Thursday, 09-01-2025, 18:12Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Galf - Page 20 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Galf
NeoDate: Saturday, 05-06-2010, 19:25 | Message # 191
Major general
Group: Users
Awards: 0
Status: Offline
Nema potrebe da se trazi, bar ja necu , kad sam video da je mane izglasan , za to smatram admina krivim, jer je korigovao igre kako je njemu odgovaralo, pravila krsio sopstevna ..koja uzgled nisu bila za sve ista , sve je to kuliminarlo sinocnom pobedom Peil , na krajnje sumnjiv nacin , jer ako su rekli predajemo , ja kazem predajem i ja , i sta ce mo sad? na to pitanje nisam dobio odgovor kao na i mnoga druga ,ja nikada nisam od niceg odustao u zivotu , al ovo smatram neprofesionalnim , neozbiljnim od strane pomenutog administratora i prinudjen sam na lomljenje njegove baklje !V.S.igru smatram igru za nadmetanje i takmicenje sto takticki sto brzinski,al ako su osnovni principi pregazeni nevidim smisao nastavka , jer ce i u buduce da se desavaju mnogo puta pomenuti kiksevi.
Ovaj surv ne moze da se poredi niposto sa pravim , a mnogi ljudi zamisljaju u svojoj glavi da to moze, i glume ljude od karaktera , to zaista ne moze nista da dokaze , vise manje vecina ljudi je o sebi rekla kakva je, iz mog plemena su svi bili korektni igraci , ne bih nikog izdvajao pojedinacno , neki to smatraju harmonijem , ja ipak mislim da je to normalno ponasanje , a to sto su drugi ranije igrali prljavo i sto tako gledaju surv to je zaista njihov problem.U svakom sportskom nadmetanju neko mora biti porazen i pruziti ruku protivniku .Ovde nema nista sportsko , da bih ja odustajao od bilo cega , ja odustajem konkretno zbok prljave igre administratora , zaista preko principa osnove ljudskosti ne mogu preci... Gospodin pomenuti mi je sinoc rekao da nam je cak vise pomogao u igrama , ma sta cu se samo nasmejati ...

Be the change you want to see in the world ...

GameHost33Date: Saturday, 05-06-2010, 19:27 | Message # 192
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
moje prljave igre , daj Neo da sam mislio prljavo igrati ne bih ni pravio VS , sa tobom mi se ne da raspravljati imate temu nova biranja pa vidite za jednog nece biti mjesta , ko ce ostati bez daljeg takmicenja sami presudite

GameHost33Date: Saturday, 05-06-2010, 19:28 | Message # 193
Generalissimo
Neo oni su predali pa sta , mogli ste i vi prvi predati i nista vi bi izgubili

GameHost33Date: Saturday, 05-06-2010, 19:28 | Message # 194
Generalissimo
Ali vi niste htjeli predati , bio sam na chatu maloprije

GameHost33Date: Saturday, 05-06-2010, 19:30 | Message # 195
Generalissimo
Ja sam ti rekao u ovom VS sam napravio 2 greske ako mislis da ih ima vise
stavi ovako

1.
2.
3.
4.

i tako dalje ako nadjes neke koje nisu medju ove dvije vratit cu manea u igru , ali opravdano iako oko manea i anje cu jos raspraviti i vidjeti sta ce se desiti

NeoDate: Saturday, 05-06-2010, 19:33 | Message # 196
Major general
I da nisi igrao prljavo , naneo si veliku stetu ...mane je rezulalt toga , ja zaista takodje nemam snage vise da ispravljam krive drine , smatram da ne mogu da igram po tvom sistemu , jer nema ni smisla ni logike a ni nicega sportskog, ja znam da ce neko iz peil pobediti jos pre dva dana ...i zivi bili pa videli ...matematika je jasna ,i ne zelim da igram nastavak(da neodajem tajne koje znam) sad kad kad napustam ...drugim igracima kazem da razmisle svojom glavom i nek sami donesu odluku ...Slucajnost ...Greske...il nesto trece ? ja zaista ne znam ...

GameHost33Date: Saturday, 05-06-2010, 19:36 | Message # 197
Generalissimo
Neo Mane je ispao jer ste ga vi poslali u Peil to je cinjenica , tajne hhaaha , ako imas nesto reci nam slobodno , sve je bilo fair play , desile su se 2 greske i to je to

NeoDate: Saturday, 05-06-2010, 19:50 | Message # 198
Major general
Nismo hteli predati ??? Nemenja otisao ja predao bilo 2-2 ??? Ivana rekla predajem i ja kazem predajem ...? ne mogu preko toga zaista ..galf je pobedio , oni izbacili maneta ...to oko kaznjavanja si trebao ranije ..ne bi doslo do ovog ...
zaista nemam zivaca da ti nabrajam greske ni da se ubedjujem , znaci nemas ni jednu gresku ,OK ?! ja napustam jer smatram da neke stvari nisu regularne , ti to postuj jer sam cinjenice ispisao citave 2 knjige sinoc na cetu i danas i prethodne sugestije ranije sto sam govorio , odbacene su ...moralo je do ovoga doci ...ja sam morao podvuci crtu , znam da si se dosta trudio i ulozio zivaca i vremena u ovo i to zaista postujem , al nadam se da ti razumes da ja ne mogu preci preko toga da je mane kulminacija svega do sinoc ..peil je na mnoge nacine dolazio do imuniteta sumnjivo tj greskama nekim ...ajd gledaj ovako ...da su oni porazeni ..i da oni treba da izbacuju .... a da je mane ostao glasao bi za najslabijesg..i ne bi bilo apsolutno nikakve dileme ..ova pometnja nije dobra ...i moramo je doci do ovoga ...

Added (2010-06-05, 18:44)
---------------------------------------------
Ne ne decko ..kazes da smo mi hteli da predamo ???????????????????????????????????????????????????????
a ko je tebi rekao da se nepredajemo ????????????
ja ti govorim cinjenice covece , a tii odredjujes pobednika kako ti dune , i nije tacno da je mane ispao jer smo ga poslali tamo ...oni imaju taktiku dobru uz tvoju pomoc ja sam kao pojedinac nemocan ...al ti govorim da ne moze tako ..tvoju igru nek drugi igraju ja NECU !!

Added (2010-06-05, 18:50)
dobro kad me vec pitas da kazem svima tajne: MARKONG nije ispao ..postoji OD gde je bio strale do sad , pa ga je MARKONG eliminisao ....koji je rekao da glasamo za njega pritom ?? naveo je da ne moze preci preko sopstvenih principa , i ocigledno se zezao i nama prodavao maglu ...al ja to ne zelim ...napustam i to je to ... nema trece ...rekao sam ti danas i sinoc sve ...rezultat toga je Mane , ja nemam izbora , jer sam covek i podvucicu crtu na tvoja brljanja ....

GameHost33Date: Saturday, 05-06-2010, 20:30 | Message # 199
Generalissimo
Ti druze mozes samo ispasti a odustati ne mozes i zavrsena prica

NeoDate: Saturday, 05-06-2010, 20:47 | Message # 200
Major general
haha jel ti to meni pretis ??? prilicno jasno maneta ubaci u pricu i cao ja neodustajem !! jer je ne nefer nacin i produzi vreme glasanja za izbor vodje u plemenu jer kao sto sam vidis nema nikog !!!!!!

Added (2010-06-05, 19:47)
I nemoj me zasmejavati tim pretanjama ako su pretnje sta li je vec smile

Search:

VS |