Thursday, 09-01-2025, 17:51Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Igra - Page 5 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Igra
GameHost33Date: Wednesday, 02-06-2010, 18:39 | Message # 41
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Status: Offline
Da vidim da je i Srdjan tu , Srdjane takodje ako zelis to je to ti igras ali ako zelis pomoci pomozi igra je jako dobra , onakva kakve ti volis vjerujem.
A i da Tiksi je sastavila igru ja jos nesto dodao i dobra igra , Mane ce igrati on bas zeli da igra , Kelowac isto samo je u skoli , Laza je rekao sinoc da ce igrati ako ostali budu i to je to , znaci samo Marko je kritican i Srki ali obojica su clanovi plemena

GameHost33Date: Wednesday, 02-06-2010, 18:39 | Message # 42
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Ujedinjenje nije jos jer ce svi da igraju a kada bude plemenski vjerovatno cete imati neaktivnog clana pa ga izbacite

ManeDate: Wednesday, 02-06-2010, 20:24 | Message # 43
Major
Group: Users
Awards: 2
razocarao sam jucer totalno, ko da sam gledao gradinku... nastavljam ali ako e fer i pametnije i SURVIVOR da paze na igre vise

lazalaza93Date: Wednesday, 02-06-2010, 22:50 | Message # 44
Colonel general
Group: Users
Awards: 6
Iskreno, NE IGRA MI SE UOPSTE ! Jesam, terao sam Anubisa da bude normalni VS kao sto sam u to vreme dolazio ovde ! A da mi jedan VS bude bitniji od skole i RL, to je cista glupost i samo je No Liferima to normalno ! Igracu i dalje, samo zbog drugih jer ne zelim da zajebem pleme ! Ali me zabole za sve ! Ako imam vremena i ako mi se igra, doci cu, ako ne, necu ! Nemam vremena za ovo, bar dok ne prodju jos 2 nedelje u skoli (a bicemo samo popodnevna smena do kraja) !

Search:

VS |