Desastre
|
|
MarkoNG | Date: Saturday, 19-06-2010, 21:52 | Message # 21 |
Colonel general
Group: Users
Status: Offline
| Pa Neo moras da priznas da sam bio bolji od tebe u igrama dok smo bili Galf,a uzeo sam i jednu igru u ujedinjenju Ta igra me je smorila do DZ
FM 2020
|
|
| |
Neo | Date: Saturday, 19-06-2010, 22:02 | Message # 22 |
Major general
| hahah pa neslazem se , nikola je dosta ucinio za pobede kao i nemanja i ja ,mane je takodje dosta ucestvovao i super je momak, ja sam osvojio takodje igru predvidjanja, i nisam ni u jednom trenutku sebe uporedjivao sa bilo kime , niti se izdvajao , podseticu te ako tako gledas da si izbacen pre mene , i to 2 x , ja sam jednom podvukao i napustio jer je bilo nepodnosljivih gresaka ...al da neko za sebe da kaze da je najbolji i da je bolji od nekoga a do juce je bio u istom plenu i tad je cutao ? Ja cu reci da kapiten u ovom slucaju mora biti brz i imati brz net ...Ne slazem se sa tobom , jer drugacije gledam ... Added (2010-06-19, 21:02) --------------------------------------------- I ako nismo ni poceli a treba da se poredimo medjusobno to nije dobro ...i zaboravljas neke stvari da je nikola ono vece bio presudan , brze je pisao od laze i to nas je izvuklo ..a ti gledas samo sebe zato tako i govoris ..al to je tvoje misljenje i ja se apsolutno ne slazem sa njim..
Be the change you want to see in the world ...
|
|
| |
MarkoNG | Date: Saturday, 19-06-2010, 22:21 | Message # 23 |
Colonel general
| Dobro,ja sam zato i dodao ono da se ne ljutis Opet,ja i dalje mislim da sam najbolji Added (2010-06-19, 21:21) --------------------------------------------- Eto neka Surv da igru unutar plemena ,pa neka najbolji bude vodja,a najblizi bude zamenik Added (2010-06-19, 21:21) --------------------------------------------- Eto neka Surv da igru unutar plemena ,pa neka najbolji bude vodja,a najblizi bude zamenik
FM 2020
|
|
| |
Neo | Date: Saturday, 19-06-2010, 22:23 | Message # 24 |
Major general
| Pa ja govorim da se ne ljutim jer je to tvoje misljenje , moje je drugacije Al nema logike reci da si najbolji kad ne poznajes ostale , tako i troya ima iste komentare , kako je on najbolji bla bla bla , cisti samohvalisavac i nista vise
|
|
| |
MarkoNG | Date: Saturday, 19-06-2010, 22:25 | Message # 25 |
Colonel general
| Ja tvrdim da on jeste tamo najbolji Added (2010-06-19, 21:25) --------------------------------------------- Bolji nego Laza,ne racunajuci ovo sa mnom sta je uradio
FM 2020
|
|
| |
Neo | Date: Saturday, 19-06-2010, 22:29 | Message # 26 |
Major general
| hahaha a ti ga znas jel ? Pazi ovako ..ako osoba za sebe kaze da je najbolja a ne poznaje druge takmicare ja mogu reci da Nije Normalan ! sem ako se ne zeza naravno ...vidim i ranije je pobedjivao 0 puta ,,izbacili ga jer su protivnici imali po 2-3 skrivena u dzepu ...ocigledno je da nije tako ... Added (2010-06-19, 21:29) --------------------------------------------- Sta je laza sa tobom uradio ? Ne znam zasto govoris sve ujednini ? ako se celo pleme dogovaralo ,, ti ces reci da si se ti ipak istakao ? svasta ...
|
|
| |
MarkoNG | Date: Saturday, 19-06-2010, 22:32 | Message # 27 |
Colonel general
| Cekaj,jel se mi dogovaramo ili svadjamo :D :D
FM 2020
|
|
| |
Neo | Date: Saturday, 19-06-2010, 22:36 | Message # 28 |
Major general
| pa ne znam ja ,odgovaram na pitanja ...ne volim arogantne stavove i samohvalisavce ..ja sam bio u zivotu u sto sta najbolji od drugih pa nikad mi nije palo napamet da se hvalim ..mogu biti drug i pomoci svakom ...jer kad neko napise neku recenicu kroz nju moze da napise kakva je osoba ..:) Nesvadjam se ni sa kim ...
|
|
| |
MarkoNG | Date: Saturday, 19-06-2010, 22:38 | Message # 29 |
Colonel general
| E onda se ja ne slazem sa tobom Bacam rukavicu,pa ko duze izdrzi Added (2010-06-19, 21:38) --------------------------------------------- Izgleda da smo povukli sindrom naziva plemena
FM 2020
|
|
| |
Suljosa | Date: Saturday, 19-06-2010, 22:41 | Message # 30 |
Colonel general
| Slabi ste jaci sam ja
<3 KAO STO JE BOSNA MOJA, NA SVIJETU LJEPSE NEMA!!! <3
|
|