Friday, 10-01-2025, 03:57Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Desastre - Page 26 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Desastre
troyaDate: Friday, 09-07-2010, 17:03 | Message # 251
Colonel general
Group: Users
Awards: 22
Status: Offline
kamp i cela igra na izumiranju smile

Added (2010-07-09, 16:03)
---------------------------------------------
1.Neo
2.Bokili
3.Savo

ja bi odmorio veceras tongue ako ostali nemaju nista protiv smile

Nisam zadovoljna ^_^

NeoDate: Friday, 09-07-2010, 20:58 | Message # 252
Major general
Awards: 0
nemam nista protiv ,al sam primetio da ne odmaras kad se ide na OD i neke nagrade onda si prvi ?:)

Be the change you want to see in the world ...

troyaDate: Friday, 09-07-2010, 21:04 | Message # 253
Colonel general
ovo je prva igra u kojoj ne igram smile

Nisam zadovoljna ^_^

Steva93Date: Friday, 09-07-2010, 21:11 | Message # 254
Lieutenant colonel
Awards: 1
Ostao sam kuci da bi igrao igru,a sad ja ne igram...odakle vam bre pravo da mene ne stavite da igram igru???...

NeoDate: Saturday, 10-07-2010, 00:11 | Message # 255
Major general
ja ne znam takodje ko je odredjivao ko igra ko ne ? troya jako si namazan !!! juce si mi uputio komentar kad smo pricali ko bi isao u dr pleme da glasa ako bi bila ta nagrada DA SAM ZELEN !! a ti si druze bio 3 x na OD ne znam samo kako si zasluzio jer i drugi igraju ovu igru a kad nema nikakve nagrade onda te zabole izgleda ...

Added (2010-07-09, 23:11)
---------------------------------------------
SVASTA !!!! igru nisam ni video ..a troya rece da je bolestan na cetu, ..a znao sam da ce se prvi naguziti da osvoji ovakve nagrade ...a kad je to birao on ko ce da igra to niko ne zna ...ja nemogu biti 24 h pored kompa ....al ovakvo ponasenje je zalosno od strane troye ...ne zelim nista vise polemisati ...sutra se necu pojaviti na igri imam party neki , a za nastavak cu videti posto cu mozda biti i ja bolestan pa makar me izbacili ...jebes ti ovakvu igru kad njega mrzi da igra, a visi na netu 24 h ...a za OD da nepricam ne znam kako neko moze ici 3 X , a ostali igraci jos glasaju za njega ako sam tako skontao ..ostali dal su samo njegovi PIJUNI il sta je ne znam ...al neucestvuje samo on vec i drugi igraci ...to vazi i za SURV. koji dozvoljava toliko puta da neko ide na to ostrvo , jer napominjem previse nagrada i zastita ...igre glupe da gluplje ne mogu biti ..bar poslednje ...igrac kaze da je bolestan i da neigra i onda pobedi ...moja greska sto nisam ucestvovao al TROYA ne moze dobiti tu nagradu jer je rekao da je bolestan ...to NIJE FER prema ostalima .... al agonija gresaka i bagova se nastavlja ocigledno od strane admina ...

GameHost33Date: Saturday, 10-07-2010, 00:29 | Message # 256
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
nema igre sutra

NeoDate: Saturday, 10-07-2010, 00:33 | Message # 257
Major general
imam pitanje : Do koje granice neko moze da vredja ..? nek svako procita sta sam napisao i nek kaze jednu rec gde sam nekog uvredio ...ne moze mi govoriti neki balavac da sam retardiran ... nek se povede racuna o takvim stvarima ...to se odnosi na TROYU direktno

troyaDate: Sunday, 11-07-2010, 16:25 | Message # 258
Colonel general
pozz plemenu vratio sam se sa ekskurzije xD

vidim vratila se moja mackica pa isto tako i moje raspolozenje :*

Idemo dalje, vidim Neo ne vadi moje ime iz ustiju hehe decko iskuliraj smile Savo je birao sam dan pre toga i niko drugi pa ni ja mu nismo zamerili na tome smile tako da sam imao pravo to da uradim kad niko nije bio online. Dalje imam i ja pravo da ne igram neku igru, i ti nisi sve odigrao pa mene boli uvo. Takodje da ja nisam nigde rekao da zbog bolesti necu da igram. To sto ti sve shvatas bukvalno je opet samo tvoj problem. Ja sam samo rekao Savi da i dalje povracam posto sam mu se zalio 3 dana za redom ne vezano za igre. Kazes kako isam igrao bolestan??? pa ja nisam na samrti vec se desi da mi s eponekad smuci i bacim peglu ali to i dalje nema nikakve veze sa virtualnom igrom...

Za ovo "retardiran" sam vec objasnio na chatu i ne zanima me vise tvoje misljenje... ti si meni rekao da sam saban sabanski pa s enisam kao malo dete zalio Miki.

P.S ne smaraj vise...

Nisam zadovoljna ^_^

merryDate: Sunday, 11-07-2010, 17:02 | Message # 259
Major general
Awards: 7
pozzz troyice biggrin :* heart

Don't hate me because i'm perfect,hate me because you're not :)

troyaDate: Sunday, 11-07-2010, 17:06 | Message # 260
Colonel general
mackice :*

Nisam zadovoljna ^_^

Search:

VS |