Thursday, 09-01-2025, 17:57Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

FINALNI PLEMENSKI SAVJET - Page 12 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
FINALNI PLEMENSKI SAVJET
NemanjaDate: Saturday, 31-07-2010, 18:43 | Message # 111
Generalissimo
Group: Users
Awards: 4
Status: Offline
a pravi se jbt! na meebo smo se dogovarali! i kao nije znala....razocarao sam se u neke ljude...nzm sta joj to znaci,da laze,kad nema nikakvu dobit od toga xD

samo cekam da vidim sta ce troya da kaze....

LIVE RUGBY, LOVE LIFE...

NeoDate: Saturday, 31-07-2010, 18:57 | Message # 112
Major general
Awards: 0
hahahah razocarala se u mene a nepoznaje me...sta mi rece jos da sam ljubomoran i da je to najgora ljudska osobina .hahahahha nisam stigao tad da ti odgovorim mery sad cu biggrin ...pa nemam na koga da budem !!! ...ja sam sa troyom ok ..to sto su bile raspravke ..to je normalno za ovu igru ..a ti kao da budes pametna, i kao sad ces da kazes nesto pametno ..pa ajd da kazemo da je neo ljubomoran ,hahahah zaista sam se sit nasmejao takvim glupostima od komentara zaista ...ako nemate nesto pametno da kazete i zanimljivo onda bolje cutite ...

Added (2010-07-31, 17:57)
---------------------------------------------
hoce da brani troyu ..i nije mi jasno to JADNO upadanje sa strane sa NEBULOZNIM komentarima ..znaci ako ja pricam sa troyom ...mery sta se ti koji djavo mesas ??jer te neko nesto pitao ?
kad se budem tebi obracao i usao u dialog onda reci sta imas ....ovako nisam sa tobom ni jednu rec tokom ovog surv progovorio ...

Be the change you want to see in the world ...

NemanjaDate: Saturday, 31-07-2010, 18:57 | Message # 113
Generalissimo
tako je! neo moze cale da vam bude,covek je u poznim godinama tongue i vi ga vredjate...pa ovo stvarno nema smisla ;-) !

LIVE RUGBY, LOVE LIFE...

Message edited by Nemanja - Saturday, 31-07-2010, 18:57

NeoDate: Saturday, 31-07-2010, 19:04 | Message # 114
Major general
a ja sam cestitao finalistima, i u nekoliko navrata izjavio da je troya dobar igrac ..a to ljubomoran ..mene ni najmanje ne karakterise , nit je moja osobina ..kazem uvek sta mislim svakom ..necu cutati sigurno ...to sto si drugacije protumacila to je tvoj problem ...

Added (2010-07-31, 18:02)
nije me nemanja vredjala nego ostavila komentar ..na koji nisam stigao da odgovorim ..pa sam sad ..a to za godine ..ne razmisljam nesto o deci jos uvek biggrin rano je tek mi je 25 ..nisam ja mator nego ste vi jos klinci :DD

Added (2010-07-31, 18:04)
nemanja koje crne pozne godine hahahhaha ..jer ti licim na nekog matorca zivotati biggrin

troyaDate: Saturday, 31-07-2010, 19:22 | Message # 115
Colonel general
Awards: 22
Ja koliko znam Merry nije pricala ni sa kim o bilo kakvim izbacivanjima. Pricala je malo sa mnom ali i to se ne moze bas nazvati dil. Jednostavno jedan drugom smo najdraze osobe i necemo se glasati medjusobno to je sigurno.
Dil estoya bili smo svi na chatu, ali koliko znam ja sam tad dao predlog da se drzimo do kraja, i da jedan za drugog necemo nika glasati dok se ne izbace sva ostala plemena. Vi ostali i niste bas pricali, samo sa da,da,da. Za nju ne znam da li je uopste i progovorila tad. Tacnije mozda i nije htela da glasa za nekog iz estoya ali to se moze gledati i kao ne dil. Jednostavno vas je znala bolje od suprotnog plemena. Ja se ne secam da je ona bilo kada pricala sa nekim od vas o nekom dilu...

Nisam zadovoljna ^_^

NeoDate: Saturday, 31-07-2010, 19:32 | Message # 116
Major general
sto se dilova tice ja lupio bre zezam se ..i da je dilovala smile ..nek je i treba to je njena stvar ...al sto se komentara tice njenih to sto mi je smetalo sad sam joj rekao smile

NemanjaDate: Saturday, 31-07-2010, 19:56 | Message # 117
Generalissimo
troya,ae sad i ti ne lazi,znam da smo svi bili tu i rekao je neko da se svi drzimo zajedno,mi iz estoya! neka cura je rekla mozda i ona! nemojte da me pravite ludim! sada ispada da taj dil nije ni postojao! hahahaa

LIVE RUGBY, LOVE LIFE...

Message edited by Nemanja - Saturday, 31-07-2010, 19:56

GameHost33Date: Saturday, 31-07-2010, 20:40 | Message # 118
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
PLEMENSKI SAVJET JE ZA SADA ZATVOREN

GameHost33Date: Sunday, 01-08-2010, 01:48 | Message # 119
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
VRACAMO SE NA PLEMENSKI
IMATE VREMENA DO 16:00 DA UBJEDITE VELIKO VIJECE DA GLASA ZA VAS
OD 16:00 DO 20:00 JE GLASANJE I REUNION SHOW PARALELNO
U 20:30 CITAM GLASOVE :)

NeoDate: Sunday, 01-08-2010, 10:36 | Message # 120
Major general
ajde ubedite nas smile

Search:

VS |