Sunday, 19-05-2024, 08:31Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

FINALE - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum » Virtual Survivor All Stars 5:Portugal » Plemenski Savjeti » FINALE
FINALE
GameHost33Date: Sunday, 14-11-2010, 22:50 | Message # 1
Generalissimo
Group: Game Host
Messages: 9835
Awards: 11
Reputation: 75
Status: Offline
Dobrodosli na iznenadno finale poslednje sezone na ovom sajtu.
CESTITAM ETHANU,TIKSI I URKEU NA FINALU

VV ima fore do Utorka u 19:00 da postavlja koliko god zeli pitanja dok ce finalisti odgovarati.
Od 19:00 do 21:00 u Utorak je glasanje VV, a ja cu u 21:00 u Utorak citati glasove , jos jednom cestitam

 
troyaDate: Sunday, 14-11-2010, 22:51 | Message # 2
Colonel general
Group: Users
Messages: 2619
Awards: 22
Reputation: 79
Status: Offline
Da li si ti normalan??? rekao sam milion puta da nisam tu u utorak! A i finalisti ce se sloziti da je najbolje da se ovo szavrsi sutra uvece.

Nisam zadovoljna ^_^
 
GameHost33Date: Sunday, 14-11-2010, 22:52 | Message # 3
Generalissimo
Group: Game Host
Messages: 9835
Awards: 11
Reputation: 75
Status: Offline
GLASAJ SUTRA VECE ONDA ALI DO TADA POSTAVI PITANJA
 
troyaDate: Sunday, 14-11-2010, 22:54 | Message # 4
Colonel general
Group: Users
Messages: 2619
Awards: 22
Reputation: 79
Status: Offline
I sta ako kazu u medjuvremenu nesto sto bi promenilo moj glas???

Kad dodju finalisti neka kazu da li se slazu da se sutra zavrsi.


Nisam zadovoljna ^_^
 
urkeDate: Sunday, 14-11-2010, 22:58 | Message # 5
Colonel general
Group: Users
Messages: 976
Awards: 6
Reputation: 22
Status: Offline
Ja se slazem
 
EthanMorascaDate: Sunday, 14-11-2010, 22:59 | Message # 6
Major general
Group: Users
Messages: 599
Awards: 6
Reputation: 4
Status: Offline
Iskreno, ja se ne slažem da je najbolje da se završi sutra uveče, zato što bi sve bilo navrat-nanos, u fazonu: brzo, brzo! Ja sutra idem nazad u BG, pa idem na predavanja i vraćam se tek uveče kući, tako da mi stvarno ne odgovara. Mislim da je najbolje da se završi u sredu, kako bismo svi imali vremena da damo uvodne reči, da nam VV postavi sva pitanja koja žele i da možemo detaljno i opširno da odgovorimo na njih. Da razrešimo sve nedoumice i da na kraju damo završnu reč. Neka se završi kako treba. U sredu će svi moći i da glasaju i sve. Mislim da je tako najbolje.

Hvala, Miko, na čestitkama. smile


Outwit - Outplay - Outlast
 
urkeDate: Sunday, 14-11-2010, 23:01 | Message # 7
Colonel general
Group: Users
Messages: 976
Awards: 6
Reputation: 22
Status: Offline
E da, hvala.
 
troyaDate: Sunday, 14-11-2010, 23:02 | Message # 8
Colonel general
Group: Users
Messages: 2619
Awards: 22
Reputation: 79
Status: Offline
Ok, onda kraj u sredu.

Ne bi da vas pritiskam ali je najbolje da date uvodne reci za pocetak. Pa da krenemo sa pitanjima.


Nisam zadovoljna ^_^
 
urkeDate: Sunday, 14-11-2010, 23:20 | Message # 9
Colonel general
Group: Users
Messages: 976
Awards: 6
Reputation: 22
Status: Offline
Meni je drago sto sam kao najmladji takmicar pored all-starovaca dosao do finala. Ovo mi je tek 1. sezona i mislim da sam se odlicno snasao. Takodje mi je drago sto sam u finalu sa tiksi i ethanom, jer sam sa njima od pocetka. Nisam igrao prljavo. Ni sa kim nisam u svadji (jedino ne znam kakav je slucaj sa Sacom). To je to. biggrin
 
EthanMorascaDate: Sunday, 14-11-2010, 23:48 | Message # 10
Major general
Group: Users
Messages: 599
Awards: 6
Reputation: 4
Status: Offline
Pozdrav svim članovima Velikog veća i drugim finalistima. smile Game hosta ne bih pominjao, zato što svi znamo kakva su osećanja većine nas prema njemu.

Ovo je za mene bila najteža sezona do sada. Od samog početka, kada sam video ko će biti učesnici sam znao da će biti jako teško i da ću morati da se pomučim oko mnogo stvari. Bilo je mnogo jakih igrača i mislio sam da ovaj put neću moći baš lako da stignem do kraja. Pored toliko dobrih stratega i ljudi koji su dobri u igrama, znao sam da moram da se povežem sa jakim ljudima. Prvi i osnovni razlog za to jeste taj što je bolje imati nekoga jakog na svojoj strani, nego biti protiv njega. Nisam želeo da se povežem sa Renegadeom, zato što me je to prošli put odvelo samo do Final 4, a tim mestom nisam bio zadovoljan.

Troya mi je prvi pao na pamet, zato što je dobar strateg, jako je blizak sa par ljudi, a povrh svega je dobar u igrama. Da ne pominjem to da mi je jako dobar drug i da sam smatrao da mogu da mu verujem. Druga osoba kojoj sam mogao da verujem 100% je bila Tiksi. Takođe je dobra u strategiji i bliska sa nekim ljudima. Još jedan razlog zbog kojeg mi je povezivanje sa njim odgovaralo je bio taj što sam ja savez imao samo sa njima dvoma. Sa druge strane, Troya je bio jako blizak sa Merry i Lazom, dok je Tiksi imala od ranije jako dobar odnos sa Sacom, a tokom igre je razvila odličan odnos sa Urketom. Meni je to odgovaralo, zato što je značilo da ću ja svoj deo dogovora moći da ispunim relativno lako, dok bi oni morali da smisle način na koji da se izbore sa izbacivanjem jako bliskih ljudi. Uz Troyu je došla neka vrsta saveza sa Merry i Lazom, a uz Tiksi sam navodno obezbedio da Sac ne bude protiv mene.

U toku igre, kao treći saveznik se nametnuo Urke. Ne mogu da kažem da sam mu 100% verovao kad nisam. Uvek sam strepeo od njegovog glasa, zato što sam smatrao da je nov igrač i da bi neko lako mogao da mu napuni glavu nečim i da ga okrene protiv mene.

Mislim da je Galf bio izuzetno jako pleme, što pokazuje i činjenica da nikada nismo otišli na plemenski u tom sastavu. Iako smo pobeđivali, uvek sam razmišljao o tome šta posle, zato što u ovoj igri nije dovoljno kratkoročno planirati. Morao sam da se pobrinem da imamo dovoljno ljudi, kako bih bio bezbedan ukoliko dođe do zamene. Kroz saveze sa Troyom i Tiksi sam obezbedio izvestan osećaj sigurnosti, tako da se podele nisam toliko plašio. Mislio sam da smo Troya, Tiksi, Laza, Merry, Urke, Nauparac, Sac i ja bili bezbedni i bio sam u pravu.

Kada je došlo do podele, bilo je jasno da se sve svodi na saveze, pa su posle podele ispali samo oni koji nisu bili u našem velikom savezu. Isto se nastavilo i u ujedinjenju. Prvi problem se javio kod drugog izbacivanja u ujedinjenju. Iako sam bio u savezu sa Troyom, osećao sam se ugroženim od strane Laze. Mislio sam da je Troyin i njegov odnos previše blizak i bojao sam se da bi to moglo da bude opasno kako igra bude odmicala. Kako je Troyin plan bio da Final 5 činimo Tiksi, Merry, Laza, on i ja, mislio sam da bi to za moju igru bilo samoubistvo i nisam bio spreman da se pomirim sa time. Nakon što je Laza ispao došlo je do rasula, zato što se deo saveza koji je bio bliži sa Tiksi (Sac, Urke i Nauparac) okrenuo protiv Troye. Ovo je jedino izbacivanje u ujedinjenju u kojem nisam imao apsolutno nikakvog uticaja, zato što nisam želeo da Troya ispadne.

Posle toga sam se na svakom plemenskom osećao ugroženim i morao sam da se borim još jače da bih opstao. Osetio sam da me Sac izbegava i pretpostavio sam da bi možda želeo da me izbaci i iskoristi priliku. Urketa sam ubedio da priča sa Sacom, pa sam tako saznao da su se moje sumnje obistinile i da me Sac želi out. Morao sam da uzvratim udarac. Uspeo sam da ubedim Tiksi da je jedini način da ostanem u igri da i ona glasa za Saca. Međutim, kako nisam znao da li će Nauparac glasati, bojao sam se da ne ispadnem ja (Biba je bila na OD, ja sam imao crni glas, a Sac dupli), pa sam ispucao tajni imunitet i ne kajem se zbog toga.

Nisam želeo da Merry ispadne, ali kako ona nije želela da slaže Marka (čime me je oduševila od srca) da će glasati sa njim, nisam mogao ništa da uradim, a da ne navučem bes drugih ljudi. Sa Nauparcem nisam imao blizak odnos, tako da nisam bio srećan kada je odustao, zato što je na taj način olakšao Urketu i Tiksi da ne moraju da glasaju za njega. Kada je ispala Biba, opet nisam ja imao krvi na svojim rukama, zato što je Urke bio taj koji ima dogovor sa njom, tako da je i tu sve prošlo onako kako sam hteo.

Final 4 je bio jako naporan, pogotovo kada je Tiksi otišla na OD. Znao sam da sve zavisi od imuniteta i da sam gotov ukoliko ga Marko osvoji. Hvala bogu da je naš game host dao nerešivu igru, tako da i pored izuzetnog truda nisam uspeo da osvojim imunitet, ali nije ni Marko. S obzirom da sam od ujedinjenja pokušavao da ga izbacim, ovde kod mene nije bilo razmišljanja, pa sam glasao za svog rivala, koji me je nekoliko plemenskih unazad želeo out. I tako sam stigao do ovde.

Mislim da sam odigrao jako dobru igru, mnogo bolju nego u VS: Greece. Tamo su obrti radili u moju korist, a ovde sam sve morao da zaslužim svojim radom i trudom. Uvek kažem da ovu igru čine tri aspekta: igre, strategija i odnos sa ljudima. Što se tiče igara, osvojio sam samo jedan imunitet, ali mislim da će se mnogi iz Galfa složiti da sam u toj fazi igrao jako dobro i da sam značajno doprinosio pobedama našeg plemena. Smatram da sam strateški odigrao odlično, zato što navodio druge ljude da glasaju za sebi bliske igrače, dok ja sa tim nisam imao ništa. Samo jednom sam glasao za osobu sa kojom sam bio u nekoj vrsti saveza i to je bilo to. Imao sam dobre odnose sa ljudima. Sa nekima sam imao dobre odnose i pre početka sezone, a sa nekima sam sklopio tokom trajanja sezone (Merry i Urke).

Bitno je da kažem da su za mene odnosi u VS i odnosi van VS dva različita sveta. Ono što ja radim u VS nema veze sa onim kako se ja ponašam u real lifeu ili u virtuelnom lifeu van VS. Svi odnosi koje imam sa svim ljudima su 100% iskreni. Problem je što je igra u tom smislu bila jako teška, bilo je previše prijatelja, a neko je morao da se izbaci. Svoje dogovore sa Tiksi i Troyom sam ispoštovao do kraja. Troyu sam pokušao da zaštitim, ali nisam mogao i krivo mi je što je ispao tada, ali nisam mogao da se odreknem tajnog, bilo je previše rizično.

Smatram da više zaslužujem pobedu od Tiksi i Urketa. Rado ću odgovoriti na sva vaša pitanja. Hvala! smile


Outwit - Outplay - Outlast
 
Forum » Virtual Survivor All Stars 5:Portugal » Plemenski Savjeti » FINALE
Search:

VS |