Sesta igra ( za nagradu )
|
|
GameHost33 | Date: Sunday, 21-02-2010, 00:42 | Message # 1 |
Generalissimo
Group: Game Host
Status: Offline
| Delija se vraca sa ostrva Izgnanika. Bacite pogled na novo pleme Overleve,Simo je izglasan na sinocnjem plemenskom savjetu. Plemena Overleve,Seier,Goofy,Begre dobrodosli. Danas je dan predaha,necete se boriti ali cete kupovati. Dobrodosli na Virtualnu Licitaciju,imamo jako puno ponuda,ici cemo ponuda po ponuda,znaci ja vam necu reci koliko ce ponuda biti,jedna licitacija moze trajati maximalno 40 minuta.Kada neko licitira drugi imaju 10 minuta da licitiraju ako u tom roku niko ne licitira tome koji je dao licitaciju ide proizvod.U slucaju da za 40 minuta I dalje licitacija traje samo to dvoje koje su u igri salju na pp konacnu ponudu I ko posalje vecu on dobija proizvod. Nemam pare???Kako cu platiti??? Placate poenima Vrlo jednostavno onoliko koliko potrosite poena ce te isplatiti u narednim igrama. Znaci ako kupite nesto za 2.5 I osvojite samo 1.3 poena u iducoj borbi ostaje dug 0.8 koji isplacujete u igri posle te,znaci kada zavrsite igru od ukupnog zbira se odbija. Kako licitirati??? Licitirate tako sto saljete meni na pp pnudu koliku dajete n.p.r ako je pocetna ponuda 0.8 vi meni saljete vecu kada neko posalje ponudu ja napisem u glavnoj temi ko je licitirao I kolika je cijena jer je licitacija javna ali zbog zbrke saljite mi na pp licitaciju. PRVA PONUDA DUPLI GLAS – POCETNA PONUDA - SAMO 0.1 Dupli glas vam omogucava da dva puta glasate na jednom plemenskom savjetu dupli glas mozete iskoristiti na samo jednom plemenskom savjetu I mozete ga iskoristiti sve do FINAL 6 , znaci zadnji put kada ga mozete iskoristi jeste kada vas ostane 6. Kako koristim dupli glas??? Kada ste na plemenskom I glasate meni na pp samo ispod napisete zelim ili ne zelim iskoristiti dupli glas,ako zelite napisete I kojoj osobi ide dupli glas ( odnosno za koju osobu glasate )
Message edited by Survivor - Sunday, 21-02-2010, 22:19 |
|
| |
cpdjaN | Date: Sunday, 21-02-2010, 22:21 | Message # 2 |
Colonel
Group: Users
| A koliko imamo poena na pocetku?
I intend to live forever - so far so good!
|
|
| |
GameHost33 | Date: Sunday, 21-02-2010, 22:23 | Message # 3 |
Generalissimo
| Nemate poena,mozete licitirati i 1 000 000 poena koliko sada potrosite poena toliko ce te poena isplacivati u narednim igrama,kontate ako kupite dupli glas za 5 poena a u iducoj igri ( sutra ) vase pleme osvoji 7 poena tih 5 poena se oduzima i vase pleme u igri ima 2 poena umjesto 7 kontate,ako ne mozete sve isplatiti u jednoj igri dugkoji ostane se prenosi u iducu igru??
|
|
| |
LaraCroft | Date: Sunday, 21-02-2010, 22:29 | Message # 4 |
Lieutenant general
| transparentna licitacija, nema sta... u VS 1 nismo znali ko je sta kupovao, cak ni unutar nasih plemena... posle kada je trebalo otplacivati dug Hadu, neki su se i cesali, koliko se secam...
|
|
| |
cpdjaN | Date: Sunday, 21-02-2010, 22:29 | Message # 5 |
Colonel
| Da, to je glupo.. :/ Ne moze pojedinac da odlucuje o poenima plemena.
I intend to live forever - so far so good!
|
|
| |
JessicaRabbit | Date: Sunday, 21-02-2010, 22:29 | Message # 6 |
Lieutenant colonel
| pojedinacno licitiramo koliko sam skapirala, ali se poeni oduzimaju na nivou plemena... jel?
|
|
| |
GameHost33 | Date: Sunday, 21-02-2010, 22:29 | Message # 7 |
Generalissimo
| To pojedinac koji kupi ali plemenu se oduzimaju poeni dok je u plemenu a ako ostane dug prenosi s samo toj osobi u ujedinjenju.
|
|
| |
GameHost33 | Date: Sunday, 21-02-2010, 22:30 | Message # 8 |
Generalissimo
| Da,sve sto nije jasno pitajte u plemenskim temama ovde vise nema razgovora
|
|
| |
GameHost33 | Date: Sunday, 21-02-2010, 22:31 | Message # 9 |
Generalissimo
| Biba91 je ponudila 0.5 krenule ponude idemo dalje Ima li ko vise
Message edited by Survivor - Sunday, 21-02-2010, 22:31 |
|
| |
LaraCroft | Date: Sunday, 21-02-2010, 22:31 | Message # 10 |
Lieutenant general
| MIKO, ono je bila licitacija kod Hada... ovu nazovi - licitacija kod Hogara i Helge...
|
|
| |