JAMES BOND filmove mozes voleti ili mrzeti, ali oni traju blizu 50 godina i u celom svetu su gledani...
molim te lara film kum i milion drugih su takodje legendarni ...i traju i trajace ...nevidim smisao da 2 x pitas pitanje za JB ..to nema veze da li ja volim il ne ...jer toliko je filmova , a ti se ogranicila na 1 samo ...
Added (20-08-2010, 20:44)
---------------------------------------------
narode, ja dajem pitanja iz filmova i serija koji su imali veliku gledanost...
lara ja sam prethodnih godina kontstanto pratio gledanost serija i filmova ...pogotovo stranih ...a znam takodje koji su nasi najuspesniji filmovi i serije ...samo cu reci JB jeste gledan ...al ima daleko uspenijih ..i pitanja postavi teza malo da se teze nalaze na netu ...jer vidis i sama da se lako nadju odgovori ...a ja i dalje tvrdim da ima nekih scena iz filmova koje se ne mogu naci na netu ...Added (20-08-2010, 20:47)
---------------------------------------------
tri najsuspesnijie serije koje se izdvajaju su Lost , Heroes i Prison Break ...mada se to menja konstantno ...pomenucu jednu od najuspesnijih serija u svetu Friends ...koji drze mnoge rekorde ...Filmovi poput " Bilo jednom u americi" ...Kum ... itd itd ...su keva za JB u svakom pogledu uspesnosti ...