Saturday, 11-01-2025, 03:07Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Avatos - Page 28 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Avatos
biba91Date: Friday, 07-05-2010, 17:32 | Message # 271
Colonel general
Group: Users
Awards: 5
Status: Offline
Pa šta je sad??????????? Ljudi pa to je neverovatno......Pa zar smo deca u vrtiču? Survivor ako si stavio nagradu koju je Sac usvojio, da jedan ne može igrat i dupli glas od toga je koriščeno samo dupli glas....kako ga je Sac upotrebio dupli glas to samo on zna.....A blokiranje igrača nije bilo. Mogao bi prije staviti ovu igru, koja je za moje pojme jedna izmed boljih i trebala je 6 igrača. I da se sad igra nastavlja bez korištenja Sacove nagrade neznam.....
Mislim, da je i u tvom interesu, da se igra nastavlja pravično jer si previše truda uložio u sve ovo i bilo bi mi žao, da se na skorom kraju svadjamo zbog toga ko je sa kim.....ko če i ko je koga izglasao..... nek pobjedi onaj, ko je najbolji
MOŽDA SAC, TROYA, TIKSI, OGI, BIBA91 svejedno je.... ljudi život ide dalje...Z ILI BEZ VS

Prijatelj svih nije ničiji prijatelj....

tiksiDate: Friday, 07-05-2010, 17:43 | Message # 272
Pobednica VS 2 i VS 5
Awards: 18
OMG...

Miko je neobican host, ali pravedan. Nikada mi nista nije namestio, stavise jasno je od pocetka ako se pogleda pleme u koje me je stavio.....i ja sam dobijala opomene kao i vi. Nema nikakvog smisla da on vodi igru u kojoj nekom namesta, pa cemu onda sve to? Aj mi lepo tacno navedi igru gde mi je on bilo sta namestio? Ne stoji tako da pricas, Miko je ulozio veliki trud u ovo, a ti tako da ga neosnovano napadas, umesto da uvidis vase greske..

Ajd ukratko da kazem, mada ne znam dal vredi bilo sta pricati jer neki to ne mogu da prihvate...ali tenzija je velika pa eto moram da kazem par reci(a i jako brzo kucam smile )

Micili nas je napustila i to ladno, iako smo mi igrali za njen opstanak u igri. Niko to nije primetio, bilo sta rekao o tome, ali pojedine clanove mog plemena je to jako pogodilo. pre ujedinjenja se nije skoro ni pojavljivala, a od ujedinjenja je upregla u igre svim silama i odjednom imala vremena da igra. No comment. Glasala je od prvog dana ujedinjenja za nas i nije pitala za koga da glasa samo da je taj iz Hate. To navodno nije bila nikakva izdaja, takvo ponasanje je iz vaseg ugla bilo korektno.

Procenili smo da cete ici na wolfa na prvom plemenskom i rizikovali smo. Na sledecem plemenskom ispao je nazalost kelowac jer smo svi tih dana bili u obavezama, nismo koordinirali, a on je zaboravio da ulozi tajni imunitet, koji je istog dana preneo meni odmah nakon sto je glasao i kada je shvatio sta je uradio.

U igrama nisamo imali skoro nikakve sanse jer je malo nas moglo da igra, ja sam uglavnom bila blokirana, a ogi i veljas nisu bili u prilici mnogo da se pojavljuju.

Za to vreme, iako ste bili u apsolutnoj vecini rasipali ste se tajnim imunitetima, kada nije bilo ni teoretske sanse da neko vas ispadne sem ako ga ne bi izdao neko iz Trojana. Stvarno nejasno.

Onda je Ogi osvojio jako vazan imunitet. Bilo je jasno da cete vi podeliti glasove na mene i Veljasa i mi nismo smeli da rizikujemo. Pokrili smo se skrivenim imunitetima i Laza je ispao. Sta ima u tome neobicno?

Na sledecem plemenskom racunica je bila jasna. Imala sam info da jedan glas ide Veljasu i taj info nije isao od Saca, znala sam da Sac nece glasati za mene(dakle ocekivala sam da ce za Veljasa). Dobila ja 3 ili 2 glasa, a veljas opet 3 ili 2 bilo je svejedno. Ostalo mi je da Ogi i ja glasamo za Veljasa i spasemo moj tajni imunitet jer nije bilo druge. Opet ni tu nista nije neobicno..Rizikovala sam ponovo i oslonila se na Ogija. Verovala sam mu potpuno, mogao je da mene eliminise umesto Veljasa svojim glasom.

Prosli put sam blefirala da cemo i Ogi i ja uloziti skrivene imunitete, sto je neki potez koji se od nas i ocekivao(da ponovimo stvari kao kod Lazine eliminacije). Ostali su Sac i Micili kao jedini nezasticeni. Sac je mislio da cemo se mi stiti imunitetima i odlucio da glasa za Micili, a verovatno je imao jos neke razloge. Opet sam rizikovala i falio je jedan glas da budem izbacena.

Juce se Laza naprasno pojavio sa Micili i jos 2 gosta na chatu koji mi koristimo jos od davnih dana i gde se pojavljuju stari prijatelji medju kojima mnogi i ne ucestvuju u ovim igrama vise. Micili je tada priznala da je spremala osvetu za Sac-a. Uostalom jasno to pise i u Tag Boardu. Po cemu je njegov potez pogresan?

Uff duzi post u zivotu nisam napisala smile

Ljubav sve zamrsi. Mržnja sve pojednostavi. Ipak ne odricem je se.

GameHost33Date: Friday, 07-05-2010, 17:46 | Message # 273
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Znate koliko ima toga sto vi ne znate , jedva cekam , ali ono jedva da zavrsi VS pa da vam pokazem iza scene sta se desavalo

GameHost33Date: Friday, 07-05-2010, 17:47 | Message # 274
Generalissimo
Bila je i treca nagrada Biba , a ta nagrada je bila da Sac zastiti tebe ako se ne varam

GameHost33Date: Friday, 07-05-2010, 17:50 | Message # 275
Generalissimo
Znam da svi komunicirate na chatu preko MSN-A nakon ujedinjenja , dopustio sam vam to , ali ubuduce to nece moci , odnosno u iducoj sezoni , trudim se da napravim dobar VS , dosta toga sam popustao , ali dosta toga , Sac je dobio dvije nagrade i to je to.Nema rasprave , Troya ako ti mislis da ces ispasti uzmi imunitet , napravi dil , svasta se moze spasiti

troyaDate: Friday, 07-05-2010, 17:53 | Message # 276
Colonel general
Awards: 22
videcemo na kraju ko laze, a delom ce se videti i na sledecem plemenskom savetu
ja cu samo naglasiti da nikad ne bi dao glas za pobedu onom koji me izda...

@miko to sto ti je za igru trebalo 6 igraca, nije greska nas ucesnika nego tebe koji vodis igre

Added (2010-05-07, 16:53)
---------------------------------------------
@ tixi jasan primer da je sac sa tobom je taj da se ti i ogi niste zastitili,vec ste znali da ce sac glasati za micili

Nisam zadovoljna ^_^

biba91Date: Friday, 07-05-2010, 17:58 | Message # 277
Colonel general
Survivor ja se ništa ne bunim ali sam napisala samo svoje mišlenje.....i čini mi se fer, da ovdje napišem šta mislim....bar tome je ova tema namenjena.....Survivor sigurno znaš mnogo stvari šta se dešavalo iza svega ovoga pošto si bio kamera u oba plemena i tako ti nije bar ja mislim ništa promaklo.....Da ja odlučujem ja bi več sad stavila X FILE. Bilo bi zanimivo....kamo su išli moji glasovi se zna.....dobro smo radili kad smo bili pleme....bar meni se čini....

tiksiDate: Friday, 07-05-2010, 17:59 | Message # 278
Pobednica VS 2 i VS 5
Awards: 18
Quote (troya)
tixi jasan primer da je sac sa tobom je taj da se ti i ogi niste zastitili,vec ste znali da ce sac glasati za micili

Tacno je da je poslednji put bio dogovor, ali pre toga nije sto se vidi iz mog obrazlozenja a videce se i nakon igre smile . Zasto je glasao za Micili? Pa verovatno da bi sebe spasao, jer mu se ocigledno spremala neka izdaja i to je njegovo pravo.

Naravno ako je to uopste bio dogovor, posto je Sac lako mogao da prelomi i da ja ispadnem pogotovo sto nije znao da necemo uloziti imunitete. Ja sam rekla mi ulazemo skrivene imunitete, on je rekao glasam za Micili jer neko ipak treba da ispadne i to je to. Isla sam na veliki rizik ponovo.

Ljubav sve zamrsi. Mržnja sve pojednostavi. Ipak ne odricem je se.

Message edited by tiksi - Friday, 07-05-2010, 18:05

biba91Date: Friday, 07-05-2010, 18:02 | Message # 279
Colonel general
Evo uspeli smo bar ovu temu oživjeti biggrin biggrin

troyaDate: Friday, 07-05-2010, 18:04 | Message # 280
Colonel general
Awards: 22
nije bilo spremanja nikakve izdaje, a glasom za micili si samo ti dobila, sad ces ti biti pobednik a sac porazeni finalista

upravo si unistila sacu i onih 5% sanse za pobedu sto je imao

Nisam zadovoljna ^_^

Search:

VS |