Friday, 10-01-2025, 10:04Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Perdido - Page 9 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Perdido
NeoDate: Friday, 02-07-2010, 22:46 | Message # 81
Major general
Group: Users
Awards: 0
Status: Offline
tu kncepciju smisli malo bolje ovako ne ide ocigledno ..odma sam predlozio druge stvari ...doci ce do propasti cele sezone ako tako nastavis !tu koncepciju smisli malo bolje ovako ne ide ocigledno ..odma sam predlozio druge stvari ...doci ce do propasti cele sezone ako tako nastavis !mene ne zanima ko se pravda zasto ne moze ...al ako ti skines zivot meni il bilo kome ko dolazi zarad celog plemena , onda i ja okrecem list !!! pise u pravilu da ako nedodje na 2 igre izbacujes ga ....veceras si zakazo igru i bio sam prisutan ? i nisam upucen zasto je jucerasnja igra pomerena ? ako pise svaki dan ....to ako ti surv nekad ne mozes ja to postujem al ti nepostujes kad neko nedodje i odma kaznjavas ...vrati nam nase zivote koje si skinuo jer nema logike to ! jer ako neko nedodje kazni njega a ne celo pleme , jer sta su ovi sto su prisutni ? magarci ?to sto smo mi pleme to stoji al ako neko nedolazi na 4-5 igara i ti ga neizbacujes radi ne znam ni ja cega onda je to tek sranje !!!! znaci npr .SULJOSA je zasticen na taj nacin posto dolazi u nedelju i prezivece 1 plemenski i pre toga 2-3 plemenska ..DIVOTA !!! razmisli malo glavom pre nego sto doneses neku odluku ,1. zasto se neko prijavljivao ako ne moze da igra ? 2.nepojavljivanje duze od 3 dana nema smisla ni da se vraca , treba odma biti izbacen !!! jer dugi takmicari sto dolaze i sto se bore nisu KRETENI !!! 4. nasi zivoti i bilo kakvo ostecenje ne dolazi u obzir ...jer .npr. ja cu otputovati za tebe u drugu zemlju i dolazim u ujedinjenju hahahahah svasta !!! koja je to logika ??ajd 2 dana pa i ajd al sve duze od 3 dana nema logike

Added (2010-07-02, 21:46)
---------------------------------------------
i ako me neko pita ZASTO SAM ODUSTAO U PRETHODNOJ SEZONI I NIJE MU JASNO ? to je radi brljotina gospodina doticnog ,Zasto neki ljudi nisu izbaceni kao sto pise u pravilu ? Da li je to propust admina il taktika igraca da nedolazi nedelju dana il 2 i dodje maltene na ujedinjenje ? to nije fer nikako ...ja postujem sve prisutne al zasto se neko prijavljivao ako ne moze da dodje ? i posle najlakse kazniti celo pleme kao celinu hahahah to pricaj nekom drugom ..procitaj 2 x sto sam napisao i videces greske nedopustive stoga ako nam ne vratis poene , to ce ti biti 2 penal kod mene !!! ja zaista se trudim da budem korektan al da meni neko zabrani da pisem je bezobrazluk (nemam ja 2il 3 godine pa da mi neko zabranjuje nesto ) !!! ako izdvojem svoje vreme ovde , izdvojio sam zato sto mi se svidja a ne zato da bi me neko zajebavao !!

Be the change you want to see in the world ...

GameHost33Date: Friday, 02-07-2010, 22:51 | Message # 82
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Na ovo zadnje sam se slatko nasmejao , ti si izdvojio svoje vrijeme sto samo dodjes na igru druze ja sam izdvojio vrijeme , sto slazem igre i trudim se , sto reorganizujem sajt a neki ne dolaze pa nek neko kaze pazi survivirovo vreme , on uzima slobodne dane ne ide na posao da bi sve sredio , tesko ce se to neko zapitati

NeoDate: Friday, 02-07-2010, 22:58 | Message # 83
Major general
izvinjavam se zbok duplo kopiranog teksta gore ..to je slucajno biggrin

Added (2010-07-02, 21:55)
de de surv .. molim te ....ako je tebi ovaj sajt preci od nekih osnovnih stvari u zivotu , nije meni !!! e to je smesno ...to sto si uzimao slobodne dane netreba da ima veze sa ovim ....i ne znam kakvo tu vreme treba zaista biggrin postavis pitanje nadjes odgovor ..to sve zavrsis za 15 minuta plafon !!! i zasto neizbacis takmicare koji nisu tu nekoliko dana ??????????? jer ti to njih provlacis il sta ???to sam ti rekao napocetku ...daj bre cocvece ako se vec toliko mucis te uzimas slobodne dane onda uradi kako treba ....

Added (2010-07-02, 21:56)
joj al ovo za slobodne dane je smesno na kvadrat hahahahhaha

Added (2010-07-02, 21:58)
i na koje si se tacno zadnje slatko nasmejao preciziraj ???? jer sve sto sam napisao je tako !!! i nije mi jasno sta je tu smesno ....sem ovih slobodnih dana ...hahaha

GameHost33Date: Friday, 02-07-2010, 22:58 | Message # 84
Generalissimo
Nije lako smisliti igru , s time ja sam ove sve igre smislio unaprijed odnosno prvih 10 igara je smisljeno pre pocetka sezone i trebao mi je 1 dan da to sve popisem u wordu i samo sada kopiram.
nije lako vjeruj mi.
Suljosa znas gdje , ako znas necu ni reci jer me je zamolio ali ima jako dobru ispriku.
SavoBl ima problem sa konekcijom i tu je za 2 dana a ostali budu na FB a ne dolaze e to mi smeta

NeoDate: Friday, 02-07-2010, 23:12 | Message # 85
Major general
hahahahha daj nit me zanima gde je ko ni zasto je to tako , al ja te pitam dali ce njegov povratak u pleme biti regularan ?jer npr ispao je vuxa , koji ma koliko negativno uticao za njegovo pleme u poslednjoj igri , vise je zasluzio nego neki sto nedolaze uopste !!!! i mi smo izgubili 1 poen u igri na pocetku pa smo pobedili ! jedna lasta necini prolece ....to mi malo nije jasno....znaci covek moze da dolazi na igre i ispadne bez obzira koliko je aktivan ... a sa druge strane covek moze da nedolazi od pocetka i ima jak alibi iza sebe tj izgovor !!! to je provlacenje gospodine Miko ...suljosa je izbegao 4-5 plemenskih da nelupam sad napamet ...znaci ovako ja ako ne budem mogao da nastavim reci cu to i nek me izglasaju il ti izbacis al se necu provlaciti kao pojedinci koji ne dolaze par dana ..i posle dodju i imaju sve isto kao ja il mi sto iole dolazimo, ako neko nedodje na 3-4 pa i 5 dana izbaci ga tu nema sazaljevanja niti razumevanja ...to je logicno i ne znam sta je tu nejasno ?i rekoh da nam se vrate zivoti ...jer to sto si skinuo celom plemenu nema logike !

Added (2010-07-02, 22:11)
kuco si u wordu ??? pa ok postujem to sto se mucis ...i uvek ti nagovestavam tvoje greske al ti nista ...nit si mi dao bilo kakav odgovor na pitanja neka gore ..nit zasto si malopre zakljucao plemensku temu ?kao sto rekoh nisam dete nit psujem nekog da bi mi zabranjivao ,a jos manje kaznjavao ???

Added (2010-07-02, 22:12)
da vazno je da si rekao da ti je smesno ...meni je ovo pre zalosno ...to sto radis ..to sto zakljucavas teme il neodgovaras na fb i sl.

GameHost33Date: Friday, 02-07-2010, 23:14 | Message # 86
Generalissimo
teme sam zakljucao jer je igra i od sada ce tako biti , a SavoBl je bio najaktivniji u Perdidu to sam znas i da je bio na svakoj igri , ali u Utorak mu je crkla konekcija i to je to.
Suljosa nije bio samo na 1 plemenskom ovom sada a nije ni isao na njega tako da... pogledaj , bila su ukupno 3 plemenska , ni na jedno nije isao tongue a i bio je na ova 2 kada su bila , bio je tu

NeoDate: Friday, 02-07-2010, 23:34 | Message # 87
Major general
kao sto rekoh ne zanimaju me niciji problemi ...onog regu si izbacio ja mislim pre dan dva ...i opet je dosta dogurao a ja mislim da nije bio od 2 igre ni na jednoj i da je dosao samo na poslednjoj nastavio bi opusteno ....ja ako sam veceras odvojio vreme za ovo i dodjem i ti me kaznis ?? hahahha ...zaista mi tvoji postupci nisu jasni al ajd ...toliko mucenja i ulozenog truda sa tvoje strane a tako malo prisutnih ljudi ... mi koji smo veceras bili online ne mozemo biti u istom kosu kao i oni sto nisu bili prisutni ..to nema veze ni sa plemenom niti bilo cime ..jednostavno nema logike ...pa sta su ovi sto nisu dosli konji da ispastaju zbok drugih koji ne znam zbok cega ne mogu ? sutra je subota , ja sam proslu odlozio izlazak da bi ovde ispostovao ..al sad kad vidim kako se ponasas ni u najmanju ruku se necu ustrucavati da ne dolazim na igre i da se trudim...jednostavno me zabole ....kako se ti ponasas prema meni tako cu ti vracati ....toliko o tome ....

Added (2010-07-02, 22:34)
a tek ivanasm prosle sezone hahahhahah kad se setim samo ,,,mogla je i pobediti komotno da se malo potrudila na kraju , a kod nas je bila mozda na 1 igri i onda otisla u dr. pleme ...toliko o tome da nedolasci ljudi imaju neki znacaj po njih hahahah znaci komotno mozete da nedolazite i samo sljate surv obrazlozenja i eto vas u ujedinjenju ..gde vas ceka troja sa mozda 2-3 tajna i jos neki takmicar da ispuni kvotu 5 !!! i bice sranja tek onda !!! od nas koliko nas bude bilo u ujedinjenju za vise od pola nece moci da se glasa koliko ce biti zasticeni hahahah, a tek neki pojedinci kao TROYA koji su bili vec 3 X na OD ..mogu misliti da ako osvoji jos neki zastitni imunitet kao sto je sledeci sto si napisao ...bice glat u finalu !!! rekao sam i na pocetku da su sranje ti tajni imuniteti 5-6 komada ...koliko si ih stavio ..da ti je ostalo jos ona greska da posle glasova zna ko je ugrozen to bi bila tek smehoteka ....pre ucesca u all stars ces morati to definisati pre pocetka ucesca ....

GameHost33Date: Friday, 02-07-2010, 23:36 | Message # 88
Generalissimo
troya ne moze na OD jer je ispunio maximum od 3 puta , NEO rekao sam od sada ko ne dolazi biti ce kaznjen ovo je danas bilo i za pleme da i pleme nesto snosi

NeoDate: Friday, 02-07-2010, 23:51 | Message # 89
Major general
hahaha nek snosi nesto pleme nakon toga sto ces na vratiti skinute zivote !!! pa ja mislim da troyi treba dati sansu jos 20 x ...ti ocigledno ne znas o cemu ja govorim ....te tajne im smanji na 2-3 a ne na 5 !!! dali ti razmisljas koji ce nivo zastite imati neki ljudi ... a i jos jedna zamerka u nizu je ta sto kad neko osvoji imunitet nedobija ama bas nista !!! a na igrama natrpas 200 nagrada !!! toliko pises u wordu i mucis se a toliko propusta il sta li je vec ...namera mozda da tako treba hahaha. svasta ,,,

Added (2010-07-02, 22:51)
od ove sezone ce opet ispasti sranje kao i u prosloj ako se ovako nastavi ...bar ja tako mislim ...pogotovo sto je danasnja kazna ne osnovana ako pogledate nedolazak nekih ljudi ..tj ovakve situacije su bile sve do sad i bilo je ok ...ne mozes da dodjes ok igracemo koliko nas ima ...ja da dolazim veceras pri tom da me kaznjavaju zato sto sam prisutan ..nece moci , jos si odlozio igru , pa nisam kreten da me motas oko prsta ...nek se kazne slobodno nastave sutra ...radi vecerasnjeg tvog propusta sto si nam skinuo zivote , ja vec u najavi ti govorim da sutra se NAMERNO NECU POJAVITI !!! jer to ne prolazi za sve isto ocigledno , tako da tvoje propusta kako kaznjavas celo pleme ostavi nekom drugom i kazni ljude il izbaci sto nedolaze nekoliko dana ...meni kad bude pukao net il kad budem putovao reci cu svima da imam problema i necu igrati u nastavku i to ce biti fer za sve i to je to ...

SuljoDate: Saturday, 03-07-2010, 15:33 | Message # 90
First
POZZZ PLEME! smile

Search:

VS |