i ako nemogu da pisem na svom plemenskom cetu, ne znam gde mogu ??? i posle me neko pita sto si prethodne sezone odustao , odgovor je zato sto je admin bezobrazan krajnje ...kao da samo ti ovde gubis vreme i samo kazes znas kako je meni ...sacuvaj boze ....ja dosao malopre i ceo dan na poslu jurio po gradu i stignem na igru i ti zajebavas ? posle kazes previse su neki ljudi dali sebi oduska ..ja sam ti rekao da nisam kreten neciji da me mota oko prsta i kazem da necu nastaviti ako ne prestanes da zajebavas i izmisljas toplu vodu ...nego ostavi da se igra normalno ..ko dodje dodje ko ne njega kazni ...ovako kaznjavas ljude koji su tu prisutni ...to sto ti ne smes da izbacis ljude koji nedolju na 2 igre to je tvoj problem ..to sam ti rekao vec ..pise lepo u pravilu ko nedodje leti !!! a neki nisu dolazili na sigurno 3-4 igre i dogurali do ovde ??? sta reci nego BEZOBRAZLUK !!!Added (2010-07-02, 21:22)
---------------------------------------------
sta bre lupas ?????????????
Ja i Marko smo igrali sami otrpilike sve igre sem prve !!!! i vecinu dobijali !!!! sto neizbacis one sto nedolaze ????????????????????????? alooooo breeeee !!!! imas ljude koji su morali napustiti jer nisu bili na 2 igre cak i 4-5 !!!! uzas jedan ....pocinjes sam svadju koja ce samo skoditi svima !!!!
Added (2010-07-02, 21:23)
---------------------------------------------
sto nisi stavio pre samog ucesca neku pred kvalifikaciju !!!! da si to tad uradio ne bi bilo ovakvih problema u startu je bilo ljudi koji uopste nisu dolazili ma sta ti pricao ...dobro znam bio sam na meebo sve igre sem 1