Dobro jutro, budim se i lezem sa raspravama.. Kelowac nije znao dal je ispao, ali je osetio da ce mozda ispasti. Hteo je da rizikuje, a i bilo mu je svejedno. U tom momentu su svi momci hteli meni da daju svoje imunite (kao da bi makar ja prezivela), ja sam ih jedva sprecila da to urade. Videli su ljudi s kim imaju posla. Pitaj ih uopstalom, evo pitaj Ogija.
Znas o cemu se ovde radi Troja...Neko ne trpi eventualni poraz. Neko nije mogao da igra protiv cela 3 coveka kroz celo ujedinjenje, iako je imao otprilike po 6 glasova na plemenskim i 3 skrivena imuniteta. Jednostavno nije mogao da ih izbaci. Nije znao kako.
Neko je uspeo da pobedi u igri na srecu gde je ponovo radio u timu protiv jedne osobe, jer je ona ostala sama, jer su ostali morali da idu da spavaju jer rano ustaju. Pri tom je prisilio hosta da se odmah igra nastavi iako 2 igraca nisu bila tu pod kasne sate i iako je jasno pisalo u pravilima igre da ce ispasti onaj ko zadnji upise post i to samo 1 osoba, ne 2. Sta mislis ko bi upisao zadnji post u 10. temi da ljudi nisu morali da idu posto sam ja prva imala resenje ? Zar ja ne bi mogla da trazim sada ponistavanje te igre jer nisu ispostovana pravila????
Neko je tolko napadao game hosta da je ovaj morao da prosiri fond nagrada da bi smirio tenzije. Neko konstantno naredjuje i svojima u timu i game hostu. Daj mi imunitet, daj mi imunitet. Mislis da ne znam za tvoje pritiske na druge clanove klana. Ovo nije dobrotvorna institucija i niko ne igra u dobrotvorne svrhe. Svako igra za sebe. Ne igraju bas svi za tebe i ne boje se batina.
Onda je tom nekom palo na pamet, da sada kada je slucajno dobio sve te nagrade otme nekom drugom njegov skriveni imunitet i da pokusa da mu namesti ispadanje na silu, misice i stalnim dosadjivanjem do te mere da svakom bude svejedno. To je agresija. To je dosadno. Ako se nastave tvoje ucene i diktat u ovoj igri, uz pomoc jos nekih ljudi iz Velikog Veca ja vise necu biti njen deo. Takvo ponasanje u igri Survivor nije dozvoljeno. Pogotovo ne ucenjivanje game hosta.
Hoces da ja krenem sa nekim stvarnim neregularnostima? Prvo pouzdano znam(a imam i dokaz) da je Lazalaza nastavio da igra sa vama i da pomaze u igrama i kada je ispao. Otkad to clanovi Velikog Veca mogu da igraju igre i pomazu? Nije vam bilo dovoljno sto ste bili u apsolutnoj vecini , zahvaljujuci Micili, vec ste i veliko vece zvali u pomoc. Mogla bi i ja da trazim da se sve te igre poniste..Blokirali ste me u 4 igre, a kada sam igrala svi ste igrali protiv mene(ukljucujuci i Lazu iz Velikog Veca), pa nije bilo bitno ko ce da pobedi. To mi samo podize cenu, a dokazuje da vi ne znate sta je ova igra i kako se igra.. jer ja sam josuvek tu, a nisam zvala svoje komsije, bracu i sestre, prijatlje da ovde igraju za mene. Ona se ne igra tako da se ucenjuje game host i rastura igra ako vec ne moze da se pobedi. Ona se ne igra stalnim dosadjivanjem i napadanjem protivnika i game hosta da bi oni sami odustali od igre. Ovo nije igra ispiranja mozga. Ovde se gledaju taktika i strategija, a tvoja nije prosla.
U mafiji(nije vezano za ovo ali dovoljno govori o tebi), posto si unistio igru, trzio si Sacu da posle tvog ispadanja slaze da si mu ti trazio da ispadne da bi dobio tvoj glas. Ponovo ucena. Mislis da ne znam? Doveo su u pitanje time regularnost celog ishoda i toga ko je pobednik te igre. Tipican kvariigra i rasturac igara. Znam ja sve i zato mi nije prijatno da ucestvujem u ovoj igri..gde je Micilin PP koji si izmislio? Bibin imunitet koji si joj ti navodno dao? Sve ja znam troja, kod mene nikakve lazi ne prolaze. Tu sam maher. I onda ti drzis neke lekcije o pravdi
Dizem kapu Srdjanu i potpuno mi je jasno zasto se ona igra nije zavrsila. Definitivno ne moze svako da ucestvuje u ovakvim igrama...
Ako nastavis sa ucenama i ja cu traziti ponistavanje poslednje igre, jer za to imam legitimno pravo kao i svih onih u kojima je Laza ucestvovao. Iako ja vrlo postujem Miku i njegov rad vidim da je u ovoj poslednjoj igri podlegao pritiscima, prosirio fond nagrada da bi umirio rulju, promenio pravila u toku trajanja igre i ko zna mozda dao neku cifricu vise .
btw Rusija je u evropi, reci ce ti neko ko je tamo dugo ziveo i bela nije boja(tu nema nikakve sumnje) reci ce ti neko ko drzi 2 predmeta na smeru dizajn .
Pozdrav i lep dan ti zelim.