Friday, 10-01-2025, 09:14Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

FINALNI PLEMENSKI SAVJET - Page 9 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
FINALNI PLEMENSKI SAVJET
NemanjaDate: Saturday, 31-07-2010, 01:12 | Message # 81
Generalissimo
Group: Users
Awards: 4
Status: Offline
napisi,sulja je najbolji,on je dobar covek,najlepsi je...i glasace za tebe :PP haha

LIVE RUGBY, LOVE LIFE...

TamaraDate: Saturday, 31-07-2010, 01:13 | Message # 82
Pobednica VS 4
Awards: 1
Hahhahaha da biggrin

O:)

NeoDate: Saturday, 31-07-2010, 01:35 | Message # 83
Major general
Awards: 0
mrzi me da citam vase gluposti sto se prepirete ovde ...imam pitanja za Tamaru:
-Rekla si jednom prilikom ovde bas na plemenskom , na pitanje ko je najnamazaniji ti se rekla Neo , pa te pitam zasto si tako mislila i da li i dalje tako mislis ?
Troya ti si zaista dobar igrac i u tome nema sumnje , al jednostavno mi se ne svidja tvoj stil igre i taktiziranja ..ima i drugih nacina da se dodje do finala ...bar ja tako mislim ...mozda gresim il ne al to je moje misljenje i konacan stav o stilu i nacinu igre nekih takmicara

Be the change you want to see in the world ...

TamaraDate: Saturday, 31-07-2010, 01:38 | Message # 84
Pobednica VS 4
Neo koliko se ja secam na pitanje ko je najnamazaniji igrac ja sam odgovorila Troya... Ne bih odgovorila da si ti,jer mislim da nisi namazan. A i da mislim da si namazan,ne mislim da si vise od troya tako da ne bih odgovorila na to pitanje Neo smile

troyaDate: Saturday, 31-07-2010, 01:39 | Message # 85
Colonel general
Awards: 22
Quote (Neo)
Troya ti si zaista dobar igrac i u tome nema sumnje , al jednostavno mi se ne svidja tvoj stil igre i taktiziranja ..ima i drugih nacina da se dodje do finala ...bar ja tako mislim ...mozda gresim il ne al to je moje misljenje i konacan stav o stilu i nacinu igre nekih takmicara

Hvala...

Svako ima pravo na svoje misljenje, moje je da bez dilova covek ne moze napredovati,bar ne u ovakvom konceptu igre...

Nisam zadovoljna ^_^

NeoDate: Saturday, 31-07-2010, 01:43 | Message # 86
Major general
jbg mozda sam pogresio nesto tamara smile , al cini mi se da si mene osolila biggrin
troya naravno da ima pravo svako na svoje misljenje i tu se ne slazemo ,al dilovi su bitni ...al toliko dogovarati ...ne znam mozda to vise oduzima igracu nego dodaje poene ..al videcemo nakon glasanja ...al sve u svemu da ne davim oboje ste apsolutno zasluzeno tu gde ste ...al mika je pomenuo tamarinu neaktivnost cini mi se....to miko nema veze !!! marko je bio na sve jednoj igri pa izbacen ...

TamaraDate: Saturday, 31-07-2010, 01:45 | Message # 87
Pobednica VS 4
Ne,troyu sam odabrala od svih smile Ne mogu da se setim ko je postavio pitanje biggrin

NeoDate: Saturday, 31-07-2010, 01:51 | Message # 88
Major general
e da pitanje za oba takmicara biggrin mora se :

1. Ko je najnamazaniji takmicar od svih ucesnika ove sezone ?
2. Ko je najbolji na igrama takmicar ?
3. ko je na vas ostavio najbolji utisak ove sezone sem vas ?
4. Ko je su to vase osobine , sobstvene koje mislite da su lose, i da bi vas kostale pobede ?
5. Recite mi sta je to bolje kod vas nego kod rivala sa druge strane , tj po ce mu ste bolji od drugog finaliste ?

Added (2010-07-31, 00:51)
---------------------------------------------
Nemojte odgovarati u licnom kontekstu ..znaci nema nigde koriscenja JA pa JA smile ..razumete o cemu govorim ...

troyaDate: Saturday, 31-07-2010, 01:57 | Message # 89
Colonel general
Awards: 22
1. Ko je najnamazaniji takmicar od svih ucesnika ove sezone ?

Po svemu prikazanom mozda Tamara
2. Ko je najbolji na igrama takmicar ?

Ja, a posle mene MarkoNG
3. ko je na vas ostavio najbolji utisak ove sezone sem vas ?

Opet cu reci Tamara
4. Ko je su to vase osobine , sobstvene koje mislite da su lose, i da bi vas kostale pobede ?

Vezem se za nekog i onda kad treba da ga izbacim nastanu problemi biggrin
5. Recite mi sta je to bolje kod vas nego kod rivala sa druge strane , tj po ce mu ste bolji od drugog finaliste ?

Mislim da sam po svemu prikazanom bolji u igrama. Imao sam bolju taktiku, dok po svemu recenom sa njene strane ona je nije ni imala.

Nisam zadovoljna ^_^

TamaraDate: Saturday, 31-07-2010, 02:02 | Message # 90
Pobednica VS 4
1. Troya
2. Zavisi u kojoj igri... Svako se pokazao u nekoj..
3. Svi po malo...
4. moje lose osobine... ne znam koju bih izdvojila,mozda je ni nema :P hehehhe wink
5. nisam toliko namazana i sebicna,volim da pobedim ali ne po cenu svega kao moj rival,ne lazem toliko kad dodju ttrenuci odluke i nisam spremna da radim ljudima iza ledja kao on. Dokazala sam da mogu da ga pobedim u igri,tj uradila sam to u 3 igre kad smo isli 1 na 1,tako da ne znam koliko pravo ima da govori da je bolji u igrama. Ne secam se da je on pobedio bilo koju 1 na 1 protiv mene.

Search:

VS |