Treca emisija
|
|
troya | Date: Monday, 31-05-2010, 23:15 | Message # 11 |
Colonel general
Group: Users
Status: Offline
| prvo svaka cast za himnu ma kula mu je bila najvisa ali su to namontirali ovi sa foxa hehe Pa zasluzila je necu da ti kazem cime Pa mislim da nema te taktike koja ce ti zagarantovati pobedu. Drustven,mudar i dobar u igrama.
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
tiksi | Date: Monday, 31-05-2010, 23:20 | Message # 12 |
Pobednica VS 2 i VS 5
| *Koliki savez je optimalan za kraj? Da nije 5 malo mnogo..ipak to uliva nepoverenje ostalim clanovima saveza? *Da li mislis da je dobro ovu igru igrati emocijama?tj. da li mislis da su emocije koje neko gaji prema nekim takmicarima, ma kakve prirode one bile, dobra stvar u ovoj igri? *Da li ti se čini da takmicari u ovoj sezoni imaju neke saveze ili su u ovo previše ušli u sportskom duhu? *Ko je po tebi najbolji takmicar ikada u ovoj igri, po svemu odigranom do sada(mislim na virtuelni survivor, nadam se da si pratio sve sezone svuda odigrane)? *Šta očekuješ da će de desiti u ovoj sezoni? Ko će ući brojniji u ujedinjenje? Ko će možda da promeni stranu? i koje pleme na kraju trijumfuje? Molim fanove plemena Glaf i Peil da se ukljuce u raspravu sa mojim gostom..
Ljubav sve zamrsi. Mržnja sve pojednostavi. Ipak ne odricem je se.
Message edited by tiksi - Monday, 31-05-2010, 23:31 |
|
| |
troya | Date: Monday, 31-05-2010, 23:31 | Message # 13 |
Colonel general
| Pa realno ako zelis da razbijes drugo pleme u ujedinjenje moras uci u savezu sa barem cetvoro ljudi znaci da vas bude petoro. Pa ako je savez jak ne vidim zasto bi bilo nepoverenja. Zasto da ne. Ja u vecini slucaja tako igram. Pod tim podrazumevam da ne podrzavam izdaje i zato Sac nije imao sanse da promeni moju odluku. Dok si ti dobila moj glas ali mi nismo bili u dilu i nisi imala nikakve obaveze prema meni. Isto tako kada dam rec sigurno je necu pregaziti. Primer svega toga je da za dve sezone nisam nikog izdao P.S e da Tiksi veceras izgledas prekrasno
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
THEPunisher_Nikola | Date: Monday, 31-05-2010, 23:34 | Message # 14 |
Sergeant
| Gde ste leptirici... Uaa Inter... Ziveo Liverpool-you never walk alone!!!
Message edited by THEPunisher_Nikola - Monday, 31-05-2010, 23:35 |
|
| |
troya | Date: Monday, 31-05-2010, 23:38 | Message # 15 |
Colonel general
| Quote *Da li ti se čini da takmicari u ovoj sezoni imaju neke saveze ili su u ovo previše ušli u sportskom duhu? Pa za sada mi gledaoci nismo mogli nista da vidimo, ali su verovatno napravili dilove izmedju sebe u svojim plemenima sto je i normalno. Quote *Ko je po tebi najbolji takmicar ikada u ovoj igri, po svemu odigranom do sada(mislim na virtuelni survivor, nadam se da si pratio sve sezone svuda odigrane)? Naravno da sam pratio sve sezone Po meni najaci takmicar je sigurno Renegado, odlican u igrama a i taktika i drustvenost mu nisu strane. Sledeca si svakako ti, mozda drustveno najaci takmicar i solidna si u igrama. Quote *Šta očekuješ da će de desiti u ovoj sezoni? Ko će ući brojniji u ujedinjenje? Ko će možda da promeni stranu? i koje pleme na kraju trijumfuje? nisam vidovit moguce da Galf udje u vecem broju zato sto su cini mi se aktivniji. Ko ce promeniti stranu videcemo veceras :P Mozda Peila zato sto je iskusnija...
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
tiksi | Date: Monday, 31-05-2010, 23:39 | Message # 16 |
Pobednica VS 2 i VS 5
| Hvala na komplimentu..dobro vece Nikola! Quote (troya) Pa ako je savez jak ne vidim zasto bi bilo nepoverenja. Kako zasto? Pa ne mogu svih 5 u finale..neko mora od tih 5 ljudi da se izbaci do finala.. Sta se desilo u sezoni Samoa? Zasto si izbacen? Odgovori na preostala 3 pitanja...
|
|
| |
troya | Date: Monday, 31-05-2010, 23:56 | Message # 17 |
Colonel general
| pa kad ostanemo petoro odlucivace imuniteti, da nismo u tom broju ne bi ni stigli dotle hehe znaci najbolji bi prosli, ovi slabiji ostali u poroti, ne kazem da ne bi i ja bio medju njima Pa u Samoi se desilo da sam stajao izmedju Renegada i finala hehe i on je sklopio dil sa drugim plemenom da me se resi i omogucio sebi laksi put do finala.
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
tiksi | Date: Monday, 31-05-2010, 23:58 | Message # 18 |
Pobednica VS 2 i VS 5
| Quote (troya) Pa u Samoi se desilo da sam stajao izmedju Renegada i finala hehe i on je sklopio dil sa drugim plemenom da me se resi i omogucio sebi laksi put do finala. To znaci da tvoj dil sa njim nije bio stabilan. Zasto te se plasio Renegado? Takva logika o dilu od 5 ljudi nije uvek dobra. Igrala sam i ja tako u svojoj prvoj sezoni. Kada se zauzme tako cvrst stav ako ispadne jedan ispadaju svi. Ni jednom do sada nije prosao dil od 5 ljudi. Uglavnom su trijumfovali dilovi do 3 je ljudi, ostali ljudi su bili u fake dilu.
Message edited by tiksi - Tuesday, 01-06-2010, 00:01 |
|
| |
troya | Date: Tuesday, 01-06-2010, 00:09 | Message # 19 |
Colonel general
| Pa ne bih rekao da me se plasio, samo jednostavno neki ljudi iz ekipe da su mogli birati pre bi glasali da izbace njega nego mene u tom trenutku, tako da sam ja bio jedan od onih koji bi mogli dobiti glas samo od njega i bio bi apsolutno bezbedan posle eliminacije suprotnog plemena. A i tu je cinjenica da mi nismo bili u najboljim odnosima i da bi ja glasao za njega cim se eliminisu ostali iz suprotnog plemena. Po meni top 5 funkcionise cak i ako se dve osobe medjusobno ne slazu dokle god oboje imaju dobar odnos sa ostalima iz tima.
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
tiksi | Date: Tuesday, 01-06-2010, 00:14 | Message # 20 |
Pobednica VS 2 i VS 5
| Quote (troya) Po meni top 5 funkcionise cak i ako se dve osobe medjusobno ne slazu dokle god oboje imaju dobar odnos sa ostalima iz tima. Pa jel vidis da ne funkcionise. Dva puta si bio u dilu od 5 i uvek se nasla neka osoba u tom dilu koja bi te skinula, uz pomoc drugog plemena.. Prosto je jasno da ako si dobar sa drugim clanovima dila, a drugo pleme u losoj sitaciji prvi ti letis. Po meni je to preglomazan i labilan dil. Da li je u ovoj igri dobro ne isticati se posebno?
Message edited by tiksi - Tuesday, 01-06-2010, 00:16 |
|
| |