Friday, 24-01-2025, 17:05Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Sedmi plemenski savjet - Page 2 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Sedmi plemenski savjet
tiksiDate: Sunday, 25-04-2010, 01:13 | Message # 11
Pobednica VS 2 i VS 5
Group: Users
Awards: 18
Status: Offline
Quote (Survivor)
PITANJE ZA SVE : STA MISLITE , DA LI STE USLI SA JAKOM EKIPOM U UJEDINJENJE???

Pa moram da kazem da mi je u startu zapalo vrlo slabo pleme sa jaaako malo aktivnih takmicara. Ovo sto nas je ostalo mislim da je to nas maksimum. Ako ti uopste pricas o plemenima, posto je sada ujedinjenje i ovo bi trebala da bude individualna igra a ne nastavak borbe medju plemenima.

Quote (Survivor)
PITANJE ZA SVE : DA LI JE PAMETNIJE IMATI DIL SA STARIM PLEMENOM ILI PRAVITI NOVI DIL???

Delimicno sam ti dala odgovor na pitanje. Ako se nastavlja borba medju plemenima bice totalno nezanimljivo i mene bolje odmah otpisite..Nadam se da sada krecemo svi zajedno i da cemo dati priliku i drugim ljudima, makar da se upoznamo a ne samo sa starim plemenom..

Quote (Survivor)
PITANJE ZA SVE : KOJE DVOJE JE NAJUGROZENIJE I ZBOG CEGA ???

Mislim da je najugrozeniji wolf a uz njega neko od nasih momaka, ne znam ko da navedem. Jasno je iz svega, a pogotovo odnosa Troyana prema njemu da je on neko ko bi sada mogao da napusti igru. Za momke iz mog plemena strepim jer smo ocigledno u manjini a to je posledica na zalost nasih najboljih namera.

Quote (Survivor)
PITANJE ZA SVE : DA ISPADNETE ZBOG CEGA BI TO BILO ???

Pa verovatno bi me neko eliminisao jer me vidi kao konkurenciju ili sto bi neki ranije rekli najvecu pretnju. Moze i net da pukne. Drugi razlog mi ne pada na pamet.

Quote (Survivor)
PITANJE ZA TIKSI : IMAS IMUNITET NA PRVOM PLEMENSKOM , SVAKA CAST KAKO SE OSJECAS ???

Uvek je dobro imati imunitet, ali ja vam dodjem sto bi jedna osoba rekla, kao dekoracija na ovom plemenskom savetu. Hvala za crni! Niti glasam niti za mene glasaju. Mene ovde vise brinu druge stvari, a to je da ne ispadnu neki momci koji su pomogli(licno sam videla kako su se trudili) da Micili ne ispadne iz igre kada se ona nije ni pojavljivala...

Quote (Survivor)
PITANJE ZA SVE : DOKLE BI ZELJELI OTICI ODNOSNO KOJI JE VAS CILJ U OVOJ IGRI ???

Pa jasno je da je za mene uvek cilj zavrsnica. Medjutim u ovoj igri ne verujem da cu toliko daleko otici jer se nisam nesto ni trudila niti mi je net radio zadnjih nedelja kako treba, niti mi je motivacija do sada bila na uobicajenom nivou, tako da videcemo. Da pomognem sam tu uvek, da poguram nekog ko mi se priblizi, zrtvujuci i sebe zarad tog cilja. To je moj stari stil.

Ljubav sve zamrsi. Mržnja sve pojednostavi. Ipak ne odricem je se.

Message edited by tiksi - Sunday, 25-04-2010, 01:20

troyaDate: Sunday, 25-04-2010, 02:35 | Message # 12
Colonel general
Awards: 22

MIslim da jesam. Ekipa je savrsena. Komunikacija nam je super. Imamo sve ono sto ja volim biggrin
PITANJE ZA SVE : DA LI JE PAMETNIJE IMATI DIL SA STARIM PLEMENOM ILI PRAVITI NOVI DIL???

Pametnije sa starim. Pa odgovor je jako prost. Rekao sam ti i na proslom. Taj ko predje u drugi tim ce verovatno biti zadnja karika i prvi leteti posle svojih bivsih drugara.

Najugrozeniji su Ogi i Kelowac. Ogi kako vi kazete kapiten Hate. A Kelowac zato sto je po meni isto veoma jak igrac.
PITANJE ZA SVE : DOKLE BI ZELJELI OTICI ODNOSNO KOJI JE VAS CILJ U OVOJ IGRI ???

Po 175 put ti kazem da idem na pobedu. Svi mi koji smo se prijavili smo dosli ovde da pobede. Sad neki ne biraju sredsta da dodju do toga a neki kao ja ce iti na fer nacin i nadati se pobedi.

Moze me neko izdati. Druga grupa me moze izabrati za zrtvu. A mogu i da ne glasam 2x za redom tongue
PITANJE ZA TROYA : TU SI BIO , TRECI U IGRI , JAKO DOBRO , NEGDJE SI ZLATNA SREDINA , KAKO MISLIS STICI DO FINALA ??? KOJA JE TVOJA STRATEGIJA ???

Zlatna sredina hehe ovo sam vec cuo negde. Pa iskreno mogao sam i bolje. Ali je ispalo smesno na kraju pa sam odustao. Skupiti sve imunitete do kraja. To je moja strategija. Ali ako bude kao veceras tesko cu to uraditi hehe

Nisam zadovoljna ^_^

GameHost33Date: Sunday, 25-04-2010, 12:47 | Message # 13
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
MORAM NESTO DA ISPRAVIM , PLEMENSKI SAVJET CE TRAJATI 18:30 , A JA CU GLASOVE PROCITATI U 18:40 IZ RAZLOGA STO BORAC IGRA ,A ZNAMO DA SE BORIMO ZA TITULU , TAKO DA , MORAM SKRATITI PLEMENSKI SAVJET

wolf_nbgd_93Date: Sunday, 25-04-2010, 12:52 | Message # 14
Lieutenant
Awards: 0
1.Mislim da jesam...mada iskreno ne znam kakvi su bili takmicari u prethodnom survivoru...Sigurno da sada ima dobrih takmicara!
2.Nema to veze...ako si vec napravio dil - drzi ga se!ako nisi nema veze sa kim ces!
3.Kelowac i ja...Ispostavilo se da smo Kelovac i ja najslabija karika...sto ne znaci da ce ispasti...videcemo!
4.Moj cilj je ispunjen...ujedinjenje...sto znaci da ja na dalje igram bez ikakvog pritiska!sto moze biti dobro...ali ne znaci!
5.Ako bih ispao,izbacilo bi me moje bivse pleme...nisam se najbolje pokazao...nisam cesto dolazio...neke igre sam preskocio...sve u svemu-dosta propusta!
6.Oko igrara mislim da se samo svi trebamo dogovoriti kada ce biti...da bih ostao u igri definitivno da trebam napraviti "dil" sa nekim...mozda znam i sa kim...ali to ce biti jedino ako ostanem posle plemenskog!

kelowacDate: Sunday, 25-04-2010, 13:17 | Message # 15
Lieutenant colonel
Awards: 1
1.Mislim da smo usli sa jakom ekipom ali oni su mozda malo jaci.Ali necemo se predati lako.Ali sad nema nikakve veze sa plemenom sad je svako za sebe.
2.Slazem se sa troyom da je pametnije imati sa proslim timom.
3.Najugrozeniji je wolf jer se nije pojavljivaoni na jednoj igri do sada(bar ja tako mislim)a posle njega je najugrozenija po meni micili nije se pojavljivala zadnje vreme a sad se odjednom pojavila i to sa suprotnim plemenom.
4.Ja naravno kako i svi idem na pobedu pa ali neverujem da cu je osvojiti jer njihovo pleme sigurno ide da nas prvo poizbacuju a jos su osvojili nagradu.Ja idem na srecu pa sta bude.
5.Da me izbace to bi bilo zbog toga zato sto sam iz slabijeg plemena i zato sto me mozda neko smatra konkurencijom.
6.Nisam ljut.Mislim da je izabrao da ja neigram da nebi osvojio imunitet i da bi me lakse izglasali ali nema veze i da me izbace ja idem na srecu.

ogiDate: Sunday, 25-04-2010, 13:38 | Message # 16
Colonel
Awards: 2
Da.Hata je jako pleme i sa jakom ekipom sam usao.Veljas,Tiksi i Kelowac su vrlo jaki ali Micili se uopste nije pojavljivala.Mozda je Troan malo jaci ali videcemo na kraju...
Po meni je pametnije imati dil sa starim prijateljima.POsto smo se zajedno borili,i vise smo se upoznali.Sa Hatom tj. Tiksi,Kelowac i Veljas sam jako dobar.
Pa...najugrozeniji su od nase strane tj. bivse Hate Wolf i Micili.Nisu se pojavljivali na igrama.Nisam ni ja na jucerasnjoj ali stvarno nisam mogao da dodjem...
Cilj svakog igraca Survivora je da pobedi.Naravno to je takodje moj cilj.Verovatno bivse Troan pleme ide da nas prvo poizbacuju ali videcemo...
Posto kao sto sam naveo u proslom pitanju Troan ide na prvo bolje takmicare iz Hate...mislim da bih samo zbog toga ispao.Neznam zbog cega bih drugog.Da ne dolazim na igre bi jos boljje bilo za Troan.
PITANJE ZA OGI : TI SI BIO AKTUELNI KAO VODJA HATA PLEMENA , DA LI CES NASTOJATI KAO VODJA DA ZASTITIS OSTALA CETIRI IGRACA ,ILI CES IGRATI SAMO ZA SEBE ???
Naravno da cemo se svi boriti kao nekadasnja Hata.Nastojacu da budem uvek sa mojim plemenom (Hata) i ne bi ih nikad isto.Ako zavrsimo u ujedninjnju samo Hata sve mi je jedno ko ce da pobedi.

wolf_nbgd_93Date: Sunday, 25-04-2010, 13:43 | Message # 17
Lieutenant
Awards: 0
Hahaha
U cemu se Borac bori za titulu!?

VeljasDate: Sunday, 25-04-2010, 14:06 | Message # 18
Lieutenant colonel
1.Naravno da jesmo,nas petoro smo bili najbolji u nasem plemenu...Tiksi pogotovu ona je najbolja,pa tu slede ogi,kelowac,micili i ja....
2.Ja mislim da je pametnije imati dil sa starim plemenom...mjih sve poznajes sa chata pa i nekako,alis a novim nikad ne bi napravio dil...iako mislim da nam dil uopste ne treba...
3.Wolf i Micili...Wolf zato sto se ne pojavljuje u igrama nema ga nigde covek odlutao negde ali ne znam gde mozda na pusto ostrvo hahaha...a micili nzm sto sam je napisao mozda nisam imao nikog drugog...;)
4.Pa ja bih zeleo biti pobednik,ali to je nemoguca misija...ima mnogo boljih od mene kao sto su SAC,TIKSI itd....mislim da mogu stici do najboljih 5...
5.Ja mislim da do skora ne bi trebalo da ispadne...bar kao sto sam rekao doposledjih 5...bar tako mislim...a zbog cega ni sam ne bih snao...
6.pa mislio sam da sam mogao jos da budem tu sa tiksi i sacom...bar do 24h posto mi se bas igralo nesto i mogao sam da osvojim imunitet...

GameHost33Date: Sunday, 25-04-2010, 14:08 | Message # 19
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Quote (wolf_nbgd_93)
Hahaha
U cemu se Borac bori za titulu!?

Pa u fudbalu naravno , ako pobijedimo Travnik danas ponovo smo prvi , a 5 kola posle ovoga do kraja

VeljasDate: Sunday, 25-04-2010, 14:21 | Message # 20
Lieutenant colonel
mnogo dokraja mozete da i iozgubite...;)

Search:

VS |