MIKO:
Tu sam i borim se svaki put i kad nisam ugrozena
Jer su mi iskreno dragi ljudi sa kojima igram
Jer nisam zla i podmukla
Jer jako volim i postujem igru survivor
Jer se drzim onoga sto kazem Alex – Stvarno ne znam, mozda me krivi za neke stvari, ali zapravo ne zna sta se tu desavalo, tako da ako to ne shvati odgovor je NE.
Laza - Ne verujem, zato što sam glasala za njega.
Troya – Ne znam, ne verujem.
Tesko je ovo odvojiti u listu, verodostojnije je neki dijagram da se nacrta, tipa krugovi sa presecima, jer nije ovo uopste tako jednostavno:
Prvi dil: Tiksi, Urke, Nauparac, Biba, Sac, Ethan
Drugi dil: Ethan i Merry
Treći dil: Marko, Sac, Biba,
TROYA:
Pitanje za sve: Da li je moguce da neko stigne do finala a da pre toga ne glasa za nikog? Samo da ili ne.
Teoretski moguce, ako teras druge da glasaju za nekog a ti glasas drugacije, cisto da bi se oprao ili igras under the radar i samo cekas da ti neko javi za koga da glasas, pa na kraju krajeva nisi ti kriv. Sto se mene tice, odgovor je NE.
Pitanje za sve: Navedite mi ime jedne osobe za koju mislite da bi je najlakse pobedili u finalu. Samo ime mi treba, obrazlozenje moze ali ne mora.
Nauparac.
Pitanje za sve: Sac ima dupli i crni a Miko nije rekao gde oni idu? Da li se plasite Saca.
NE.
Pitanje za sve: Najveci takticar u plemenu je...? Samo ime
Ethan, Sac i ja.
LAZA:
Pitanje za sve: navedite 3 osobe sa kojima bi voleli da budete u top 4, i 3 osobe sa kojima mislite da cete biti u top4.
Lazo ovo pitanje je too much za ovu fazu igre.
1. Volela bi da budem u top 3 sa bilo kim od preostalih ljudi
2. Ne mislim da cu biti u top 3.
Pitanje za sve: da li smatrate ovu sezonu uspesnom?
Na kraju krajeva ipak da. Uprkos Mikinim pokusajima da sve unisti, ljudi koji ovo igraju dali su duh ovoj igri. I igraci i Veliko Vece. Sve to ipak sad cini neku celinu. Nije dzabe ovo AS. Ma kakve brljotine pravio GH, svi mi isto zajednickim snagama pravimo ovu igru.
Pitanje za Tiksi: dokle mislis da ces dogurati?
Ne znam sta da ti kazem. Da bi kosac pokosio polje mora da gleda isped sebe a ne na kraj polja. Nije vazno sta ja mislim vazno je sta misle drugi.