Sunday, 19-05-2024, 07:45Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

15. plemenski savet - FINALE - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum » Virtual Survivor 8: Montenegro » Plemenski saveti » 15. plemenski savet - FINALE
15. plemenski savet - FINALE
GameHost33Date: Tuesday, 05-05-2020, 23:55 | Message # 1
Generalissimo
Group: Game Host
Messages: 9835
Awards: 11
Reputation: 75
Status: Offline
Finalni plemenski savet će početi u sredu u 18h.
 
GameHost33Date: Wednesday, 06-05-2020, 18:00 | Message # 2
Generalissimo
Group: Game Host
Messages: 9835
Awards: 11
Reputation: 75
Status: Offline
Jasone i Selima, dobrodošli na finalni plemenski savet.

Do finala ove igre se ne može nikako slučajno doći, tako da vam čestitam na plasmanu koji ste ostvarili i zaslužili i neka bolji takmičar pobedi u finalu.

Ja ću ovde da objasnim proceduru kako će teći ovaj plemenski savet:

-Jasone i Selima, vi imate vremena do 20h večeras da napišete uvodnu reč na ovoj temi. Možete da napišete i više od jednog komentara, potpunu slobodu imate da napišete sve što mislite da treba u ova dva sata. Uvodna reč je potpuno proizvoljna, ali nekako je pravilo da se opiše način vaše igre, od početka do kraja. Da objasnite poroti kako ste igrali ovu igru i zašto baš vi zaslužujete da pobedite. Možete da pišete o bilo čemu što mislite da će vam biti od koristi.

Da biste stigli do finala i pobedili u ovoj igri, neophodno je bilo NADMUDRITI, NADIGRATI i NADŽIVETI (u igri) sve ostale rivale. Možete se dotaknuti i ta tri segmenta u uvodnoj reči i kako ste igrali bolju igru u ta tri segmenta od vašeg rivala u finalu, ali i od svih ostalih koji su ranije ispali.

-Nakon toga, sedam članova porote (ErinNavan, Lilake, Sac, Naup, Džejkobs, Troya i WanderLust) će imati vremena između 20h i 22h večeras da ovde u temi u jednom komentaru napišu sva pitanja koja žele da pitaju finaliste. Broj pitanja je neograničen, a finalisti sami odlučuju na koja pitanja žele da odgovore, a na koja ne. U tom periodu finalisti neće moći da komentarišu ništa na ovoj temi.

-Treći čin ovog finala će biti diskusija. Ona će trajati od 22h večeras do 21h sutra (četvrtak). U tom periodu će finalisti da odgovaraju na postavljena pitanja, a članovi porote mogu da postave potpitanja ukoliko ne budu zadovoljni odgovorima finalista.

-Pretposlednji čin ovog finalnog plemenskog saveta će biti glasanje. Članovi porote će sutra u periodu između 21h i 22:30h da glasaju ovde na forumu tako što će meni na poruku poslati ime osobe za koju misle da treba odneti pobedu u Virtual Survivor 8: Montenegro. Naravno, uz finalni glas je poželjno da svaki član porote napiše i obrazloženje zašto glasa baš za tu osobu i na koji način je ta osoba više zaslužila pobedu od one druge.

-Poslednji čin će biti čitanje glasova koje je na rasporedu sutra u 22:30h kada ćemo saznati ime pobednika. Osoba koja dobije najviše glasove, biće proglašena pobednikom osme sezone virtualnog survivora na ovom sajtu.

Srećno finalistima!
 
SelimaDate: Wednesday, 06-05-2020, 19:43 | Message # 3
Colonel
Group: Users
Messages: 353
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Zdravo svima. smile

Prije svega, da pohvalim Miku za uzbudljivu sezonu koju nam je priredio. On i ja smo imali svojih uspona i padova, ali ostala sam dovoljno dugo da mu postanem najdraži takmičar. tongue Drago mi je da sam bila dio ove sezone, jer je zbilja bila posebna. 

Miko mi se uvukao pod kožu, pa evo vam završna duga kao Ana Karenjina ili opis njegove igre. 

Kako smo Miko i ja imali svojih uspona i padova, i čitava moja sezona je bila takva. Hvala svima koji su mi omogućili da se nađem u finalu i smatram da sam ga itekako zaslužila. Što se tiče prvog dijela igre, onog u plemenima, moram da priznam da sam pristupila pomalo nezainteresovano, jer je ovo moja treća sezona zaredom. Smatrala sam da sam se već dovoljno dokazala prošle sezone, pa sam se na neki način i trudila držati low profile. Također, trudila sam se da budem tu svaku igru, i bila sam, svaku osim prve, kada sam preležala koronu otprilike. biggrin Tad ako sam preživjela, i preživjet ću dugo, mislila sam. Nisam neki ljubitelj dugih igara, ali mislim da sam se snašla sasvim OK kroz plemena i čekala sam ujedinjenje, to mi je draži dio igre, jer se oslanjam samo na sebe igrački. Ni ujedinjenju nije bilo lako, obzir da je ovo all stars sezona. Svi smo bili prilično ujednačeni igrački, bilo je presudno samo to ko će imati bolji savez i ko s kim sebe vidi u planovima. Ja sam svojom sezonom zadovoljna, završnicom iste sam prezadovoljna. I drago mi je da sam ja bila ta koja bira drugog finalistu, jer čvrsto vjerujem da ne bih bila izabrana. Ono čime se mogu pohvaliti jesu dva imuniteta, jedna dobijena igra za nagradu i tajni imunitet koji sam pronašla. Ne znam na šta sam ponosnija, na to što sam pronašla tajni (mislila sam da mi nikad neće poći za rukom), na onaj finalni dan, gdje sam u jednom danu uspjela da se izborim sa troyom i da uzmem lični imunitet ili ipak na klizeću puzlu i uzimanje pobjede troyi ispred nosa. Okus tajnog je za mene bio gorak, jer mi je donio više problema, nego što ih je mogao riješiti. A kako je Miko dijelio tajne, mislila sam na kraju ću ispasti kao Toplica prošlu sezonu. (Ispao jer nije imao tajni) biggrin  Klizeća puzla je ono što je meni dalo krila. Pogotovo kad se sjetim da je Miko napisao da je izgledno da troya osvaja nagrade, a onda bum. biggrin Ispravi se molim te, i daj mi to ovamo. Ti ćeš meni troya. biggrin Finalna borba je bila pravi maraton. Koncentracija pada sa svakom igrom. Već sam rekla na plemenskom, ja sam imala igru od sat prije mojih suparnika, i već me ona prilično izmorila, tako da nije bilo lako. U trenutku sam stvorila veliku prednost, ali sam zbog odmora izgubila istu, no nije ni bitno, jer sam prva koja je došla do finalnog rješenja. Kamo sreće da sam i od prvog puta posložila rečenicu kako treba, da ne čekam dodatnih pet minuta za drugi pokušaj, ali kao što rekoh koncentracija pada, više se nije znalo sabrati 2 i 2, kamoli šta drugo. Ja sam tim ličnim prezadovoljna, i smatram da onaj ko izdrži onakav tempo zaista zaslužuje titulu survivor pobjednika, pogotovo kad na to dodamo i igru u top4, te se nadam da će i porota tako gledati na to. 

Prvi finalista ovdje. Valjda je to dovoljan argument za NADMUDRILA, NADIGRALA I NADŽIVJELA. Nadmudrivala zajedno tokom krugova. Zadnje dvije nadigrala i to kako. Imala sam i malo sreće, priznajem, ali kažu da sreća prati hrabre. smile

Bije me glas da sam osoba koja je komunicirala sa najviše ljudi. Da, složila bih se. Iako je za mene VS prije svega takmičarska igra, ja volim i socijalni dio VS-a, jer igra prođe i zaboravlja se, dok ljudi ostaju. Iz tog razloga mi je žao što nisam stigla da ostvarim komunikaciju sa Lilake, igrale smo jedan duel. Srećom po mene duel je prekinut, i tad je nastala ispala za anale Sac ljubim ti đukić. biggrin Ali zbilja Sac nije ni svjestan kolike me muke spasio pobjedom. Sac je od početka bio u mojim planovima, jer je bila dobra ideja okružiti se pobjednicima. Međutim, mislim da je YoungWolfov gaf glavni razlog zašto se Sac nije bolje pozicionirao, iako je kvalitetan igrač, sumnjalo se na taj "savez" i automatski mu je bilo teže vjerovati. Pogotovo ako si paranoja kao ja. biggrin Poslije izbacivanja Sanje, u porotu nam je stigla ErinNavan, i mislim da sam ja jedina osoba koja se obradovala tome. lol Iako smo privatno Sanja i ja sasvim OK, ne volim njen stil igre koji je nepredvidiv. Ali dok jednom ne smrkne, drugom ne svane. ErinNavan je držala ulogu zloće, mada ja već odavno pričam da je ona jedna velika dobrica, samo da VS nije za nju biggrin , jer se pogubi u svemu, i bude joj žao svakog. Naupa sam se bojala od početka, još iz prvog plemena, mislila sam da je ozbiljan kandidat za pobjedu, jer realno ide mu sve osim fizike. tongue Moj prijedlog je bio riješit ga se još i prije, jer je mogao izazvati ozbiljne probleme za moje planove, ali ne dadoše mi. biggrin 

Džejkobsu moram posvetiti cijeli jedan pasus, jer se ovdje ima o čemu pričati. On je potez zbog kojeg se najviše kajem. Da ne bih duljila priču previše, već sam se pokušala, i nadam se i uspjela, objasniti u jednom plemenskom. Sa stanovišta VS takmičara, potez je bio maestralan. Sa stanovišta mene kao osobe, potez je bio katastrofalan. I izvini još jednom Džejk. Džejkobs je pokazao da umije da bude drugačiji, da umije da igra pošteno i da ne želi više da sjedi na sto stolica, a ja sam ga izigrala samo radi njegove reputacije, tako da pazite šta radite u sezoni, može vam se obiti o glavu kasnije, vjerovatno kao što bi se meni ovo obilo. Ja sam imala tu sreću da Džejkobs shvata da je sve ovo igra, i da nešto što se dešava u igri nije razlog da utiče na naš odnos izvan VS-a. Dobila sam svoj oprost, i neizmjerno mi je drago zbog toga, malo je smirilo moju zlu dušu. Ja sam rekla da Džejkobsa ne bih glasala nikad. A ono što možda neki ne znaju, jeste da sam ja htjela da se iskupim Džejku, da mu obezbijedim top4, no nisam imala potrebnu većinu. Voljela bih da jesam, jer tad bi moja sezona bila potpuna i mirnije bih spavala. smile

Već odavno pričam da moram izbaciti troyu da stignem do pobjede. biggrin em mu uzela nagrade, em ga izbacila. Znam od koga ne očekujem glas. lol Šalim se. Znam da niko nije želio ovu pobjedu tako jako kao troya, koji je najkompletniji igrač VS-a. Snalazi se u svakoj igri, sjajno igra igru iz sjenke, gdje gura druge za sve svoje prljave poslove. tongue Raskol između nas je napravila Wanderlust napravivši najveći gaf sezone (Žao mi Wolfa, i to mu uzela) i puklo je preko troyinih leđa. Poslije prvog fotofiniša je uslijedila mala pauza, ali je želja za pobjedom sigurno bila najveća kod mene, jer zašto da se zaustavim samo na ovom? Ako sam bila u stanju da izbacim njega, u stanju sam za sve. 

Wanderlust i ja od početka imamo stabilan odnos, sve do top5. Ja sam mislila da smo u dealu i pričala je kako sam joj ja ispred troye, što očito nije bilo istina. Ja sam htjela da odustanem u top4, jer me već sve smaralo, plus, stvorila sam ekstra odnos sa Jasonom, sa WL i troyom sam već imala takav, i nije mi se dalo da ga kvarim radi VS-a. Pobjeda mi nije značila toliko, i htjela sam da im prepustim sve, da se ne guramo. No, tu je WL izjavila kako ja njoj uopšte nisam prvi izbor, iako je ona meni čitavo vrijeme bila i znala je to. Ironija je da bi me izdala jedina osoba koju ja ne bih. Ali ovo je igra, kao što sam već rekla ja ću čestitati prvom ko me izbaci. Ne bi meni teško palo ni to što nisam prvi izbor, a i gdje sam ikad bila u životu? biggrin Možda sam i ja djelimično kriva za to, zbog situacije sa Džejkobsom, sad je nebitno. Hiljadu je tu faktora, ali glavni faktor zašto sam se vratila da se borim jeste bilo to što mi je rekla da bi se ona izmakla, da bi mi prepustila finale, a htjeli smo ga svi, dal da se opravda za ono da joj nisam prvi izbor, ne bih znala, ali meni ne treba da mi neko nešto poklanja, što hoću uzmem sama. Možda je to sa stanovišta WL bilo drugačije, pričam svoju priču i kako sam ja sve vidjela. Tu sam se naljutila i odlučila da dam svoj maksimum, i jesam. Pobjeda je zbog toga bila duplo slađa, jer sam ja bila u ulozi onog koji bira. Probudila je u meni zvijer, i na tome sam joj zahvalna. Izgleda da mi je dosad falilo motivacije. Da nije bilo ovog, vjerovatno bi moja sezona protekla bez nekog značanijeg uspjeha. Nekad vam samo treba da vas neko progura, a niko to ne radi kao big sis. Zbog toga sam razmišljala da je povedem u finale. Na kraju sam se ipak odlučila za Jasona.

Dođosmo do kraja. smile
Ja bih prije svega da se zahvalim Jasonu na prilici koju mi je pružio u top4. Izabrala sam njega, jer će biti veći zalogaj od WL, budući da ima tri imuniteta. Mada ja i dalje tvrdim da samo ima brži net. tongue Poštujem Jasonovu odluku da ne glasa troyu u top5, jer želi da bude najčistiji igrač VS-a. Ali obzirom da je glasao za troyu u top4, ne bih rekla da je baš sve crno ili bijelo. Mahom je sivo. Možda je Jason neka prljavo bijela, dok sam ja izblijedjela crna. U svakom slučaju savršen par za finale. Čak sam jednom u šali obećala Jasonu finale, eto na kraju ispadne da se nisam šalila. Rekla bih da je on sa puno manje muke došao u ovo finale nego ja, i za koju god opciju se porotnici odluče, neće pogriješiti. (pick me, pick me biggrin )

Da rezimiram, ova sezona je bila jako turbulentna, ali sam uspjela da se iz toliko lošeg položaja proguram na mjesto prvog finaliste i ponosna sam na sebe. Znam da nisam najfinija nekad, i da me je jako teško trpjeti, stoga vam s divim svima što ste imali živaca sa mnom i zahvaljujem na tome. I dajte mi tu pobjedu, obećavam vam da neću čitati emisije i komentarisati ih u reunionu. Zar treba više? lol

Oh da, svima koji glasaju obećavam koktele, pravim odlične.  (Nemojte da padnete na Jasonovu tortu) biggrin 

Živjeli.
 
JasonDate: Wednesday, 06-05-2020, 19:49 | Message # 4
Major general
Group: Users
Messages: 412
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
x

Added (06-05-2020, 19:52)
---------------------------------------------
Poštovana publiko,poroto i naravno protivnice u finalu biggrin I da, gde hosta da zaboravim bez njega ništa. #MikoMiTeVolimo

Ne znam odakle tačno da krenem pa ću krenuti od samog početka. Iako sam rekao da nakon one dve sezone gde sam bio 7. i 8. nikada više neću učestvovati desila nam se korona i stvorilo mi se neko slobodno vreme pa sam rekao sebi zašto da ne . Da vratim vreme iskren da budem ne znam da li bi se ponovo prijavio. Pre sam ispadao uvek pred komplikovanje stvari u ujedinjenju i bilo je za mene dovoljno. Ovaj put su se kockice poklopile i otišao sam mnogo dalje. Da li mislim da sam zaslužio ovo finale ? Po mojim standardima definitivno jesam. Da li sam zaslužio pobedu ? Da ne budem lažno skroman jesam. Da li želim tu pobedu ? Iako postoje mnogo mišljenja o tome da je meni tako svejedno i nije. U realnom životu sam definitivno takmičarski nastrojen i volim da pobeđujem. Ali volim da pobeđujem tako što ću poštovati fer plej. Sa druge strane ovaj VS mi je doneo mnogo toga lepog poznanstvo sa WL,Selimom,Amilom (o kome ću nešto kasnije)... Saca i DM-a sam poznavao od ranije kako sa OGAE tako sa VS foruma ali sa obojicom sam imao površan odnos koji je sada npr. mnogo bolji.

Kad sam video podelu plemena delovalo mi je sasvim ok. Iz mog plemena sam poznavao DM-a preko OGAE foruma , lilake,Erin,Wolfa,Kilija preko VS foruma i bio sam sasvim zadovoljan. Rimodec-a ,Amila i WL nisam poznavao pre toga. Drugo pleme sam manje znao a na kraju će biti da sam više bio u kontaktu sa njima tokom ujedinjenja. Tog dana mi se javio DM i ono što je bilo logično je da se udružimo. Kasnije je on rekao da će sa nama ići i lilake i Amil. Verovatno svi znate šta se kasnije dešavalo i da sam ja tu ostao sam. Da nisam kao što sam i govorio nikada ne bih izdao DM-a ili Amila pa makar i ja ispao zbog takve odluke. Amila ovog puta pozdravljam i žao mi je što se nismo duže zadržalizajedno u igri smatram da je dobar takmičar a još važnije i dobar čovek. Tokom vremena sam se čuo sa Selimom koja naravno lako šarmira čoveka biggrin Šalu na stranu prijala mi je njena energija ne padam ja na šarm tako lako. U isto vreme sam se sve više čuo i sa Ivanom koja mi je isto tako legla na prvu što zbog stila igre , što zbog toga što su nam se našle energije. Da li sam bio u njima u tajnom dogovoru? Iako su mnogi mislili da jesmo nisam. Taj neki dogovor je nastao onog trenutka kad sam srećom prošao u ujedinjenje a Amil nažalost ispao. Ali kažu da sreća prati hrabre.

Nakon što sam pozvan u taj top 6 pristao sam jer realno nisam imao nikog drugog sa kim bi išao dalje a nije mi se još ispadalo. Ono što sam znao je da taj top 6 ništa dobro neće doneti jer ljude sa kojima ste bliski kako u relanom svetu tako i u VS treba da brojite maksimalno na prste jedne ruke. Naravno i dalje sam najbliži tu sa Selimom i WL i nisam krio da za njih ne bi glasao. Kada je došao onaj čuveni plemenski i ispadanje Saca iskorišćen je tajni na meni. Da li mislim da ga je Selima iskoristila isključivo zbog mene? Iskren da budem ne . Mislim da je to bila odluka iz više slojeva. Ali naravno ja sam joj zahvalan na tome.

Posle nekih očekivanih ispadanja došao je top 5 . Od početka sam znao da ču glasati za Džejkobsa iako ga znam dugo sa OGAE foruma ali sam ostavio malo prostora do poslednjeg trenutka da neki zao deo mene izbaci troyu. Na moju veliku radost nije ga bilo. Posle toga je usledio novi plemenski najteži za mene do tada. Sa jedne strane su bili WL i troya koji su me zvali sa sobom u top 3 sa druge strane je bila Selima sa kojom sam blizak. Odlučio sam se da slušam srce i glasao za troyu. I možda je to bio prelomni trenutak ove sezone jer je pobednik delovao već skoro pa poznat. Kada je izgubio igru imao sam osećaj da mi je srce puklo na dva dela . Iako nisam bio preterano blizak sa njim u ovoj sezoni znao sam koliko bi njemu značila pobeda. I iako znam da on verovatno ne bi razmišljao o tome da je bio u mojoj situaciji i glasao bi tako jer mu je to odgovaralo u smislu same igre meni se sve nešto skupilo tog dana i to je bio jedini trenutak kad sam poželeo da se nisam prijavio.

Kad nas je ostalo troje naravno da sam se mislio koga ću povesti u igri za koju sam očekivao da ću da je dobijem . Međutim desila se klizeća puzla i ta igra za imunitet i top 2 je postala moj najveći lični poraz u sezoni jer su meni igre bile najvažnije a do tada sam ih odlično igrao i odlično startovao i u toj poslednjoj igri u sezoni. Šta bi bilo da sam osvojio imunitet i koga bi vodio ? Iskreno WL. Mislim da su to obe znale. Glupo je reći ali iako nemam svoju decu razumeo sam šta to znači. Bilo bi bukvalno da biram između dva deteta. Ali da sam morao stavio bi se u situaciju da biram između pravog prijatelja (WL) i ljubavi (Selima :* ) . Nisam nikad u realnom životu bio u situaciji da biram između pravih prijatelja kojih je malo jer volim mali krug pravih prijatelja oko sebe i devojke ali mislim da bi izabrao prijatelje jer ljubav lako pukne pravo prijateljstvo je zauvek.

I eto . To bi bilo ukratko vi pitajte sve što vas zanima.
Da li želim pobedu ? Da
Da li je hoću tako što ću pokušati da ocrnim protivnika? Ne
Da li ću pokušati da osvojim vaš glas iako ste već sigurni da čete glasati za moju protivnicu ? Da
Od mene je bilo dosta sada je na vama red.

I još jednom hvala svima koji su bili deo ove sezone. Nadam se da neće ostati neka zla krv iza nje jer sve je ovo prvenstveno jedna velika igra.

p.s. Ako pobedim torta od mene za sve. Na tri sprata biggrin



Message edited by Jason - Wednesday, 06-05-2020, 19:50
 
GameHost33Date: Wednesday, 06-05-2020, 20:00 | Message # 5
Generalissimo
Group: Game Host
Messages: 9835
Awards: 11
Reputation: 75
Status: Offline
Finalisti su izneli svoju uvodnu reč.

Članovi porote imaju dva sata (do 22h) da postave pitanja, svako u jednom komentaru. Eventualni drugi komentar će biti izbrisan, tako da radi preglednosti, sve ide u jedan.

Članovi porote, izvolite!
 
DžejkobsDate: Wednesday, 06-05-2020, 20:32 | Message # 6
Major general
Group: Users
Messages: 596
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Quote Selima ()
Džejkobsu moram posvetiti cijeli jedan pasus, jer se ovdje ima o čemu pričati. On je potez zbog kojeg se najviše kajem. Da ne bih duljila priču previše, već sam se pokušala, i nadam se i uspjela, objasniti u jednom plemenskom. Sa stanovišta VS takmičara, potez je bio maestralan. Sa stanovišta mene kao osobe, potez je bio katastrofalan. I izvini još jednom Džejk. Džejkobs je pokazao da umije da bude drugačiji, da umije da igra pošteno i da ne želi više da sjedi na sto stolica, a ja sam ga izigrala samo radi njegove reputacije, tako da pazite šta radite u sezoni, može vam se obiti o glavu kasnije, vjerovatno kao što bi se meni ovo obilo. Ja sam imala tu sreću da Džejkobs shvata da je sve ovo igra, i da nešto što se dešava u igri nije razlog da utiče na naš odnos izvan VS-a. Dobila sam svoj oprost, i neizmjerno mi je drago zbog toga, malo je smirilo moju zlu dušu. Ja sam rekla da Džejkobsa ne bih glasala nikad. A ono što možda neki ne znaju, jeste da sam ja htjela da se iskupim Džejku, da mu obezbijedim top4, no nisam imala potrebnu većinu. Voljela bih da jesam, jer tad bi moja sezona bila potpuna i mirnije bih spavala.

Jasone ona sad ne može mirno da spava. Šta uradi čoveče? 

cry  biggrin 

Šalu na stranu. Selima, pričali smo o svemu nema potrebe da ponavljam neke stvari izrečene. Nemam šta da oprostim, znaš sve ^^.

Par pitanja... Prvo za Lea.

Leo ti si rekao da si heroj sezone. Šta je po tvom mišljenju heroj? U što više reči objasni svoje viđenje heroja i kako si ti sve te karakteristike prikazao u igri. U kojim specifičnim situacijama itd. 

Da sam ti se javio bar jednom tokom sezone i da smo pričali normalno da li bi izglasao Troju u top 5?

Selima - Da li misliš da bi ti WL bila veća pretnja u finalu od Lea? Znam da si rekla da si ga povela jer misliš da je veći zalogaj ali da li je zaista tako? 

Onda pitanje za oboje - Da možete da se vratite na sam početak sezone šta bi ste promenili u svojoj igri? Šta bi bilo drugačije? Opišite malo svoje viđenje i kako bi tekla sezona da možete da promenite stvari za kojim žalite ako žalite za nečim.

Otprilike to je to. Ne bih znao šta više da vas pitam. Rećiću vam oboje srećno i zaista zasluženo finale!
 
SacDate: Wednesday, 06-05-2020, 20:42 | Message # 7
Colonel general
Group: Users
Messages: 1166
Awards: 13
Reputation: 12
Status: Offline
Cestitam vam na ulasku u finale, svaka cast, ovo je bila bas burna i zestoka sezona. I zelim vam svu srecu. A evo i mojih pitanja:

Napisete mi vase misljenje o svakom ucesniku ovog VS.

Sta su vam sve ostali takmcari govorili o meni tokom sezone?

Koje ste sve dogovore i saveze imali tokom sezone? Koja ste obecanja davali i kome? Koliko od toga ste ispostovali?

Da li ste sami odigrali poslednju igru? A ostale igre?

Sta mislte da li vise volim koktele ili tortu?

Za Selimu:

Koliko si bila upucena u podelu prlikom mesanja plemena?

Objasni nam epizodu u kojoj je skoro doslo do prekida sezone.

Koja je bila poenta namernog provociranja Mike? I da li je raditi nesto takvo u redu?

Sta ste sve uradili kako biste izolovali Erin u ujedinju i izbacili je?

Objasni nam situaciju oko nagovaranja Dzejkobsa da odigra njegov tajni za tebe, a da si ti u isto vreme imala tajni? Kako i zasto?

Kako su bili podeljeni glasovi kada je Sanja ispala zbog neglasanja?

Detaljno nam ispricaj sta se desilo sa tobom i sa Wanderlust u top 5?

Da li si i zasto htela da odustanes? I ako je to tacno, zasto na kraju nisi odustala?

Da li si se ikad zapitala da ti Troya i WL rade iza ledja? Da si to otkrila ranije, da li bi pokusala nesto da preduzmes? Sta i kako?

Za Jasona:

Jesi li ti glasao za DeMarcusa kada je ispao?

Koliko si bio upucen u mahinacije vecinskog saveza u ujednjenju i koliko si se ti pitao oko bilo cega?

Kada si saznao za Selimin tajni imunitet i da li si znao da ce da ga odigra na tebi?

Troya je izjavio ovo: 'kasnije ste slali i osobu koja nije u igri, da pita Jasona da glasa sa vama.' Mozes li mi reci o cemu se tu radi?

Zasto si na kraju glasao za Troyu i zasto nisi ranije?

Tvoj moto su sve vreme bili biti heroj, snaga u igrama i postenje? Da li mislis da ti je nesto od toga preostalo?

Mozemo li sada dobiti psihoanalizu ucesnika ovog VS?
 
NaupDate: Wednesday, 06-05-2020, 20:42 | Message # 8
Colonel general
Group: Users
Messages: 1103
Awards: 1
Reputation: 5
Status: Offline
Pozdrav finalisti, poroto i naravno Mikane. Cestitam na finalu i Miki na sjajnoj sezoni, koja se po svemu moze oceniti najvisom ocenom.

Maltene sve sve saznalo sto me je zanimalo kroz ovih nekoliko dana, pa i nemam puno pitanja. 

ZA OBOJE (pitanje sam postavio i WL pa cu i vama): Da li vam je neko, na bilo koji nacin, pomagao u finalnoj (top3) igri?

ZA OBOJE: Da se nije desila ona situacija u top7, odnosno, da smo svi u top6 usli tako da smo svi izglasali Saca, kako bi se po vama odvijala dalja situacija? Da li vam je onaj dogadjaj olaksao dalji put ka finalu?


SELIMA: Rekla si nekoliko puta da ti je zao zbog one situacije sa tajnim i sa Dzejkobsom. Na jednom plemencu si rekla da si u onoj igri gde smo mogli da pronadjemo tajni, trazila tajni kako bi se oduzila Dzejkobsu. Sobzirom da si vec imala tajni, zbog cega mu taj tajni nisi dala, ako si vec zelela da mu se oduzis? To znaci da ti ipak nije bilo toliko zao koliko ti je stalo do pobede? (Ovo nije nikakva prozivka, samo smatram da previse celu pricu zelis da upakujes tako da ti je previse zao zbog toga, a nema potrebe za tim).

SELIMA: Koga bi u finale vodila izmedju WL i Troye i zasto?

JASON: Da li mislis da Selima i WL nose vece zasluge za tvoj plasman u finale od tebe samog ili smatras iskljucivo sebe najzasluznijim za to?

JASON: Sobzirom da si rekao da nije postojao nikakav konkretan dogovor sa Selimom i WL, sta mislis zbog cega su te uvek drzale uz sebe - dobar odnos koji si ostvario sa njima ili mozda postoji i neka takticka zamisao iza toga (sa strane WL i Selime)?

JASON: Selima se izjasnila da je po njoj Troya najzasluzniji da ponese titulu jedinog prezivelog
(ne racunajuci nju). Koga ti smatras da je u ovoj sezoni najzasluzniji za to (osim sebe, naravno) i zbog cega?


To je to od mene, srecno!
 
troyaDate: Wednesday, 06-05-2020, 21:20 | Message # 9
Colonel general
Group: Users
Messages: 2619
Awards: 22
Reputation: 79
Status: Offline
Finalisti čestitam vam na finalu, bila je ovo duga i iscrpljujuća sezona. Što bi rekli "ko preživi pričaće". Ali moramo i mi da vas sad malo maltretiramo.

Koji je vaš najveći potez u sezoni?

Sad malo teže pitanje, zašto vaš protivnik ne bi trebao da pobedi?

Kada bi ste mogli da izbacite jednu osobu iz Porote, koja bi to osoba bila?

Takodje, koga bi ste dodali kao člana Porote a da je učestvovao u sezoni? #Sanjica

Miko gde si navalio brzo brzo...
biggrin


Nisam zadovoljna ^_^
 
ErinNavanDate: Wednesday, 06-05-2020, 21:48 | Message # 10
Lieutenant general
Group: Users
Messages: 621
Awards: 3
Reputation: 1
Status: Offline
Prvo, svakako čestitke za oba takmičara, ovo nije bilo ni najmanje lagana sezona, a čini mi se da je iz igre u ogru postajala sve teža. Nemam puno pitanja, pa da pređem odmah na njih.

Za Jasona:
1. Rekao si da smatraš da si igrao po svojim ličnim pravilima i ostao dosledan sebi. U nekim intervjuima je rečeno da si prenosio informacije iz Tare u Durmitor, uklljučujući povremeno i neka rešenja. Da li je to tačno? I ako jeste kako se to, po tebi, oslikava na način tvoje igre?
2. Na koje trenutke svoje igre ove sezone nisi ponosan? (odnosi se na socijalni deo igre, ne na igre u okviru sezone)
3. Šta misliš, zašto je Selima rešila da s tobom bude u finalu?
4. Šta je na kraju bio trojanski konj o kojem si pričao?

Za Selimu:
1. Da li sebe u ovoj sezoni vidiš kao heroja ili kao zlikovca?
2. Kada je Amil izbačen rekla si da ste igrali zajedno, da li je to tačno?
3. Nekoliko puta si se izvinjavala Džejkobsu, kroz plemenske savete. Da su kocke drugačije pale, i ti završila u Top3 sa Džejkobsom i Jasonom, i poslednjim imunitetom, ko bi sedeo s tobom? Zašto?
4. Rekla si da si se samo ti obradovala mom dolasku u Porotu, jer sam predvidljivija od Sanje, što me na neki način navodi da verujem da smatraš da će moj glas biti za tebe. Međutim, često tvrdiš da smatraš da je dominacija u igrama najbitniji element VSa, a ako uradimo retrospektivu sezone, i po tvojim sopstvenim rečima (pošto nismo bile zajedno u plemenu) nisi bila preterano aktivna u prvoj polovini sezone, dok za Jasona znam da je bio apsolutno prisutan every step of the way, i maksimalno koncetrisan na igre. Da li smatraš da bi to trebalo da ima uticaja na glasanje Porote?

PITANJE ZA OBOJE
Šta mislite kako bi glasala Sanja, a kako ću glasati ja? I zašto?


I ovde: Koviljka za predsednika!
http://www.forum.epskafantastika.com/index.php
 
Forum » Virtual Survivor 8: Montenegro » Plemenski saveti » 15. plemenski savet - FINALE
Search:

VS |