Nenav
|
|
Nemanja | Date: Sunday, 06-06-2010, 18:58 | Message # 31 |
Generalissimo
Group: Users
Status: Offline
| ne,ja nisam to hteo!veruj mi nisam znao da je zabranjeno da se bilo šta priča,ne bih rekao neu javno,na chatu! sama si videla da sam te branio,rekao sam da nije fer da tebe izbaci jer sam ja to napisao na chat. a posle kada si počela da lažeš kako izmišljam,hte sam!jer ja ne trpim laž!pogotovu kad neko tvrdi da lažem! zbog toga sam i uploadovao sliku.
LIVE RUGBY, LOVE LIFE...
|
|
| |
Anja | Date: Sunday, 06-06-2010, 19:06 | Message # 32 |
Lieutenant general
| Rekao si da sam ti rekla da je Mane ispao, a ja sam ti pre citanja glasova rekla ''verovatno'' i ''evo sad cita glasove'' i posle smo promenili temu, a ti si rekao tako da je Srv pomislio da sam ti kopirala sve glasove i rekla ko je ispao. Sto se slike tice, ja sam isto to kopirala Miku na chatu na fb, tvoje pitanje, i moje verovatno. Videla sam si me branio, ali si me kasnije nazvao lazovom i rekao da sam se sama sjebala Added (2010-06-06, 18:06) --------------------------------------------- Inace, to sto kazes da sam te nazvala lazovom... Mislila sam da si obrnuo neke moje reci pa sam ti valjda rekla da ne izmisljas ili tako nesto... a mozda sa ti rekla i da ne lazes, ne secam se... Nije ni bitno
Goooo Anja :D
|
|
| |
Nemanja | Date: Sunday, 06-06-2010, 19:07 | Message # 33 |
Generalissimo
| јесам после,када си и ти почела да лажеш... ја њему нисам рекао да си ми копирала,него да си рекла да мане испада. и прво си рекла да ЧИТА па онда да ВЕРОВАТНО испада!немој сада...
LIVE RUGBY, LOVE LIFE...
|
|
| |
Anja | Date: Sunday, 06-06-2010, 19:09 | Message # 34 |
Lieutenant general
| to sam objasnila: Quote (Anja) Inace, to sto kazes da sam te nazvala lazovom... Mislila sam da si obrnuo neke moje reci pa sam ti valjda rekla da ne izmisljas ili tako nesto Zeznula sam se jer sam mislila da sam prvo rekla VEROVATNO, pa CITA...i da si obrnuo redosled
|
|
| |
Nemanja | Date: Sunday, 06-06-2010, 19:10 | Message # 35 |
Generalissimo
| уствари,ти си обрнула редослед;-)!
LIVE RUGBY, LOVE LIFE...
|
|
| |
MarkoNG | Date: Sunday, 06-06-2010, 19:13 | Message # 36 |
Colonel general
| Ustvari,smarate Niste na farmi
FM 2020
Message edited by MarkoNG - Sunday, 06-06-2010, 19:13 |
|
| |
Nemanja | Date: Sunday, 06-06-2010, 19:15 | Message # 37 |
Generalissimo
| ае бежи ти,фармеру!
LIVE RUGBY, LOVE LIFE...
|
|
| |
Anja | Date: Sunday, 06-06-2010, 19:15 | Message # 38 |
Lieutenant general
| Quote (Nemanja) уствари,ти си обрнула редослед;-)! Pa da. Ali ne namerno. Nema logike da lazem kad znam da imas taj razgovor i da ces poslati screenshot Miku
|
|
| |
Nemanja | Date: Sunday, 06-06-2010, 19:19 | Message # 39 |
Generalissimo
| е,а ја сам помислио да ти мене оптужујеш да лажем и онда сам му послао слику тог разговора...
LIVE RUGBY, LOVE LIFE...
|
|
| |
Anja | Date: Sunday, 06-06-2010, 19:21 | Message # 40 |
Lieutenant general
| Pa mislila sam da lazes... Tj. da obrces redosled reci...
|
|
| |