Friday, 24-01-2025, 17:07Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Dvanaesti plemenski savjet - Page 3 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Dvanaesti plemenski savjet
lazalaza93Date: Sunday, 09-05-2010, 00:42 | Message # 21
Colonel general
Group: Users
Awards: 6
Status: Offline
Quote (ogi)
Ispao si nefer...trazio si od Laze da ucestvuje i posle izbacivanja njega u igrama i da vam pomaze.I ucenjivao si game hosta.Za Mafiju nzm,ali cuo sam kad je pricala Tiksi o mafiji...

Nefer ? Trazio ? Evo, priznajem javno da niko od mene nista nije trazio. Ne znam kako svevidece oko, pametnica Tiksi sve zna...

Cuo si kad je pricala Tiksi o mafiji...

Ma ko je bre ona ? Jel ona ovde glas razuma ? Sta, sudija ? Najpametnija ? Kada cete shvatiti da ONA LAZE i manipulise, navodno joj je do druzenja, a ustvari najpokvarenije igra ? :O

Added (2010-05-08, 23:42)
---------------------------------------------

Quote (ogi)
Ja???

Sac

tiksiDate: Sunday, 09-05-2010, 00:45 | Message # 22
Pobednica VS 2 i VS 5
Awards: 18
Quote (lazalaza93)
Navedite situacije (svi) kada je Troya ispao "lazov", "prevarant" i sve ostalo...

Lagao je:1. da je bibin imunitet koji mu je dala njegov i da je on dobrotvor i kavaljer te ga zato njoj predaje/vraca. 2. Izmislio je neku poruku koju sam ja navodno slala Micili 3. Lagao je da ti nisi ucestvovao u igrama nakon svoje eliminacije. Lagao je da nije glasao za mene i rekao da to ne bi uradio, a on je bio taj koji je glasao. Dovoljno sam danas rekla o svemu tome. Ovu pricu o skrivenom koji je propao ne bi da ponavljam.

Quote (lazalaza93)
Tiksi, sitnice za koje znamo da bi bile drugacije da nisi bila ti u pitanju... Na primer, kada u igri nisi napisala nista u predvidjenom roku (ti si bila prva), samo si bila preskocena... Da je neko drugi bio u pitanju, garantovano bi "ispao iz igre". I jos milion takvih slicnih situacija...

Pa izvini i vi ste upozoravani mnogo puta. Ajde Micili, igraj Micili a isteklo 3 minuta(trebala je u toj igri da bude eliminisana). I da ne navodim druge primere i njih ima dosta. Uostalom ja nisam ni mogla da pobedim u toj igri, tabla je bila velika, a ogi i ja sami.

Lazo smiri se. Nikoga ja ovde nisam izmanipulisala. Sve sto sam imala rekla sam danas. Nikome nista drugo nisam pricala. Ja uopste ne razumem takvo tvoje rapolozenje. Ok ispao si iiii? Sada ja treba da izigravam nekog manipulatora i lazova zbog toga?

Ljubav sve zamrsi. Mržnja sve pojednostavi. Ipak ne odricem je se.

Message edited by tiksi - Sunday, 09-05-2010, 00:49

SacDate: Sunday, 09-05-2010, 00:49 | Message # 23
Colonel general
Awards: 13
Quote (lazalaza93)
Zar se ne plasis da ces na*ebati u nastavku takmicenja jer ocigledno (nazalost) ulazis u top 4 ?

Ne.

ogiDate: Sunday, 09-05-2010, 00:51 | Message # 24
Colonel
Awards: 2
@ogi sta sam ucenjivao game hosta? moze li konkretan odgovor

Ne znam dal se to naziva ucenjivanjem...ali zahtevao si da se ponisti Kelowcev imuniet koji je dao Tiksi.Ti a i svi mi smo samo igraci tj. ucesnici ove igre,a ti nisi niko da ovde zahteva da se ponisti Kelowcev imunitet.I nemas pravo da tako agresivno napadas igrace a i game hosta

troyaDate: Sunday, 09-05-2010, 00:51 | Message # 25
Colonel general
Awards: 22
1. i dalje ne kapiram na sta ciljas
2. to je razreseno vec 10x danas, rekla je da ste joj trazili da glasa za sac, logicno je da pretpostavim da ti odlucujes za koga se glasa
3. nigde ne pise da ne sme, a i to nije neka pomoc, googla imena gradova hehe i nije pomagao samo meni vec i sacu
4. skrinsotuj ovu poruku i videces na kraju
5. tajni - za to vise nemam sta da pricam, cujem da ce biti ukinuti u narednoj sezoni, videcemo kako ce to izgledati, mada moraju da se uvedi pravila koja ce vaziti za sve i nece se moci menjati jednom nedeljno

Nisam zadovoljna ^_^

lazalaza93Date: Sunday, 09-05-2010, 00:52 | Message # 26
Colonel general
Quote (tiksi)
Lagao je:1. da je bibin imunitet koji mu je dala njegov i da je on dobrotvor i kavaljer te ga zato njoj predaje/vraca. 2. Izmislio je neku poruku koju sam ja navodno slala Micili 3. Lagao je da ti nisi ucestvovao u igrama nakon svoje eliminacije. Lagao je da nije glasao za mene i rekao da to ne bi uradio, a on je bio taj koji je glasao. Dovoljno sam danas rekla o svemu tome. Ovu pricu o skrivenom koji je propao ne bi da ponavljam.

Koliko sam ja upucen, doslo je do nesporazuma i nisi ti slala poruku nego veljas (ili kelowac, ne secam se). Za ovo prvo, to nije laganje vec blef, da bi pomislili da ima jos jedan imunitet. A za trece, nisam ucestvovao u igrama, to je tacno. Pomogao sam u jednoj igri i to (skoro) beznacajno. Za glasanje za tebe vec ne znam. A prica o skrivenom, pa normalno da mislimo da je Miko dao tebi kako ne bi propao, a inace nema dokaz (kelowcevu poruku) da ti ga daje... o.O

Quote (tiksi)
Pa izvini i vi ste upozoravani mnogo puta. Ajde Micili, igraj Micili a isteklo 3 minuta(trebala je u toj igri da bude eliminisana). I da ne navodim druge primere i njih ima dosta. Uostalom ja nisam ni mogla da pobedim u toj igri, tabla je bila velika, a ogi i ja sami.

Mi smo upozoravani ? Wtf ? Ne menjaj temu, favorizovana jesi ! To se primecivalo iz poruka.

Da, i sada kao svi moraju upotrebiti tajne imunitete, samo da bi Troya ispao ! Jos jedno potenciranje GameHosta...

Tiksi je mene obradila u prvoj sezoni mafije, iako su mi rekli da ce me samo zajebati i izmanipulisati mnome... Naravno, ona je pobedila, uspela je da izmanipulise vecinom... Nemojte uciniti istu gresku (prvenstveno pricam Ogiju, jer vidim da je OK lik, Sac je ista osoba kao i tiksi...) !

troyaDate: Sunday, 09-05-2010, 00:54 | Message # 27
Colonel general
Awards: 22
@ogi
pa ako sam rekao javno onda ste svi videli da nije bilo ucena. To sto si ti takav tip licnosti pa ces cutati dok ima nepravde ja necu sigurno.

Nisam zadovoljna ^_^

lazalaza93Date: Sunday, 09-05-2010, 00:54 | Message # 28
Colonel general
Quote (ogi)
Ne znam dal se to naziva ucenjivanjem...ali zahtevao si da se ponisti Kelowcev imuniet koji je dao Tiksi.Ti a i svi mi smo samo igraci tj. ucesnici ove igre,a ti nisi niko da ovde zahteva da se ponisti Kelowcev imunitet.I nemas pravo da tako agresivno napadas igrace a i game hosta

Opet Tiksi govori iz tebe. Ne dozvoli da te obuzme, veruj mi wink

Cekaj, samo da vidimo poruku kad je kelowac REKAO Miki da daje imunitet Tiksi, ali pre izbacivanja, i smiricemo se... Apsolutno je mogao to izmisliti !

ogiDate: Sunday, 09-05-2010, 00:56 | Message # 29
Colonel
Awards: 2
Quote (lazalaza93)
Tiksi je mene obradila u prvoj sezoni mafije, iako su mi rekli da ce me samo zajebati i izmanipulisati mnome... Naravno, ona je pobedila, uspela je da izmanipulise vecinom... Nemojte uciniti istu gresku (prvenstveno pricam Ogiju, jer vidim da je OK lik, Sac je ista osoba kao i tiksi...) !

Sad Tiksi kao postaje "psiho maniac".Meni je Tiksi dobra virtuelna drugarica...od pocetka VS smo rekli da cemo se do ujedinjenja (ako stignemo) drzati zajedno sa celim plemenom...sad smo samo ona i ja iz hate ostali i icicemo zajedno do finala (ponavljam...ako stignemo dotle)

tiksiDate: Sunday, 09-05-2010, 00:56 | Message # 30
Pobednica VS 2 i VS 5
Awards: 18
Ja samo prenosim ono za sta sam ja slagana.

Quote (lazalaza93)
Mi smo upozoravani ? Wtf ? Ne menjaj temu, favorizovana jesi ! To se primecivalo iz poruka.

Iz kakvih poruka? Ajmo na tu igru -da li je Micili u toj igri prekoracila limit od 3 minuta i i dalje ostala u igri?

Lazo preterujes i to mnogo preterujes. Necu da se raspravljam jer je to uzaludno. Nema tu spasa. Ti nisi bio izmanipulisan u toj mafiji i ni u jednoj igri sa moje strane.Izbacila te mafija. Ja tu nista nisam mogla. Okrenuo si se samo i otisao, ni javio se nisi. Ni ovde nisam tobom manipulisala kao i ni sa kim. To sto ja nekako uspevam da u igri da daleko doguram ne znaci da ja manipulisem. Da ja manipulisem ne bi nikada iznosila neko svoje misljenje ni o cemu, vec bi cutala i skupljala glasove.

Ljubav sve zamrsi. Mržnja sve pojednostavi. Ipak ne odricem je se.

Message edited by tiksi - Sunday, 09-05-2010, 01:03

Search:

VS |