Perdido,Overleve,Troan,Galf pridjite.
Danas se borite za imunitete.
E sad , danas se borite sami protiv sebe doslovce
Danasnja igra se sastoji iz tri djela
Prvi dio je mozda I najvazniji…
Igra traje 2 sata I 15 minuta a mozda I manje , toliko je maximum , znaci do pola 12 ce sigurno zavrsiti a mozda I ranije Anja se vraca sa Ostrva Duhova posle igre
Pa da vam objasnim o cemu je rijec
Imate 60 minuta ( vremena do 22:00 ) , da smislite 15 pitanja vezanih za Portugal ili za bilo sta ili za bilo koga vezanog za Portugal ili za bilo sta sta se desava u Portugalu , znaci sve vezano za drzavu Portugal, sva pitanja ce do 22:00 poslati vodja plemena meni na pp I pored pitanja I odgovora na njega mi posaljite link ili izvor odgovora
Igrate Perdido vs Galf I Troan vs Overleve
Kada smislite pitanja za protivnicko pleme ( sto teze smislite to bolje za vas ) imat cete 45 minuta da odgovorite na ta pitanja , Galf ce da odgovori na Perdidova pitanja a Perdido na Galfova pitanja, oba plemena , odnosno vodje sa plemena salju meni odgovore na pp I ko bude imao vise tacnih osvaja imunitet , ako budete imali isto tacnih ko prvi posalje ima imunitet.
Dva plemena koja budu porazena u duelu igraju medjusobnu igru , ali o tome kasnije kada zavrsi ova igra
ZNACI IDEMO KORAK PO KORAK , IMATE TACNO 1 SAT DA SMISLITE 15 PITANJA , PERDIDO ZA GALF , GALF ZA PERDIDO I TROAN ZA OVERLEVE I OVERLEVE ZA TROAN
AKO TO NE ODRADITE DO 22:00 AUTOMATSKI IDETE NA PLEMENSKI SAVJET