Tuesday, 17-06-2025, 21:50 | Main | Registration | Login |
|
Deveti plemenski savjet - Page 2 - Forum
Deveti plemenski savjet
| |
Sac | Date: Tuesday, 26-10-2010, 00:49 | Message # 11 |
 Colonel general
Group: Users
Status: Offline
| Quote (MikoSurvivor) Ko je ugrozen ? Nece tipove svi smo ugrozeni , konkretna dva imena i objasnjenja , necu nebuloze , ne priznajem odgovor ? Iskreno znamo da postoje dilovi , sami recite za koga mislite da je u kojem dilu ? Isto ne zelim neboluze Slusajte jos jednu necu neboluzu , napisite ime ili imena osoba za koje mislite da imaju tajni ili recite nema niko naravno Plemenski savjet moze poceti 1. I ja cu se sloziti za naupa i merry, nema ih na igrama, a i marko jer ni je ni sa kim u dilu... 2. Merry - Troya Tiksi - Ethan Biba91 - Sac Naup - Urke MarkoNG - ? 3. Mislim da niko nema, jer su tragovi bili toliko unesves, da je to nemoguce pronaci...
|
|
| |
biba91 | Date: Tuesday, 26-10-2010, 00:50 | Message # 12 |
 Colonel general
| 1 dil - Mery, Troya, Urke, Tiksi 2 dil - Ethan, Nauperac, Marko, Sac I ako Marko nije pronašao tajni na OD potom ga niki nije našao
Prijatelj svih nije ničiji prijatelj....
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Tuesday, 26-10-2010, 01:03 | Message # 13 |
 Major general
| Ugroženi su Merry i Nauparac zbog nedolaženja na igre. Mislim da su Troya i Merry u dilu, Urke i Nauparac, Biba i Marko... Mislim da Marko ima skriveni imunitet. I mislim da su ti pitanja neprimerena.
Outwit - Outplay - Outlast
|
|
| |
troya | Date: Tuesday, 26-10-2010, 01:35 | Message # 14 |
 Colonel general
| Quote Ko je ugrozen ? Nece tipove svi smo ugrozeni , konkretna dva imena i objasnjenja , necu nebuloze , ne priznajem odgovor ? Nauparac i merry po recima ostalih a ja nisam u poziciji da nekog ugrozim Quote Iskreno znamo da postoje dilovi , sami recite za koga mislite da je u kojem dilu ? Isto ne zelim neboluze troya merry sac tiksi urke ethan nauparac Added (26-10-2010, 00:35) ---------------------------------------------
Quote (MikoSurvivor) Slusajte jos jednu necu neboluzu , napisite ime ili imena osoba za koje mislite da imaju tajni ili recite nema niko naravno Opcija 1 sac zbog OD Opcija 2 niko
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
tiksi | Date: Tuesday, 26-10-2010, 01:53 | Message # 15 |
 Pobednica VS 2 i VS 5
| Ajd i ja da nalupam: Ugrozeni su Nauparac i Merry, jer ih nema na igrama.... - Troya i Merry - Urke i Tiksi, - Naup i Sac - Marko i Ethan, biba jer su jedini ostali..hehe Kako meni izgleda niko od nas ne zna sa kim u stvari ima dil Mislim da je Anja imala hi i da je jedan hi ispao iz igre. Ako nagadjam mozda ima Sac a mozda i Marko ili niko od njih. Miko dao si previse pokusaja da se nadje hi, a preteske zadatke, kako uopste mozemo da nagadjamo??
Ljubav sve zamrsi. Mržnja sve pojednostavi. Ipak ne odricem je se.
|
|
| |
lazalaza93 | Date: Tuesday, 26-10-2010, 02:30 | Message # 16 |
 Colonel general
| Ne znam da li moramo u istom postu i ja i Alex, ali on nije tu sad, a ja gasim comp i tek sutra uvece dolazim... Pitanje za sve koji su glasali za mene: da li ste me izbacili zbog toga sto sam velika konkurencija ili iz drugih razloga (kojih) ? Pitanje za sve: kada bi bila takva situacija kakva je i bila (oko nagrade koju sam ja zasluzio pre urketa), i da je Miroslav kriv, DA LI BI dodelili nagradu i ostecenom ili bi bili protiv toga, jer vam pravda naravno u ovom slucaju ne pomaze u igri??? Pitanje za sve: koga ne vidite u nastavku sezone? Pitanje za Bibu: sta ocekujes od igre, koji plasman? Pitanja za Troyu: da li je lakse igrati sa mnom ili bez mene? i da li mislis da imas vise sansi za pobedu sada kada sam izbacen? Pitanje za Marka: da li mislis da imas vise sansi za pobedu i napredak sada kada sam izbacen ili pre toga (da li sam uopste uticao na tebe i jesi li imao planove sa mnom)? Pitanje za Merry: gde izlazis veceras? Vidimo se na sledecem plemenskom, a sa nekim od vas i u VV ubrzo 3:)
Message edited by lazalaza93 - Tuesday, 26-10-2010, 02:35 |
|
| |
MarkoNG | Date: Tuesday, 26-10-2010, 07:33 | Message # 17 |
 Colonel general
| Quote (lazalaza93) Pitanje za sve: koga ne vidite u nastavku sezone? Tebe i Laru Quote (lazalaza93) Pitanje za Marka: da li mislis da imas vise sansi za pobedu i napredak sada kada sam izbacen ili pre toga (da li sam uopste uticao na tebe i jesi li imao planove sa mnom)? Naravno da,kao i svi,imam vise sanse za napredak ako mi konkurencija otpada,ali sa druge strane,mislim da sam,sto se tice napretka,mnogo izgubio kada si ispao.Mislim,ne,ubedjen sam da bi u nekom dilu sa tobom mogao daleko.Al eto,zivot ide dalje,a ja moram u skolu Added (26-10-2010, 06:33) --------------------------------------------- Quote (MikoSurvivor) Ko je ugrozen ? Nece tipove svi smo ugrozeni , konkretna dva imena i objasnjenja , necu nebuloze , ne priznajem odgovor ? Prosla dva puta sam izgleda bio ja,ali sam se nekako provukao.Ovaj put sam siguran da ce to biti Merry,jer ne igra igre,a glasa,sto se drugima ni malo ne svidja. Quote (MikoSurvivor) Iskreno znamo da postoje dilovi , sami recite za koga mislite da je u kojem dilu ? Isto ne zelim neboluze 1-Troya - 2-Merry - 3? 1-Sac - 2-Tiksi - 3 - Biba 1-Ukre - 2-Ethan - 3-Naup. 1-Sac - 2-Ethan - 3-MarkoNG 4 -Urke ? ? ? ? ? stvarno sada preterah u lupanju Quote (MikoSurvivor) Slusajte jos jednu necu neboluzu , napisite ime ili imena osoba za koje mislite da imaju tajni ili recite nema niko naravno Mislim da niko,sem mene,nema hi,i da sam u prednosti sa tim u odnosu na ostale.
FM 2020
Message edited by MarkoNG - Tuesday, 26-10-2010, 07:34 |
|
| |
biba91 | Date: Tuesday, 26-10-2010, 08:36 | Message # 18 |
 Colonel general
| Pitanje za sve koji su glasali za mene: da li ste me izbacili zbog toga sto sam velika konkurencija ili iz drugih razloga (kojih) ? Da zbog toga sam glasala za tebe jer si jaka konkurencija i jedan boljig igrača Pitanje za sve: kada bi bila takva situacija kakva je i bila (oko nagrade koju sam ja zasluzio pre urketa), i da je Miroslav kriv, DA LI BI dodelili nagradu i ostecenom ili bi bili protiv toga, jer vam pravda naravno u ovom slucaju ne pomaze u igri??? Pa treba je igrat fer i pošteno. Ako je Miroslav napravio grašku on bi je morao izpraviti. Ako su pravila za sve onda moraju biti pa makar slaba Pitanje za sve: koga ne vidite u nastavku sezone? Težko rečem možda Mery i Naperac Pitanje za Bibu: sta ocekujes od igre, koji plasman? Ovako imam još koje mjesto, da pridobim a onda dolazim u VV
Prijatelj svih nije ničiji prijatelj....
|
|
| |
tiksi | Date: Tuesday, 26-10-2010, 10:40 | Message # 19 |
 Pobednica VS 2 i VS 5
| @Laza: Pitanje za sve koji su glasali za mene: da li ste me izbacili zbog toga sto sam velika konkurencija ili iz drugih razloga (kojih) ? Jer si velika konkurencija, a i sa tobom sam imala manje kontakta nego sa drugima. Pitanje za sve: kada bi bila takva situacija kakva je i bila (oko nagrade koju sam ja zasluzio pre urketa), i da je Miroslav kriv, DA LI BI dodelili nagradu i ostecenom ili bi bili protiv toga, jer vam pravda naravno u ovom slucaju ne pomaze u igri??? Lazo bilo je ovakvih situacija i pre dovoljno, kad bi krenulo sve da se ispravlja ne znam gde bi kraj svemu tome bio. Drugo, podrzavam i Miku i tebe tako da ne znam sta bi radila. Miko ne moze da gleda u pasulj da li si ti sliku nasao pre pitanja. Sa druge strane nije u redu sto menja pravila tokom igre, ali svi znamo nije ni prvi ni poslednji put. Vec smo se navikli na takvu igru. Pitanje za sve: koga ne vidite u nastavku sezone? Hm tesko je biti prorok jer je ovo jaka drustvena igra u kojoj nijanse mogu da odluce. Nisu u dobroj situaciji Naup i Meri zbog neaktivnosti, moguce da ce ih Miko sam odstraniti iz igre ili da ce biti izglasani. Sve kombinacije su otvorene, ovo je takva igra.
Ljubav sve zamrsi. Mržnja sve pojednostavi. Ipak ne odricem je se.
Message edited by tiksi - Tuesday, 26-10-2010, 10:42 |
|
| |
troya | Date: Tuesday, 26-10-2010, 11:50 | Message # 20 |
 Colonel general
| Quote Pitanje za sve koji su glasali za mene: da li ste me izbacili zbog toga sto sam velika konkurencija ili iz drugih razloga (kojih) ? Zato sto si velika konkurencija...mosa sine nisam ja za tebe Quote Pitanje za sve: kada bi bila takva situacija kakva je i bila (oko nagrade koju sam ja zasluzio pre urketa), i da je Miroslav kriv, DA LI BI dodelili nagradu i ostecenom ili bi bili protiv toga, jer vam pravda naravno u ovom slucaju ne pomaze u igri??? Mozda bih ponovio borbu samo vas dvojicu, problem je sto tu urke nije kriv nego game host. Quote Pitanje za sve: koga ne vidite u nastavku sezone? smile Vidim ih sve, i oni koji ispadnu/nemo idu/emo u VV. Quote Pitanja za Troyu: da li je lakse igrati sa mnom ili bez mene? biggrin i da li mislis da imas vise sansi za pobedu sada kada sam izbacen? smile Diskutabilno pitanje svakako je lakse igrati kad imam osobu kojoj verujem. Da li sada imam vise sansi? ne verujem
Nisam zadovoljna ^_^
Message edited by troya - Tuesday, 26-10-2010, 11:52 |
|
| |
|
 |  |