glasam niti za mene glasaju. Mene ovde vise brinu druge stvari, a to je da ne ispadnu neki momci koji su pomogli(licno sam videla kako su se trudili) da Micili ne ispadne iz igre kada se ona nije ni pojavljivala...
Quote (Survivor)
PITANJE ZA SVE : DOKLE BI ZELJELI OTICI ODNOSNO KOJI JE VAS CILJ U OVOJ IGRI ???
Pa jasno je da je za mene uvek cilj zavrsnica. Medjutim u ovoj igri ne verujem da cu toliko daleko otici jer se nisam nesto ni trudila niti mi je net radio zadnjih nedelja kako treba, niti mi je motivacija do sada bila na uobicajenom nivou, tako da videcemo. Da pomognem sam tu uvek, da poguram nekog ko mi se priblizi, zrtvujuci i sebe zarad tog cilja. To je moj stari stil.