FILMSKI KVIZ
|
|
lazalaza93 | Date: Thursday, 19-08-2010, 01:40 | Message # 101 |
Colonel general
Group: Users
Status: Offline
| Marko, nasao sam za brod na Googlu, a ova dva sam znao... Neo, gledao sam na Mythbustersu ili tako nesto na Discoveriju emisiju o tome da li se islo na mesec. Oni su radili svakakve testove i ocekivao sam (a ni sad ne verujem da su isli) da ce dokazati prevaru, ali bas naprotiv, svi dokazi su ukazali na to da su stvarno isli (u sta i dalje ne verujem)... Added (2010-08-19, 00:40) --------------------------------------------- http://www.youtube.com/watch?v=Wym04J_3Ls0 evo i linka
|
|
| |
Neo | Date: Thursday, 19-08-2010, 01:41 | Message # 102 |
Major general
| ajd sutra otvoricu posebnu temu ovde negde ako mika dozvoli ...ja se secam i kad sam zavrsavao fakultet da je bilo dosta ljudi koji citaju slicnu tematiku ...neke od tih knjiga sam cekao ranije po mesec dana da dobijem u narodnoj biblioteci u bg ...ima jako dobrih stvari ...mada piramide preferiram posebno
Be the change you want to see in the world ...
|
|
| |
lazalaza93 | Date: Thursday, 19-08-2010, 01:41 | Message # 103 |
Colonel general
| Quote (Neo) mada piramide preferiram posebno Ja bermudski trougao, ali i ostalo
|
|
| |
MarkoNG | Date: Thursday, 19-08-2010, 01:43 | Message # 104 |
Colonel general
| Kokoska ili jaje
FM 2020
|
|
| |
tiksi | Date: Thursday, 19-08-2010, 01:45 | Message # 105 |
Pobednica VS 2 i VS 5
| Prokletstvo piramida je izgleda istinito..znam par ljudi koji su uzeli kamen odande i nisu dobro prosli... Da bas volim misterije u bilo kom obliku... Politikin Zabavnik po meni najbolji casopis
Ljubav sve zamrsi. Mržnja sve pojednostavi. Ipak ne odricem je se.
|
|
| |
AleXandar | Date: Thursday, 19-08-2010, 01:46 | Message # 106 |
Pobednik VS 3
| Imam ja neki hrvatski History kanal na tv-u. Juce je bio dokumentarac o Stonehengu , a prekjuce za piramide. Mnogo dobar kanal
Keep hope alive
|
|
| |
Neo | Date: Thursday, 19-08-2010, 01:47 | Message # 107 |
Major general
| pa 60 % ljudi u svetu ne veruju da su leteli na mesec ...ja sam pregledao sve snimke vezane za to ..tj i imam taj dokumentarac i 100 % nisu leteli '69 ...pa da ne bi dublje ulazio u temu ...postavicu logicno pitanje : Ako su tad leteli , zar ne bi bilo logicno da nakon 40 godina lete bar jednom u 10 godina ako ne i pre ?? , s obzirom gde je sad tehnologija a gde je tad bila ..? Izgovor NASE je da nemaju para ...sto je najsmesniji odgovor koji sam cuo ...To je pitanje povezano takodje tad sa odnosima SSSR i USA tad ...jer su rusi bili daleko jaci tad u pogledu tehnologije ...na neki nacin da bi im stali na crtu ameri su morali naciniti nesto veliko ...pa su navodno leteli na mesec ,,,dok dokazi govore sasvim drugacije ..
|
|
| |
lazalaza93 | Date: Thursday, 19-08-2010, 01:47 | Message # 108 |
Colonel general
| Sve u svemu, obozavam misterije, avanture, putovanja, razna mesta itd.... Neo, verujem i ja da nisu leteli, i normalno je da bi leteli opet sada da jesu onda... Ali nisam znao za ovaj smesni izgovor :S Verujem i u vanzemaljce, ali da su leteli iznad Zemlje ? Ne ... Gledajte Digitalni andjeo (strasan film !) i shvaticete neke stvari...
Message edited by lazalaza93 - Thursday, 19-08-2010, 01:49 |
|
| |
MarkoNG | Date: Thursday, 19-08-2010, 01:49 | Message # 109 |
Colonel general
| Quote (tiksi) Prokletstvo piramida Nefertiti,gledao sam nesto na Likovnom sada u 2 srednje Added (2010-08-19, 00:49) --------------------------------------------- Djavolja Varos,voda i kola idu uzbrdo,potok tece uzbrdo
FM 2020
|
|
| |
Neo | Date: Thursday, 19-08-2010, 01:53 | Message # 110 |
Major general
| imam te sve te dokumentarce u kolekciji ...mada dosta njih je bazirano na kako da obijasnim relativnim stvarima ...te takodje ne treba neke stvari uzimati za ozbiljno ...pogotovo DIGITALNI ANDJEO ..to je nas domaci i najpoznatiji ...crkva se ogradila odma od toga ... otisao sam spavati ljudi ...laku noc Added (2010-08-19, 00:53) --------------------------------------------- digitialni andjeo je pomenuo gomilu gluposti rekao bih ..posto vecinu stvari sam procitao ...a ono sa mikrofonom kad spustaju u zemlju za vreme komunizma ..kao tad je zataskano ...snimljen je pakao hahahhah...e ono kad sam video odma sam odbacio jer ..znam za taj slucaj gde je merena dubina zemljine kore i to je glupoost sto su ubacili ..al ima neke stvari sa kojiam se slazem apsolutno ...sve u svemu ima boljih dokumentaraca o duhovima ...ber.trouglu ..ikarnaciji ...zivot posle zivota ...religije itd ... laku noc po 10 X :DD
|
|
| |