Thursday, 09-01-2025, 18:24Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Sedma igra ( za nagradu ) - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Sedma igra ( za nagradu )
GameHost33Date: Thursday, 30-09-2010, 01:48 | Message # 1
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Status: Offline
Sedma igra ( za nagradu ) pocinje u Petak u 21:30

GameHost33Date: Friday, 01-10-2010, 22:34 | Message # 2
Generalissimo
Perdido,Troan,Galf dodjite.
Delija je izbacen iz Troana zbog nepojavljivanja I nadam se da se to vise nece pojaviti.
Danas se borite za nagrade.

Pa da vam objasnim o cemu je rijec

U igri ucestvuju svi clanovi plemena , znaci sto vas je vise I bolje da ne gubite igre jer do ujedinjenja cete biti u problemu.
Najavio sam da ce biti dosta igara od ranije a jos ih nismo imali I ovo ce biti prvijenac
Dobit cete 8 podataka , od kojih je pola tacno a pola netacno , naravno pod zvijezdicama sve , rijeci lj,nj,dz idu pod jednu zvjezdicu ne pod dvije ako ih uopste bude bilo , stvari su vezane za nesto ili nekoga u portugalu , ako niko do 01:00 nocas , znaci za 3 I pol sata ne nadje rijesenje nagrade niko nece dobiti , nakon svakih sat dobit cete po jednu pomoc

1. On/a je Portugalski *********
2. Rodjen/a je u mjesecu koji se zove ***
3. On/a ima ************* godina
4. Rodjen/a je u drzavi koja se zove *******
5. Njegovo/Njeno ime je ******
6. Njegovo/Njeno prezime je ********
7. Zadnji put je prvo mjesto osvojio/la u onome sto radi u gradu koji se zove *******
8. Rodjen/a je na dan koji zove *****

Pazite sada , odgovore koje mislite u temi pisu vodje : Biba,Ethan,Sac , kada vodja napise iduci odgovor moze tek za 10 minuta , ja necu stalno odgovarati je li tacno ili nije , samo kada bude tacno onda cu napisati odgovor , u slucaju DA SE NEKI DRUGI CLAN OSIM VODJE JAVI U TEMI automatski ce njegovo pleme biti izbaceno iz igre , ako vodja mora ici neka mi jave na pp I vodja I njegova zamjena meni I ja cu to ozvaniciti u temi

Da li vas zanima za koje nagrade se borite ?
1. Slanje nekoga na OD gdje moze naci vredne nagrade ali I nesto jako vazno izgubiti
2. Pobjednicko pleme ce dobiti iznenadjenje u kampu odmah posle igre
3. Pobjednicko pleme ce imati jednu privilegiju a to je : Posle iduceg plemenskog savjeta ostat ce 12 takmicara ( sutra ce ici 2 porazena plemena na plemenski savjet ) , pravit ce se 2 nova plemena sa po 6 clanova koja ce ostati do ujedinjenja , ali pobjednicko pleme ce moci da izabere 2 nosioca koja ce birati plemena , znaci sami cete se birati ali biranje ce poceti 2 takmicara koja izabere pobjednicko pleme , znaci svoja 2 clana

EthanMorascaDate: Friday, 01-10-2010, 22:41 | Message # 3
Major general
Group: Users
Awards: 6
nelson evora

Outwit - Outplay - Outlast

biba91Date: Friday, 01-10-2010, 22:42 | Message # 4
Colonel general
Group: Users
Awards: 5
zose mourinho

Prijatelj svih nije ničiji prijatelj....

GameHost33Date: Friday, 01-10-2010, 22:44 | Message # 5
Generalissimo
OVO JE DEFINITIVNO SMIJESNO BRZO I TACNO , JEDNOSTAVNO JEDNO LUPANJE KOJE JE DOVELO DO TACNOG ODGOVORA I DEFINITIVNO NAJBRZE ZAVRSENA IGRA U ISTORIJI VIRTUAL SURVIVORA , DA NELSON EVORA JE TACAN ODGOVOR , GALF OSVAJA NAGRADE

1. On/a je Portugalski ATLETICAR TACNO
2. Rodjen/a je u mjesecu koji se zove *** NETACNO
3. On/a ima ************* godina NETACNO
4. Rodjen/a je u drzavi koja se zove ******* NETACNO
5. Njegovo/Njeno ime je NELSON TACNO
6. Njegovo/Njeno prezime je ******** NETACNO
7. Zadnji put je prvo mjesto osvojio/la u onome sto radi u gradu koji se zove BEOGRAD TACNO
8. Rodjen/a je na dan koji zove PETAK TACNO

CESTITAM GALF

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

VS |