Trinaesti plemenski savjet
|
|
Sac | Date: Sunday, 09-05-2010, 22:51 | Message # 11 |
Colonel general
Group: Users
Status: Offline
| Quote (Survivor) PITANJE ZA SVE : KO JE UGROZEN ??? Svi sem mene. Quote (Survivor) PITANJE ZA SVE : OD KOGA OCEKUJETE GLAS U FINALU ??? Ni od koga. Quote (Survivor) PITANJE ZA SVE : KO NIJE TREBAO BITI U VELIKOM VIJECU VEC SA VAMA U TOP 4 ??? Svima im je mesto tamo. Quote (Survivor) PITANJE ZA SVE : KO IMA POTENCIJAL ZA POBJEDU ??? Svi koji su u igri. Quote (Survivor) PITANJE ZA SAC : IMAS IMUNITET , SA TOBOM NECU DA PRICAM , USAO SI U TOP 3 , PO TEBI PROSLE GODINE SI ISPAO PRE UJEDINJENJA , STA MISLIS KAKO JE SAD I KAKVA JE SITUACIJA ??? Necu ni ja s tobom da pricam.
|
|
| |
troya | Date: Sunday, 09-05-2010, 22:51 | Message # 12 |
Colonel general
| Vreme je da dokazem da Milica nije izdala Hatu. Evo vam slike http://www.dodaj.rs/f/3W/wc/n0QRSrx/dokaz2.jpg gde Milica na 5. plemenskom jasno kaze da ce se u ujedinjenju drzati protivnickog plemena. I gle cuda na tom plemenskom leti Cesar. Zasto? Mozda zato sto vam Milica nije trebala zato sto ste racunali na Saca. Takodje znam da zadnja borba pre ujedinjenja, da je nisam predao ona bi ispala 100%. Tako da ona nije nikog izdala i nesto lazno obecavala. Dok Sac kod nas nikad nije bio ugrozen i obecavao nam je stalno kule i gradove i na kraju promenio stranu. Tako da je ovde jedini izdajijnik Sac. Pitanje za Tiksi: Mislim da zrtvovanje Veljasa nije bilo da bi se sacuvali imuniteti, nego da bi se Sacu obezbedilo mesto sa vama u top3, tako da za Velju nije imalo mesta. Ispravi me ako gresim. Pitanje za Ogija: Opste je poznato da su Tiksi i Sac igrali u 4(2vsi2mafije) igre zajedno i da su uvek bili u dilu. Koja je tvoja uloga u tom vasem savezu? I koje su tvoje sanse da razbijes tu dugu saradnju ako zelis finale.
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
Sac | Date: Sunday, 09-05-2010, 22:55 | Message # 13 |
Colonel general
| Time si dokazao jedino da Deda Mraz ne postoji.
|
|
| |
troya | Date: Sunday, 09-05-2010, 22:57 | Message # 14 |
Colonel general
| Pazi Sac ovo cita celo vece koje treba glasati za pobednika, a izdajice niko ne voli
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
tiksi | Date: Sunday, 09-05-2010, 22:58 | Message # 15 |
Pobednica VS 2 i VS 5
| Sta je ovde dokaz? lepo pise nemam plan ni sa kim a imala je plan sa vama...Dakle lagala je. Medjutim mene to nije zacudilo. Ono sto je mene iznenadilo je kako je to ona odjednom proigrala kada je doslo ujedinjenje a pre toga nije ni malo igrala.. Quote (troya) Pitanje za Tiksi: Mislim da zrtvovanje Veljasa nije bilo da bi se sacuvali imuniteti, nego da bi se Sacu obezbedilo mesto sa vama u top3, tako da za Velju nije imalo mesta. Ispravi me ako gresim. Troja ocigledno je van tvojih mogucnosti da shvatis da bi Veljas u svakom slucaju ispao jer bi ja ulozila skriveni imunitet. Ovako smo odlucili da glasamo za Veljasa iako smo uradili sve da on ne ispadne u igrama pre toga i da sacuvamo jedan skriveni imunitet kako bi Ogi i ja imali neku sansu. Naravno da nismo zeleli da Veljas ispadne. Daleko od toga.
Ljubav sve zamrsi. Mržnja sve pojednostavi. Ipak ne odricem je se.
|
|
| |
troya | Date: Sunday, 09-05-2010, 23:02 | Message # 16 |
Colonel general
| @tiksi pogledaj stavku broj 8 cinjenice govore drugacije, ti si se i tad mogla nagoditi sa sacom, kao i za micili, ali vam je odgovaralo da vam ispadne jos jedan, da bi vas ostalo troje
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
tiksi | Date: Sunday, 09-05-2010, 23:04 | Message # 17 |
Pobednica VS 2 i VS 5
| Quote (troya) cinjenice govore drugacije, ti si se i tad mogla nagoditi sa sacom, kao i za micili, ali vam je odgovaralo da vam ispadne jos jedan, da bi vas ostalo troje ????? Tada nije bilo nikakve pogodbe izmedju nas.O kakvim cinjenicama pricas kada ni ne znas sta se desavalo i da li se desavalo izmedju nas?
|
|
| |
troya | Date: Sunday, 09-05-2010, 23:06 | Message # 18 |
Colonel general
| Sta treba da znam? U dilu ste od pocetka, kao i u svim igrama. Normalno da vam je trebao samo jos jedan za top3, sta ce vam i Veljas? Da vas on i Ogi zavrnu hehe
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
tiksi | Date: Sunday, 09-05-2010, 23:08 | Message # 19 |
Pobednica VS 2 i VS 5
| Quote (troya) Sta treba da znam? U dilu ste od pocetka, kao i u svim igrama. Normalno da vam je trebao samo jos jedan za top3, sta ce vam i Veljas? Da vas on i Ogi zavrnu hehe Troja ne pricaj o stvarima sa ubedjenjem, o kojima nista ne znas. Ako si mislio da pokolebas Ogija kako bi ja ispala nece ti uspeti. Ja necu glasati da Ogi danas napusti igru, po cenu da i ja ispadnem.
Message edited by tiksi - Sunday, 09-05-2010, 23:10 |
|
| |
ogi | Date: Sunday, 09-05-2010, 23:10 | Message # 20 |
Colonel
| Quote Pitanje za Ogija: Opste je poznato da su Tiksi i Sac igrali u 4(2vsi2mafije) igre zajedno i da su uvek bili u dilu. Koja je tvoja uloga u tom vasem savezu? I koje su tvoje sanse da razbijes tu dugu saradnju ako zelis finale. Ja stvarno nisam znao za to...znam da je Tiksi igrala jos neke survivore ali nisam znao da je sa Sacom.Sta mi drugo preostaje nego da izgram i glasam sam.
|
|
| |