Osmi plemenski savjet
|
|
biba91 | Date: Tuesday, 27-04-2010, 14:18 | Message # 11 |
Colonel general
Group: Users
Status: Offline
| PITANJE ZA SVE : PROSLI PUT , CINI MI SE , NIKO NIJE NAVEO DA JE WOLF UGROZEN , A SVI STE GLASALI ZA NJEGA , ZNACI NI OVO NIJE ISTINA , STO SAD GOVORITE ZA UGROZENE ??? Prošli put se mi čini, da je bilo jasno ko če biti izglasan. Pitanje je bilo ko je najugrožrni i ja sam napisala to. Nije bilo pitanje ko če biti izglasan, to su dva pojma.
Prijatelj svih nije ničiji prijatelj....
|
|
| |
Veljas | Date: Tuesday, 27-04-2010, 15:16 | Message # 12 |
Lieutenant colonel
| 1.jeste dobro po ans...mi sa njim nismo mogli imati nikakav dil...on je bio sa njim...mozda je sa njima mogao imati nekakav dil... 2.Micili i Kelovac...za micili zato sto nas je izdala...i zato sto ponekad nije tu...a za Kelovca izvini nisam imao koga drugog da stavim,ali budi siguran necu tebe da glasam...;) 3.Nemoguce...njih ima 6 nas 4 tako da toga nece biti...;) 4.Sac,Tiksi ili Biba ce pobediti 100%...zato sto imaju najvece iskustvo...i najbolji su... 5.DA...samo mozda nemaju od Tiksi...Ja mislim da ce ili Sac ili Tiksi da pobede...ne verujem da ce Biba..;) 6.Jesam mlad...nemam puno vremena...i naravno da imm zelju...u svakoj igri dajem sve od sebe...ali mislim da nije to sve da bi se pobedili...tu su iskusniji takmicari...;)
|
|
| |
lazalaza93 | Date: Tuesday, 27-04-2010, 15:26 | Message # 13 |
Colonel general
| Quote (Survivor) Znaci li to da bi ti opet glasao za Micili jer je neaktivna ??? Mozda, razmisljam... Quote (Survivor) Ova igra je bila trazenje po netu i vjerovatno ce ih biti jos , mislis li da znaju kako traziti odgovore , ali ipak Troya je uzeo imunitet U ovoj igri se nije toliko pokazalo kao do sad. Ipak, Troya je xtra igrac i svakako zna traziti odgovore i sta prvo pogledati i slicno. Meni je licno bila najzanimljivija igra sa brojevima od 1 do 100 i voleo bih da takvih kreativnijih igara ima vise Quote (Survivor) PROSLI PUT , CINI MI SE , NIKO NIJE NAVEO DA JE WOLF UGROZEN , A SVI STE GLASALI ZA NJEGA , ZNACI NI OVO NIJE ISTINA , STO SAD GOVORITE ZA UGROZENE ??? Nisam naveo ? Mora da sam pogresio or something... Ja govorim ono sto mislim da ugrozene i taj stav stoji, kao i u prethodnom glasanju. Ne znam kako sam Wolfa izostavio !
|
|
| |
troya | Date: Tuesday, 27-04-2010, 15:39 | Message # 14 |
Colonel general
| Quote Znaci Ogi je ugrozen zato sto je jak takmicar ??? Ne, rekao sam da sam njegovo ime napisao da bi dobio jos jednu recenicu Quote PITANJE ZA SVE : PROSLI PUT , CINI MI SE , NIKO NIJE NAVEO DA JE WOLF UGROZEN , A SVI STE GLASALI ZA NJEGA , ZNACI NI OVO NIJE ISTINA , STO SAD GOVORITE ZA UGROZENE ??? Odluku sam promenio u zadnjem trenutku. Tada je Wolf rekao da ima neke ljude u planu za dil. Tako da nisam smeo da rizikujem sudbinu ekipe
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
micili | Date: Tuesday, 27-04-2010, 16:10 | Message # 15 |
Lieutenant colonel
| 1. Pa on je bio najneaktivniji, mislim da smo bili u pravu, a dilovi me ne zanimaju! 2.Najugrozeniji smo Kelowac i ja. Ja zato sto ne dolazim cesto na forumu, ali i nije mi zao zbog toga, a Kelowac jer nekako mng pametuje. 3. Ima sanse, a ako tako bude, ne znam sta ide dalje 4. Sac, Troya i Biba jer su najiskusniji, i snalaza se dosta dobro u igrama. 5. Nisam igrala prwi VS, tako da ne bih znala da odg. na owom pitanju. 6. Ne znam kako pleme na to gleda, neki se slazu s mnom i hwala im, neki ne, nisam bila na igri jer mi je ziwot wazniji od jedne igreee!
|
|
| |
GameHost33 | Date: Tuesday, 27-04-2010, 20:30 | Message # 16 |
Generalissimo
Group: Game Host
| KELOWAC , OGI I SAC NISU JOS ODGOVORILI
|
|
| |
kelowac | Date: Tuesday, 27-04-2010, 20:42 | Message # 17 |
Lieutenant colonel
| 1.Izglasan je zato sto je los i neaktivan.I kako mozemo imati dil sa igracem koji nije tu uopste.Pa za nas iz bivseg plemena hate to je dobro. 2.Najugrozenij su Micili i Veljas.Micili zato sto je nema na forumu i neaktivna i izdala pleme ,a veljas sorry dude nisam imao koga drugog xD 3.Pa velike su verovatnoce da ce se to desiti posto na proslom plemenskom govorili su da su ugrozieni jedni a izbaceni sasvim drugi a sada mislim da ce biti nereseno. 4.Tiksi pre svih mislim da ce ona osvojiti samo ako nase pleme bude osvajalo igre, a posle nje sac posto zna da igra ovu igru. 5.Imaju ali mislim da je tiksi najiskusnija jer ima najvise godina i najvise znanja. 6.Bio sam blizu i mislim da bih i pobedio da sam ostao na forumu.Ja neznam kome sam ja rekao neku ruznu rec i odkud im to da ja nemam kucno vaspitanje i nemam dug jezik napali su me prvi odkud znam resenje i da mi je game host pomogao sta sam ja drugo mogao da im kazem nego da su glupi(sto i zaista jesu).I neznam odkud mi opomena valjda bi njima trebala zbog optuzivanja game hosta.
|
|
| |
ogi | Date: Tuesday, 27-04-2010, 21:12 | Message # 18 |
Colonel
| 1.Wolfa smo izglasali zato sto se nije pojavljivao na igrama.Ne znam kako bih ga iskoristio za dil posto se nismo ni poznavali.Ali svako mora da ispadne jbg. 2.Pa najugrozeniji smo Kelowac i ja.Mi smo jedni od najjacih takmicara u Hati.Njima je (Troanu) cilj da ispadnemo prvo najaci takmicari. 3.Ma nema teorije.Ispadamo ili Kelowac ili ja.Nema tu sta.Kao sto kaze Tiksi u manjini smo. 4.Pa...pobedu ja nemogu da ponesem u to sam siguran.Ali mislim da je najsposobnija Tiksi i Troya.Oni su tu najaktivniji sve oni znaju.Jednostavno pametni su i imaju strpljenja u nekim igrama. 5.Da.Sac i Biba su tu isti u pobedama.Mislim da od njih dvoje ce pobedu odneti Biba,ali navijam za Tiksi.Naravno da znaju bolje posto su vise upozxnatiji sa igrama. 6.Jako sam mlad.Ne gledam USA Survivor.Nemam pojma ko je taj./...
|
|
| |
GameHost33 | Date: Tuesday, 27-04-2010, 21:39 | Message # 19 |
Generalissimo
Group: Game Host
| VELJAS I SAC NISU NAPISALI , IMAJU VREMENA DO 21:45 , U 22:00 CITAM GLASOVE. AKO NE NAPISU GLAS AUTOMATSKI IDE PROTIV NJIH
|
|
| |
Sac | Date: Tuesday, 27-04-2010, 22:53 | Message # 20 |
Colonel general
| Quote (Survivor) PITANJE ZA SVE : PROSLI PUT JE IZGLASAN WOLF , STA MISLITE DA LI JE TO DOBRO , MOGLI STE GA KORISTITI ZA DIL ??? imam probleme sa netom.pisem od druga koji ima ogranicen net.odgovore na pitanja na sledecem plemenskom.izvinjavam se. Quote (Survivor) PITANJE ZA SVE : KOJE DVOJE JE NAJUGROZENIJE NA OVOM PLEMENSKOM SAVJETU ??? mam probleme sa netom.pisem od druga koji ima ogranicen net.odgovore na pitanja na sledecem plemenskom.izvinjavam se. Quote (Survivor) PITANJE ZA SVE : 9 VAS JE U IGRI , ALI 10 GLASOVA IDE , IMA LI SANSE ZA NERIJESN ISHOD NA PLEMENSKOM SAVJETU. mam probleme sa netom.pisem od druga koji ima ogranicen net.odgovore na pitanja na sledecem plemenskom.izvinjavam se. Quote (Survivor) ITANJE ZA SVE : KO IMA SVE PRINCIPE ZA POBJEDU U OVOM VS , I ZASTO ??? Quote (Survivor) ITANJE ZA SVE : KO IMA SVE PRINCIPE ZA POBJEDU U OVOM VS , I ZASTO ??? imam probleme sa netom.pisem od druga koji ima ogranicen net.odgovore na pitanja na sledecem plemenskom.izvinjavam se. Quote (Survivor) PITANJE ZA SVE : DA LI MISLITE DA SAC I BIBA91 IMAJU VECE ISKUSTVO JER SU IGRALI PRVI VS ??? imam probleme sa netom.pisem od druga koji ima ogranicen net.odgovore na pitanja na sledecem plemenskom. Quote (Survivor) PITANJE ZA SAC : NIJE LOSA IGRA , TOP 9 , BOLJE NEGO U PRVOM VS , STA MISLIS , KOJI SU TVOJI PRINCIPI , I DA LI MOZES DA ODIGRAS OVU IGRU NA PRISTOJNOM NIVOU , KAKO MISLIS AKO UDJES U FINALE DA ZADOBIJES VELIKO VIJECE , I SAMI ZNATE DA DANAS IMAMO PRVOG CLANA VELIKOG VIJECA , KO BI MOGAO ZA TEBE BITI PRISTOJAN TAKMICAR ??? imam probleme sa netom.pisem od druga koji ima ogranicen net.odgovore na pitanja na sledecem plemenskom.izvinjavam se.
|
|
| |