Thursday, 09-01-2025, 17:35Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Avatos - Page 3 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Avatos
GameHost33Date: Thursday, 22-04-2010, 22:33 | Message # 21
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Status: Offline
Kao prvo prevare nisu , i ako nastavite sa uvjeravanjem da ja lazem , ovaj VS ce se prekinuti , a imam i ja snimljeno sve, ne brinite dokazi po zavrsteku serijala, jeste nasli kako odraditi da sam ja lazljivac , ali kada ste se prijavljivali vjerovatno ste lijevo procitali pravila igre

miciliDate: Thursday, 22-04-2010, 22:35 | Message # 22
Lieutenant colonel
Group: Users
Awards: 0
LJudi izvinite sto se mesam, ali mrzim nepravdu. Survivor ako je istina, postawi slike od poruke sto su glasali, posto po owome ti si lazljiwaccccc welikiiii....!!!! DOKAZI SE

SacDate: Thursday, 22-04-2010, 22:36 | Message # 23
Colonel general
Awards: 13
...koja su copy/paste sa drugog foruma biggrin

miciliDate: Thursday, 22-04-2010, 22:38 | Message # 24
Lieutenant colonel
Awards: 0
xaxaxa biggrin

troyaDate: Thursday, 22-04-2010, 22:38 | Message # 25
Colonel general
Awards: 22
postavi slike, imas dozvolu celog Troana :P

Nisam zadovoljna ^_^

biba91Date: Thursday, 22-04-2010, 22:40 | Message # 26
Colonel general
Awards: 5
Plemenski savet se odigrava nakon objave rezultata odigrane igre za imunitet. U odredjeno vrijeme , game host ostavlja pitanja koja ima za učesnike poraženog plemena i u narednih 10-15 časova, on može (a i ne mora) da postavlja pitanja učesnicima u temi. Učesnici su u obavezi da ostave komentar u temi ako postoji pitanje za njih. Ako nešto ne žele da odgovore, mogu to i da kažu. ali je na game hostu da li će insistirati na nekom pitanju ako smatra da je to neophodno. Ukoliko učesnik ne ostavi nijedan komentar u temi, oduzimaće se 0.1 poen od ukupnog skora plemena u narednoj igri (i to za svakog učesnika koji ne participira u temi a glasa). Tokom ova 15 časa plemenskog saveta učesnici se dogovaraju (javno ili tajno) oko toga koga žele da izbace iz igre. Glasanje se vrsi od pocetka do kraja plemenskog savjeta.. Članovi plemena salju PP game hostu sa imenom učesnika koga izglasavaju (to može biti njihovo ime). U slucaju da takmicar tri puta za redom ne glasa , game host ima pravo da ucini sve kako bi ta osoba napustila igru .Ukoliko imaju tajni imunitet i žele da ga iskoriste, pored imena za koga glasaju šalju tajni imunitet rečima da žele da iskoriste imunitet. Nakon korišćenja imuniteta, ne mogu da koriste tajni imunitet ponovo.

Kada se jednom pošalje PP sa imenom, NE MOŽE se menjati odluka. Ukoliko neko ne glasa, to će se računati kao glas za tu osobu i ta osoba će biti upozorena za naredni put. Ukoliko ista osoba ne glasa dva puta, biće eliminisana iz igre. Ukoliko nijedan član plemena ne glasa, svi članovi tog plemena će biti eliminisani bez upozorenja.

Added (2010-04-22, 21:40)
---------------------------------------------
ja sam dobro pročitala pravila
ali naš plemenski je uradjen sasvim drukčije...........

Prijatelj svih nije ničiji prijatelj....

GameHost33Date: Thursday, 22-04-2010, 22:45 | Message # 27
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Nije uredjen drugacije , ja nisam lazljivac niti cu bit ia onaj koji to ponovo ima opomenu , dvije opomene isljucenje iz igre , ako ste mislili igrati po pravilima prijavili ste se , pa procitajte pravila

troyaDate: Thursday, 22-04-2010, 22:51 | Message # 28
Colonel general
Kraj rasprave, na kraju ce se sve videti!

Nisam zadovoljna ^_^

kelowacDate: Thursday, 22-04-2010, 23:00 | Message # 29
Lieutenant colonel
Awards: 1
Micili odkud se ti to odjednom pojavi i to se slazes sa njihovim plemenom ispala si izdajica majke mi nisi fer

Added (2010-04-22, 22:00)
---------------------------------------------
I ja ne kapiram u cemu je rasprava oce li mi neko objasniti

troyaDate: Thursday, 22-04-2010, 23:01 | Message # 30
Colonel general
objasnjenja cemo svi mi dobiti tek na kraju igre

Nisam zadovoljna ^_^

Search:

VS |