Friday, 10-01-2025, 13:48Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Tema za svađu - Page 15 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Tema za svađu
NeoDate: Sunday, 27-06-2010, 17:46 | Message # 141
Major general
Group: Users
Awards: 0
Status: Offline
i nowitzki je rodjen u poljskoj pa igra za nemacku i to kida ?

Added (2010-06-27, 16:46)
---------------------------------------------
nema to veze ko je gde rodjen vec kako se oseca ...

Be the change you want to see in the world ...

anguaDate: Sunday, 27-06-2010, 17:53 | Message # 142
Major
pa ako je decko tamo rodjen i tamo odrastao, meni je skorz normalno onda da oseca spaniju kao svoju zemlju i da oce da igra za spaniju. to sto mui je cale iz srbije u principu nema veze sa njim licno, a sto sad ne igra ne znaci da nece u buducnosti. da je obrnuta situacija tj. da je neko ovde rodjen i odrastao pa otisao da igra za neku drugu reprezentaciju bio bi anatemisan.

Eddie: I was taken up to heaven, and I spoke to God.
Saff: What about?
Eddie: Shopping, mainly.

RafaeloDate: Sunday, 27-06-2010, 17:54 | Message # 143
Major
Awards: 1
Quote (Neo)
i nowitzki je rodjen u poljskoj pa igra za nemacku i to kida ?

I Čavić je rođen u SADu pa nastupa za nas....i Subotić je iz Republike Srpske ceo život živi vani, zvali su ga sa svih strana pa je izabrao SRB....
Krkic seronja

Added (2010-06-27, 16:54)
Nije Krkic izabrao Spaniju zato sto je voli nego zato sto je bolja reprezentacija od Srbije...al zato ce lopte skupljati ceo zivot...

anguaDate: Sunday, 27-06-2010, 18:01 | Message # 144
Major
kako ti znas zasto je on izabrao? a i ako je zato izabroa i to je ok, ako misli da ce tamo imati vecu sansu.
mozda je i cavic izabrao srbije, jer je bolje biti prvi u selu nego poslednji u gradu. u americi bi bio iza felpsa, ovako je ovde prvi, a pri tom je i heroj jer se eto odrekao amerike zbog srbije.

sta da je albert nadj odabrao da igra za madjarsku? pljuvali bi ga svi redom. to sto je on igrao za jugoslaviju to je ok, a sto krkic oce za spaniju to nije ok.

NeoDate: Sunday, 27-06-2010, 18:02 | Message # 145
Major general
slazem se sa rafaelom i nema veze ko je gde rodjen ...Cavic je pravi covek !!! ajde kad je neko iz mesovitog braka pa i ajd, al da ako je iz cistog srpskog braka zasto ne bi igrao za srbiju ...mislim da je nowitzkom majka nemica bavila se kosarkom , a otac poljak bavio se rukometom ...i covek odlucio da igra za nemacku .

RafaeloDate: Sunday, 27-06-2010, 18:11 | Message # 146
Major
Pa po tome kako je Cavic izabrao da igra za Srbiju Krkic je odlučio da bude zadnji u gradu, a?
Cavic je diskvalifikovan zbog iste te Srbije....to se ne radi zbog para ili mjesta...bolje on priča srpski nego naš prestolonaslednik...
Ili imas osjecaja i patriota si ili te to ne zanima i zanima te samo karijera....
Ko kako izabere...nemam nista protiv...samo reprezentacija nije klub, za nju se igra srcem...ili mozeš baciti u vodu svu svoji igru i znanje...
Krkic nikada nece biti glavni igrač za Spaniju...nikada...
Deko je jedini izuzetak

anguaDate: Sunday, 27-06-2010, 18:14 | Message # 147
Major
hocu da kazem da nit mi je cavic pravi covek nit mi je krkic seronja. njih dvojica su uardili sta su uradili i to su postupci njih kao pojedinaca. sad sto se to nama svidja ili ne svidja govori vise o nama nego o tim ljudima. svako treba prvo da gleda sta mu se licno isplati vise. od njihovih postupaka smao ce oni imati dobro ii lose, na nas to uticati nece. svi smo mi prvo pojedinci, pa tek onda clanovi nekih koletkitiviteta.

pod tim govori o nama ne mislim niti ista lose niti ista dobro jednostavno mogu neke stvari da se procitaju iz toga i nista vise.

Message edited by angua - Sunday, 27-06-2010, 18:15

RafaeloDate: Sunday, 27-06-2010, 18:20 | Message # 148
Major
Mi jesmo prvo pojedinci
Ali ze reprezentaciju i u fudbalu....to nije pojedinacan sport..nego grupni...mozes ti biti sta god hoces...sam si niko i nista ako deset igraca pored tebe ne igra kaop jedan....
Nemam licno nista protic Krkica...smatram, ga seronjom ne zato sto je izabrao Spaniju ..nego zato sto se stidi svog porijekla...a to mi se gadi....
Sto se Cavica tice....ono sto je on uradio...utice na nas....jer nas prdstavlja u svijetu...meni licno je donijo mnogo lijepih osjecaja svoji9m pobjedama i nesrecnih kada je izgubio....a te emocije koje covjek ima ili nema ga određuju...Ja ne zivim sama na svijetu i drago mi je zbog toga.

anguaDate: Sunday, 27-06-2010, 18:45 | Message # 149
Major
to o cemu sam pricala nema veze sa kolektivnim i pojedinacnim sporotvima. mi smo pojedinci i on kao pojedinac bira da li hoce da igra za ovu ili onu zemlju. covek je izabrao da igra za zemlju u kojoj je rodjen i odrastao i za koju je verovatno mnogo vise vezan, nego za zemlju u koju je dolazio na letnji raspust. to ne mora da znaci da se on stidi svog porekla. po cemu se stidi porekla? njemu na dresu pise krkic, a po tome moze da se vidi da po poreklu nije spanac.
spanija mu je vise pruizla nego srbija, i zar ne bi bilo pljuvanje po spaniji da je odabrao da igra za srbiju?
i opet pitam da li je albert nadj seronja?

NeoDate: Sunday, 27-06-2010, 19:00 | Message # 150
Major general
Ne pise mu krikic na dresu vec BOJAN biggrin al nas prestolonaslednik hahahahha de se njega seti :DDDD on ne zna prosto prosirenu da sastvai na srpskom :DDD, e a albert nadj je seronja oduvek bio ..kad je rekao posle meca sa R.Madridom da Bekam igra kao devocica ?! hahahhaha on nikad nije bio neki fudbaler ...uvek je bio bolji na recima ...

Added (2010-06-27, 18:00)
Ima centar sut kakav Nadj moze da sanja ...ma taj nadje je seronja bas uvek bio po izjavama ...

Search:

VS |