Thursday, 09-01-2025, 18:37Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Survivor Srbija 3 - Page 3 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Survivor Srbija 3
GameHost33Date: Monday, 26-04-2010, 13:25 | Message # 21
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Status: Offline
Ma moram sebi to skinuti na telefon , ali ja ulazim u kafic prije Borca , posto kad sam izlazio iz kuce , bio kraj zadnje cetvrtine i slusam u autu mec na HRT-U , i ulazim u kafic pored stadiona , kad Tomas klepi tricu , svi izlaze iz kafica , pp jebem im hrvatsku mater , jebem im , ovo ono , i tako dalje , a jedan rece , Partizan pobijedio , samo niko ne zna kako , kad snimak , Kecman s kosa na kos , a lijepa asistencija Vesely nema sta biggrin biggrin biggrin , sad Olympiakos i finale , pa se vracamo sa trofejom kuci , ma nema sta ekipa igra , sve timove s kojim smo igrali ove sezone smo pobijedili .

RafaeloDate: Monday, 26-04-2010, 20:56 | Message # 22
Major
Group: Users
Awards: 1
Quote (Survivor)
ma cuti , sudija nam namjestio mec , bog te 21 - 0 je bilo za Borac u kornerima , ne sjecam se kad je tako bilo , i na kraju sudija produzi 6 minuta i u 94 gool iz penala Kajkut zabio , ma provala , ali bitno da smo ponovo prvi , nego jeste vidjeli Kecmana za Partizan . biggrin biggrin biggrin

Видјела сам да је било ...сумљиво, мада ко то још не ради код нас :-)
Продужетак од 6. мин...само јел био пенал или није...нисам видјела крај.
Ал је било смијешђно кад је тренет Травничана напустио конференцију. хахахахахахахаххахахаха

Ја не навијам за Партизан, мада наравно ако играју у Европи и није Звезда конкурент...драго ми је да Партизан побјеђује....
Поготово што је против Хрвата свака побједа дупло слађа...још нас хоће трице у задњим секундама против њих...
Ал је била текма за инфаркт.
Она трица се догађа једном у животу и то је ... wacko biggrin biggrin biggrin biggrin
Па, кад нико није снимио чист шут...све камере било покривене, нико није очекивао да ће бити ишта за 0,6 сек.
Све честитке.....

GameHost33Date: Monday, 03-05-2010, 00:28 | Message # 23
Generalissimo
IGOKEA DOBILA SINOC BOSNU I AKO POBIJEDIMO U ALEKSANDROVCU , U NLB LIGI SMO , KAKO SMO IH RAZBILI U SARAJEVU 12 RAZLIKE

lazalaza93Date: Monday, 03-05-2010, 01:43 | Message # 24
Colonel general
Awards: 6
Khhm, da se vratimo temi ? biggrin

Mislim da ce biti trece sezone, samo se nadam da ce to biti VIP, bas bi bilo zanimljivo biggrin

Gde da ne bude, mislim da je Surv najgledaniji show ovde...

Mada, moja omiljena igra i igra za koju bih se BEZ RAZMISLJANJA prijavio je THE AMAZING RACE, najbolji show IKADA !!!

GameHost33Date: Monday, 03-05-2010, 11:38 | Message # 25
Generalissimo
Pa gledaj , u Julu bi trebali ici na ostrvo da ima Survivora , ali jos nema ni prijava , to se sve za 2 mjeseca ne moze napraviti , imam jednog druga koji je dobar sa produkcijom , ali nikako da ga pitam , vidjet cu sa njim pa cu vam javiti

lazalaza93Date: Monday, 03-05-2010, 15:11 | Message # 26
Colonel general
Awards: 6
Ok, vidi... Ako je VIP, sigurno nece biti tako prijave, a i ne verujem da bi uopste nesto rekli dok se ne zavrsi snimanje...

A sto se tice obicnog, mozda i bude, ako uskoro pocnu prijave... Prosle godine su snimali od sredinom avgusta do kraja septembra (koliko sam ja upucen)...

GameHost33Date: Monday, 03-05-2010, 15:46 | Message # 27
Generalissimo
Ne znam , ali mislim da od obicnog nema teorije , ako je istina za V.I.P mislim da cemo gledati Seku Aleksic , jer je ona prosle godine izrazila zanimanje za Survivor , kako god , bar dok je ovoga VS , bar ce nesto biti , moram poceti traziti takmicare na FB

tiksiDate: Sunday, 09-05-2010, 14:22 | Message # 28
Pobednica VS 2 i VS 5
Awards: 18
Ja sam cula da je FOX televizija prodata i da uopste nece biti survivora sad

Ljubav sve zamrsi. Mržnja sve pojednostavi. Ipak ne odricem je se.

AleXandarDate: Sunday, 09-05-2010, 15:49 | Message # 29
Pobednik VS 3
Awards: 4
Ako ne bude survivor na foxu ove godine, mislim da ove virtuale vise nece biti , ni u oktobru sad

Keep hope alive

GameHost33Date: Sunday, 09-05-2010, 16:09 | Message # 30
Generalissimo
Zasto to mislis ???
Ja nalazim puno ljudi preko FB

Search:

VS |